Първо ще почна малко накратко защото иначе има да пиша много. Въпреки че минаха почти 2 години от както скъсах с едно момиче.. просто се оказа или че съм обичал неподходящата или че такова нещо любов не съществува. Връзката беше може би идеална точно такава каквото съм търсел.. каквото съм искал... ноо дойде един ден и просто КРАЙ от нищото всичко свърши. Дори не мога да си обясня как може още да я обичам.. нито времето помогна да я забравя нито което и да е друго момиче просто е неописуемо шибано. Дойде ми и в малко повече като я видях с новия й... и просто не мога да си обясня как като са минали 2 години не съм спрял да я обичам, мина толкова много време станаха толкова много неща и всичко ме връща към нея ... ии просто още едно доказателство че не само момичетата са оставяни и че не само на тях им е гадно.. не знам колко от вас ще ме разберат колко въобще ще има пишат или ще имат какво да напишат... ноо както и да е, не съм писал много подробности защото трябва да пиша още много. Има още интересни неща които не съм споменал но за сега няма смисъл.