- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво им става на мъжете???
Какъв им е проблема на мъжете? Като цяло знам, че е психически, но ме интересува, каква е тази мания, да показват "мъжественост" или още по-точно криворазбрана мъжественост. Мислят си, че унижавайки жената, която обичат, държейки се лошо с нея, обиждайки я, показвайки надмощие (това е само пред приятелите им, разбира се) изглеждат много силни и истински мъже?! Не разбирам, как може дори да им мине през ума такова нещо? Забелязала съм какво представляват мъжките разговори "Тая мойта е толкова тъпа и проста, направо не е иситина" или "Гледай гледай ся к'ъв смс ще и пратя, ще я направя на парцал с тоя смс и тя пак ще ми се умилква"......
Момчета осъзнавате ли колко долно и пошло е това, което правите? В същото време не можете да живеете без тази жена, но правите мизерии, спрете, смешно е, по дяволите!
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
Нали знаеш,че не е луд тоя,който яде мекото на баницата,а тоя,който му я дава.На тоя принцип,ние момичетата просто не трябва да позволяваме да се държът така с нас.Те го правят,и ще продължават да го правят,до като не им покажем,че не могат и не позволяваме да се държът така с нас.
То и това е така, но защо са такива се опитвам да разбера, от къде главата им го ражда това, че това им държание показва мъжественост.
Ето ти пример, на мен моя като ми звънне и като знам, че е на лекции или с приятели направо не искам да му вдигам, защото знам, държи се добре само като сме си заедно или като си е сам вкъщи...
А и от момичета и от момчета съм чувала, колко грозно им изглеждало това отстрани, когато някой се държи лошо с половинката си.
Чудя се, дали всички са еднакви? И трябва ли да изчакаме да станат на 40 за да станат зрели?
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
Мисля,че е от пубертета.И аз бях така преди година-2.Държах се зле с всички,за да ме видят "колко съм важен".Сега обаче съм го надрасъл тоя период,въпреки че повечето ми съученици са точно в него.Просто ми е адски смешно като ги видя как се държат като задници,за да се правят на големи "мъже"![]()
Иначе не чакай докато станат на 40.Забелязъл съм,че точно в тая възраст 45-50 години 2/3 от мъжете влизат в критическата и изперкват
![]()
А ако не е тайна ти на колко си сега? За да знам, горе-долу на моя колко му остава?
![]()
Повечето го правят за да не видим, че са слаби, а пред приятелите си просто се прават на интересни, за да не кажат после, че са п*тки.И аз не мога да ги разбера, дори не знам самите те дали се разбират за какво го правят ?!
Хора много , Човеци малко !
На 15 съм.Най-фаталният период беше към края на 13 и началото на 14тата ми годишнина.Тогава буквално,за да съм гъзе,пушех,биех се,държах се като олигофрен,крадях и куп други нещаНо вече се вразумих сравнително.Но за всеки е индивидуално.От моя клас има момчета,на които още не им е излезнало мъхче на устата и нямат косми под мишниците-сега влизат в пубертета.Така че дори да е на 17 пак може да се държи олигофренски
![]()
За да се докажат пред приятелите си,че са ''мъже'' удрят приятелките си.
Еми кв'о да ти кажа...малки недорасляци..
На 17 имат акъл като на някое 12-14годишно лапе..![]()
Поне на 25 трябва да почакаш да стане.
Макар,че един мъж простак ли е,си остава такъв.
Познавам много такива.
3а да ги забележат мацките и да изглеждат на мъжкари,но само изглеждат.Първоначално написано от rebeccaa
Оооооооо Greennight ти си малък, моя е доста по-голям от теб, но още няма 20![]()
то Вамприке, като гледам, не е до простащина, а до моментна среда в, която се намира.
Егати гъзарията хахах
само знам, че мъжете сте ненормални, пък твърдите, че ние не сме наред[/b]
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Ще порастнат..Въпреки, че момчетата понякога не порастват за цял живот до колкото знам.
Еми твоя явно или е някъв бавен в развитието,или се дължи на някъв комплекс.В смисъл,ако неговия баща е псувал и пребивал майка му всеки път,когато Ицо Стоичков изпусне дузпа например,нормално е и той да стане олигофрен,макар и да не е задължително.Първоначално написано от 8LittleStar8
3ащото долните ''глави''им говорят доста често.Първоначално написано от rebeccaa
![]()
^ Аааа дойдохме си на думата.
Трябва да са важни пред приятелите си как.. хаха как едно момиче ще ги контролира хахаха! Имам ситуация в която оставям моя с приятелите му и си тръгвам звъня му след 10мин той не дига и ми звани след 1 час питам го защо не дигаш, ами защото ще си помислят че съм мъж под чехал да ти званя постоянно!
На мен пък такова нещо не ми се е случвало.
Момчетата/Мъжете около мен си показват мъжествеността по съвсем различен начин, не и като обиждат половинките си или други жени.
еми значи са много зле след като си мислят, че нормалното поведение значи, че са мъже под чехъл
излиза май, че е най-добре да се хванеш със зрял мъж, че иначе... не стават
Тооолкова вярно!![]()
Абе мацка.. тоя дето се държи така с тебе.. нещо му хлопаНе че нещо имампротив момчето ти ,ама мислиш ли , че е нормално да се държи така, при положение ,с мен никой не се е държал по такъв начин, дори и момчешта ,с които имаме ужасни отношения..Сама си прави изводите..
Иначе да.. показват си мъжествеността по много странни начини, но лично аз не мисля, че този ,който споменаваш ти, е един от тях
![]()
YyoOnNiItTyY кво да ти кажа, той сам си ми го е казвал, че не може така, срам го било, онзи ден ей така на майтап по телефона 3 пъти му викам "Обичам теееееееееееееееее" и той си трайка и после "Ама златооо нали знаеш, че ше ме ебават ако ти отвърнааа" мъжете са идиоти (да ме извиняват "различните"
)
но всички така си мислят, и мои приятели са ми казвали, че са така с приятелките си![]()
Ахахах.. ем тогава аз не знам с какви точно приятели ходиш.. но при мен никога не се е случвало момче да не микаже обичам те защото някой ще го подиграва, даже обратното.. аз съм по стеснителна![]()
![]()
Проблемът не е в мъжете, а в хората, просто всеки пол си има своите номерца и ако човекът е такъв тип - прилага ги.
Аз никога не бих търпяла мъж да се държи така с мен. Може би съм лошо момиче, може би съм индивидуалист, а може би просто си знам цената. Всеки, който ме унижи, ще бъде изхвърлен с ритници ( в буквален или преносен смисъл, както дойде).
Обаче колкото гадни са мъжете, толкова гадни могат да бъдат и жените. Не са малко истинските случаи, в които една жена се е подиграла с искрените чувства на едно момче, правила го е на глупак, казвала е, че ще го зареже, само за да го изплаши; както има мъже, които се хващат с жени само, защото са красиви и ги ползват като аксесоар към колата си, така има и жени, които си търсят гадже, да им угажда и да им прави подаръци.
Всичко зависи от човека, не от пола.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
мога да ти покажа на мен кво ми става за другите мъже не знам![]()
Вие жените пък слагате някакви профилни снимки, на които се стараете да покажете колкото се може повече плът, а на живо се срамувате от себе си и през 5 минути в тоалетните да оправите грима или прическата. Каква е тази мания да се показва "красота" и "женственост"?Първоначално написано от 8LittleStar8
Клюкарите, особено относно мъжете - каква е тази мания да говорите зад гърба на хората??
Сега ще кажеш "Не всички жени са такива".
Да, не се слага под общ знаменател, ама ти слагаш всички мъже там. Това, че си наранена от 2-3-4 момчета, не значи че трябва да хулиш всички по форумите. Да! -по форумите, зад анонимността...
Чакай малко бе ван1, аз казах милион пъти да ме извиняват тези, които не попадат в групата. Недей да казваш, че ги поставям под общ знаменател.
Аз не съм от тези, които си слагат разголени снимки на профилна, тази, която тук ми е на аватар съм казвала вече, че не е моя.
А и тези с разголените снимки, според мен попадат под един друг знаменател, ама няма да казвам тука, да няма обидени