- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се чувствате след секс
Просто ми е любопитно как се чувствате защото като поразпитах приятели разбрах че всеки се чувства по различен начин. А вие ??![]()
Акъла не х*й да ти го набият![]()
ъъъмммм... хубаво?
как другояче може да се чуства човек след секс?
главоболие, колики и раздразнителност може би?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Ами чух много ралични мнения като: превъзбудено, неловкои и мн др.ъъъмммм... хубаво?
как другояче може да се чуства човек след секс?
главоболие, колики и раздразнителност може би?![]()
Акъла не х*й да ти го набият![]()
Звисипонякога след секс искам още секс
а друг път ми е хубаво ,уморено и често ми се приспива
![]()
Олекотена хахахах
Случвало ми се е да се чувствам и използвана.. май за тва последно време страня от секса.
Първоначално написано от djipsito
+1 ... само дето хич не страня от секса :Д
И приятно ли ти е да се чувстваш използвана ? На мен ми е доста тъпо и почвам да си набивам филми.
Предпочитам да съм сигурна в момчето (дори да не сме гаджета).
Отпусната, доволна, понякога еуфорична и изпълнена с енергия, друг път изморена и сънлива. Като цяло добре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В настроение за още![]()
Различно.. понякога готов за още.. понякога изморен.. а понякога ми се ще да удара 1 бира![]()
Като начало, не знам къде е горе и къде долу.Напълно изключвам за което и да било от заобикалящите ме неща и се опитвам да се съвзема по някакъв начин.
По някой път не спирам да си повтарям: "Това не е възможно просто..." и гледам тавана. Което сигурно е объркващо за другия.![]()
Спокойна, нежна (намразила всякакви ангажименти и задачи, които ме чакат), искаща още. А ако може и да си го гушкам с часове...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Разнежвам се, след секс искам да гушкам и да целувкам![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Обикновено мрънкащ за още![]()
Абсолютно те разбррам! След 4тия път ме изрита от леглотоПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Ъъм, обикновено мен ме изритват след третия път.Първоначално написано от TimeBender
![]()