.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Връзка !

Banned
    Град
    Кърджали

Връзка !

Здравейте моля за малко помощ ;]
    Проблема е такъв ,че искам да си хвана сериозно гадже с ,което не искам да се чукаме цяла вечер и накрая КЪСАМЕ!
    Набелязал съм си 3-4 момичета ,които изпитват нещо към мен и аз към тях но съм най-срамежливия на тоя свят 100% сигурен съм и незнам как да им кажа Да излезнем някъде и нещо такова обаче имам много добро мислене но ще оплескам всичко на първата среща!

Кажете ми няколко съвета как да предложа на момичето да излезе с мен да речем на кафе , на разходка и как да постъпя по нататък.

Моля без тъпи коментари!
    Извинявайте за темата ,че е поставена в раздел Секс а не в раздела ,които трябва да е.Но в раздел Любов има по-малко посещаемост и тука се надявам да получа свестни отговори.

Повече от фен
    Ние не можем да ти помогнем, ти сам трябва да преодолееш срама и да поканиш някое момиче. Което всъщност изобщо не е толкова трудно, стига да изпитва симпатии към теб.

"Набелязал съм си 3-4 момичета ,които изпитват нещо към мен и аз към тях"

Ако си сигурен за това, предложи на една от тях и готово.. Все някога трябва да пробваш, щото като си толкова срамежлив, накрая ще си останеш сам.
    МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Амииииии просто я питай дали иска да се поразходите или на кафе.После просто бъди себе си говори за хобито ти ,какво правиш най-често ,но не говори през цялото време за теб де питай и нея какво харесва ,какви филми обича такива неща Успех и просто бъди себе си не се срамувай чак толкова,мисли си ,че все си с някой приятел на кафе

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Re: Връзка !

Цитирай Първоначално написано от KaramiteV
    Здравейте моля за малко помощ ;]
    Проблема е такъв ,че искам да си хвана сериозно гадже с ,което не искам да се чукаме цяла вечер и накрая КЪСАМЕ!
    Набелязал съм си 3-4 момичета ,които изпитват нещо към мен и аз към тях но съм най-срамежливия на тоя свят 100% сигурен съм и незнам как да им кажа Да излезнем някъде и нещо такова обаче имам много добро мислене но ще оплескам всичко на първата среща!

Кажете ми няколко съвета как да предложа на момичето да излезе с мен да речем на кафе , на разходка и как да постъпя по нататък.

Моля без тъпи коментари!
    Извинявайте за темата ,че е поставена в раздел Секс а не в раздела ,които трябва да е.Но в раздел Любов има по-малко посещаемост и тука се надявам да получа свестни отговори.

пий 2 бири ... поеми няколко пъти дълбоко дъх и и предложи

Мега фен Аватара на gandalfepi4

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    грешен раздел
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на mayaaa
    3-4 момичета

Голям фен Аватара на asasfdf
    ние няма как да знаем дали момичето няма да те скъса веднага след като сте се ебали или не

Град
    София
    Избираш си едната,отиваш и я заговаряш.

Град
    София
    Няма нищо срамно ако ти откаже откаже продължава живота ... Кажи и ако сте от едно училище да идете заедно , да излезнете навънка обаче не и казвай къде ще ходите и седнете някъде на спокойствие и обесни какви са ти чувствата към нея.Ако ти откаже момичета има много.

Но най-важното ако те обича ТЯ а ТИ не я обичаш по-добре не тръгвайте после ще я нараниш ;]

Ако се обичате взимнно се взимайте и ме поканете на сватбата
    Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си