.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Град
    Варна

Различни или?

Здравейте, ние сме две 16 годишни момичета (Roxie и kameliyar). Искаме да зададем няколко въпроса към днескашните тинейджъри:

1. Защо когато видите момиче с по-неразголени дрехи я отписвате от света и я прибавяте към клуба на "Загубеняците"?
    2. Защо искате / не искате да сте обвързани?
    3. Какво разбирате под сериозна връзка?
    4. По какво избирате компанията си?
    5. От какво значение е за вас сексуалният живот?
    6. Защо се обръщате към TeenProblem когато имате проблем?
    7. Мислите ли, че тук може да намерите своята половинка, защо?

Пишем тази тема, за да разберем мнението на различни юноши по едни от най-често задаваните въпроси.
    п.п. Обръщаме се към вас с молбата да не се нападате един друг. Целта е различна.

Благодарим Ви, предварително!

Супер фен Аватара на WrongLife
    1. Това не е вярно и зависи от момчето!
    2. Твърде съм млад да си тровя живота с момичета!
    3. Уважения, доверие, приятелство и привличане
    4. По това колко от тях не са пушачи, пияници и не са малоумници
    5. Достатъчно
    6. Не се обръщам, имам си приятели за тая работа
    7. Не, няма да я намеря. Против онлайн сваляниците съм!

Град
    Варна
    Благодарим за коментара.
    Относно втория въпрос - не мислим, че ще си тровиш живота, както ти сам си написал зависи от момичето.
    Отговорът на четвъртия въпрос много ни хареса.
    И за седмия въпрос - щом си против онлайн сваляниците как се запознаваш с ново момиче и ако някое момиче ти направи впечатление би ли отишъл да се запознаеш с нея?

Повече от фен Аватара на BgHtH
    1.Наистина си зависи от момичето,не всички който се носят разголени са секси.
    2.Ами не виждам какво една сериозна връзка може да ми даде.
    3.И идея си нямам честно казано
    4.Сходни интереси естествено,кво да правя с хора с който нямам за какво да си говоря.
    5.Природа, трябва да се съобразяваме с нея
    6.По-скоро влизам тук като нямам какво друго да правя
    7.Не,защото не я търся
    Addicted to Addictions

Re: Различни или?

Цитирай Първоначално написано от Roxie

1. Защо когато видите момиче с по-неразголени дрехи я отписвате от света и я прибавяте към клуба на "Загубеняците"?

1. Т'ва си е някаква ваша заблуда. Не знам за какво става дума.
    2. Не искам да съм обвързана, а споделено влюбена.
    3. Освен секс да има и чувства.
    4. Тя ме избира.
    5. Засега от никакво.
    6. Не се обръщам в интерес на истината. Може преди години да съм го правила, но съм осъзнала, че да споделя проблема си публично, дори във форум, никога не ми е помогнало да го разреша. Винаги нещата са се задълбочавали или е ставал някакъв форумен въргал. Затова съм открила алтернатива.
    7. Принципно не съм предубедена спрямо мястото, където "ще срещна своята половинка", ама хич не ми се вярва да е точно тука. Защо ли...няма тема, в която момчетата споделят размера на куровете си. ^^

П.П.: Доста странни въпроси.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    1. Това изобщо не е така. Не знам от къде ви е хрумнала тази идея.
    2. Искам връзка, защото ми писна да съм сам.
    3. Честност, уважение, разбирателство, любов...
    4. По характера.
    5. Това е нужда, която трябва да бъде задоволявана.
    6. Бях пускал една тема тук, но това беше много, много отдавна, когато бях малък и наивен.
    7. Много малко вероятно е, защото съм скептичен относно интернет запознанствата.

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    1. Това изобщо не е така. Не знам от къде ви е хрумнала тази идея.
    2. Искам връзка, защото ми писна да съм сам.
    3. Честност, уважение, разбирателство, любов...
    4. По характера.
    5. Това е нужда, която трябва да бъде задоволявана.
    6. Бях пускал една тема тук, но това беше много, много отдавна, когато бях малък и наивен.
    7. Много малко вероятно е, защото съм скептичен относно интернет запознанствата.
    1. Ами имаме някакви такива наблюдения, особено в гимназията, в която учим виждаме кои момичета са изолирани.
    2. Защо ти е писнало да си сам? Какво мислиш, че можеш да намериш в една връзка?
    4. Какво точно свързано с характера?
    5. Физически или духовно?
    6. Сега не е казано, че не можеш да пускаш теми.. Сега даже можеш да отсяваш полезните и смислени коментари от простотиите на народа.
    7. И ние сме на същото мнение. Не можеш да си сигурен в същността на някого когато е зад клавиатурата.

Благодарим ти за коментара

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion

1. Т'ва си е някаква ваша заблуда. Не знам за какво става дума.
    2. Не искам да съм обвързана, а споделено влюбена.
    3. Освен секс да има и чувства.
    4. Тя ме избира.
    5. Засега от никакво.
    6. Не се обръщам в интерес на истината. Може преди години да съм го правила, но съм осъзнала, че да споделя проблема си публично, дори във форум, никога не ми е помогнало да го разреша. Винаги нещата са се задълбочавали или е ставал някакъв форумен въргал. Затова съм открила алтернатива.
    7. Принципно не съм предубедена спрямо мястото, където "ще срещна своята половинка", ама хич не ми се вярва да е точно тука. Защо ли...няма тема, в която момчетата споделят размера на куровете си. ^^

П.П.: Доста странни въпроси.
    1. Не мисли, че е заблуда. Много наблюдаваме какво се случва около нас.
    4. Защо компанията избира теб, а не ти - нея?

П.П. Защо мислиш въпросите за странни?

Благодарим ти за коментара ;р

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kameliyar
    1. Ами имаме някакви такива наблюдения, особено в гимназията, в която учим виждаме кои момичета са изолирани.
    2. Защо ти е писнало да си сам? Какво мислиш, че можеш да намериш в една връзка?
    4. Какво точно свързано с характера?
    5. Физически или духовно?
    6. Сега не е казано, че не можеш да пускаш теми.. Сега даже можеш да отсяваш полезните и смислени коментари от простотиите на народа.
    7. И ние сме на същото мнение. Не можеш да си сигурен в същността на някого когато е зад клавиатурата.

Благодарим ти за коментара

1. Ами драги момичета, те са изолирани, защото не са достатъчно атрактивни за сегашното деградирало поколение. Критериите не свършват с начина на обличане. Важна роля играят външният вид, характера и излъчването. Ако искаш да се харесаш на "гъзарчетата" и "готините пичове" в даскало трябва да си лека и нахакана, но от какво значение е одобрението на такива повърхностни хора?
    2. Това, което търся в една връзка е подкрепа, разбиране, любов, нежност такива работи. Не казвам, че нямам приятели и семейство, които ме разбират и подкрепят, напротив, точно обратното, но е различно когато те идват от "половинката" ти.
    4. Това да не са от деградиралата пасмина тийнейджъри. Да споделят интересите ми, да са добри и интелигентни хора и да ни е забавно заедно.
    5. Сексът е физическа нужда.
    6. Идеята ми е, че сега знам къде ми са грешките и какво трябва да направя, за да си реша проблемите.

Ще ми е интересно да чуя вашите отговори на въпросите, които зададохте

1. Т'ва, че във вашето училище е така, не значи, че е масово. Много си зависи от момичето. Истина е, че момчетата на тази възраст искам да общуват предимно със сексапилни момичета. НО! За да си сексапилна не значи непремено да си разголена. Една истинска мацка и в поло може да те накара да...искаш да общуваш с нея. И честно казано, сексапилът си върви за ръчичка със самоувереността. Ако можеш още на 14- 15 да си такава- какво по-хубаво за любовния и сексуалния ти живот.
    2. Такъв е изразът. Естествено, че подбирам с кого да се движа. Има няколко критерия- да ми е забавно, да няма хейтъри-комплексари в компанията, да мога да бъда себе си без притеснения, да бъда оценявана като личност, да има колкото хахо-хихи разговори, толкова и сериозни. Естествено не винаги всичко е идеално, има си и хора, които не ми се кефят, такива, на които и аз не се, но определено разбирам кога си струва и защо.

1. Така е, не си заслужава да се обръща мнение на днескашната паплач, но не си ли съгласен, че тази изолация влияе много зле на тяхното самочувствие и на мнението им за заобикалящите ги хора?
    2. Определено е по-различно като идва от половинката - чувствата, които изпитваш са много по-силни и мнението като чели е по-значимо
    4. А можеш ли да се похвалиш, че имаш такива хора за приятели?
    5. Тук вече не съм съгласна. Според мен не е само физическа.
    6. Имаш решение за всеки проблем ли? Понякога не се ли нуждаеш от съвет, който по-скоро би искал да чуеш от непознат. Предполагам си чувал, че понякога е по-лесно да споделиш на някого, когото не познаваш, отколкото на някой близък ;р

Относно моите отговори:
    1. Не ги отписвам. Запознавам се с всякакви хора, независимо от стила им
    2. Искам да съм обвързана, защото се чувствам по-сигурна в себе си и, както всеки, имам нужда да обичам и да се чувствам обичана.
    3. Приятелство, разбирателство, сериозни и не толкова сериозни разговори, смях, искреност, отдаденост...
    4. По "умствения багаж", по чувството за хумор, чувствата, които пораждат в мен, доколко мога да съм сигурна в тези хора и задължително трябва да са открити.
    5. Не толкова голямо значение, но нуждата и желанието определено си ги има.
    6. За сега мисля, че не съм се обръщала към какъвто и да е сайт за помощ. Не мисля, че има много хора, които все още обръщат внимание на сериозно зададени теми, изискващи малко повече размисъл.
    7. По-скоро не.

Град
    Варна
    1.Aми аз лично се кефя на момичета, които не се обличат по модата или разголено.Според мен това показва, че имат лично мнение и обичат да го изразяват.И да наистина са отхвърляни от другите, защото не се вписват в интригантските отношения на прителките си, а и всеки би предпочел момиче с къса пола пред момиче с дънки (или почти всеки).
    2. Да си обвързан с някого е нещо, което все още не съм опитала, но мисля, че ще се отрази не само на чувствата , но и на начина ми на живот. Може би ще ми помогне да се променя положително..
    3. За мен сериозната връзка е сплав от приятелство и любов.
    4. Предпочитам да не се събирам в компания по различни причини, но все пак ще ми е приятно да контактувам с хора дори и да нямаме общи интереси.
    5. Все още от никакво.
    6. Никога не съм се обръщала към този сайт за проблем, защото не съм имала толкова сериозен проблем, които да изисква съвет от някои друг човек, непознат.
    7. Не мисля, че тук мога да намеря половинката си. Не може да прецениш какъв е един човек зад монитора, а зада ти стане приятел е нужно не само да говорите, живият разговор е нещо неизменно.

2. Такъв е изразът. Естествено, че подбирам с кого да се движа. Има няколко критерия- да ми е забавно, да няма хейтъри-комплексари в компанията, да мога да бъда себе си без притеснения, да бъда оценявана като личност, да има колкото хахо-хихи разговори, толкова и сериозни. Естествено не винаги всичко е идеално, има си и хора, които не ми се кефят, такива, на които и аз не се, но определено разбирам кога си струва и защо.
    Добри критерии имаш Дано да имаш такива хора, които се вписват ^^

1. а и всеки би предпочел момиче с къса пола пред момиче с дънки (или почти всеки).
    Не е точно така,с дънките може да се види хубавото дупе на момичето,докато с полата някак се губи фокуса от там.Освен разбира се ако момичето не носи колан вместо пола

Само аз ли не получих отговор ,толкова ли повърхностно изглеждам
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    1.Наистина си зависи от момичето,не всички който се носят разголени са секси.
    2.Ами не виждам какво една сериозна връзка може да ми даде.
    3.И идея си нямам честно казано
    4.Сходни интереси естествено,кво да правя с хора с който нямам за какво да си говоря.
    5.Природа, трябва да се съобразяваме с нея
    6.По-скоро влизам тук като нямам какво друго да правя
    7.Не,защото не я търся
    1. Не ставаше въпрос за сексапил тук.
    2. Може да ти даде много, според нас. Защо си с това мнение?
    4. Ако нямате сходни интереси все пак можеш да научиш нещо важно или интригуващо. Не знаеш на какъв човек ще случиш.

П.П Обсъждахме какво да отговорим

Град
    Бургас
    1. Така е, не си заслужава да се обръща мнение на днескашната паплач, но не си ли съгласен, че тази изолация влияе много зле на тяхното самочувствие и на мнението им за заобикалящите ги хора?
    2. Определено е по-различно като идва от половинката - чувствата, които изпитваш са много по-силни и мнението като чели е по-значимо
    4. А можеш ли да се похвалиш, че имаш такива хора за приятели?
    5. Тук вече не съм съгласна. Според мен не е само физическа.
    6. Имаш решение за всеки проблем ли? Понякога не се ли нуждаеш от съвет, който по-скоро би искал да чуеш от непознат. Предполагам си чувал, че понякога е по-лесно да споделиш на някого, когото не познаваш, отколкото на някой близък ;р

1. То си зависи от човека. Ако си имаш собствена компания и добри приятели какво ти пука дали в училище си център на вниманието или не. Винаги има аутсайдери, но такива хора с ниско самочувствие просто трябва да поработят върху себе си. Живеем в жестоко общество, в което просто не трябва да се оставяш да те тъпчат.
    4. О, да. Имам много добри и верни приятели, на които мога да разчитам.
    6. Решение за всеки проблем далеч нямам, но в сферата на любовните взаимоотношения нямам нужда от помощта на Teenproblem.
    И да, понякога имам нужда да бъда изслушан, но това е просто, защото споделената мъка е половин мъка : )

[quote="kameliyar"]
    Цитирай Първоначално написано от BgHtH

1. Не ставаше въпрос за сексапил тук.
    2. Може да ти даде много, според нас. Защо си с това мнение?
    4. Ако нямате сходни интереси все пак можеш да научиш нещо важно или интригуващо. Не знаеш на какъв човек ще случиш.

П.П Обсъждахме какво да отговорим
    1.Имах предвид че едно никой не би причислил едно чаровно/сексапилно(за мен са синоними) момиче към
    "клуба на "Загубеняците" защото циците й не са отвънка.Най-малкото че всеки си има стил на обличане.

4.Май аз не разбрах правилно въпроса ,обаче под компания приемам групата хора който са ми приятели и излизам с тях всеки ден.С тези хора е хубаво,даже императивно, да имате сходни интереси и допирни точки иначе всеки си хваща пътя.Но като цяло обичам да се срещам с всякакви хора.

Втори въпрос... точно в момента не ми се мисли по него ...може би на лично утре
    Addicted to Addictions

1. То си зависи от човека. Ако си имаш собствена компания и добри приятели какво ти пука дали в училище си център на вниманието или не. Винаги има аутсайдери, но такива хора с ниско самочувствие просто трябва да поработят върху себе си. Живеем в жестоко общество, в което просто не трябва да се оставяш да те тъпчат.
    4. О, да. Имам много добри и верни приятели, на които мога да разчитам.
    6. Решение за всеки проблем далеч нямам, но в сферата на любовните взаимоотношения нямам нужда от помощта на Teenproblem.
    И да, понякога имам нужда да бъда изслушан, но това е просто, защото споделената мъка е половин мъка : )
    1. Днес почти всички се водят по акъла на кифладжийките, следователно тези момичета често остават сами и неразбрани.
    4. Евала
    6. Нямаш нужда, защото не вярваш, че тук има някой, който може да ти даде стойностно мнение или просто не ти се занимава?

"споделената мъка е половин мъка" << това ни хареса

Град
    Бургас

1. Днес почти всички се водят по акъла на кифладжийките, следователно тези момичета често остават сами и неразбрани.
    4. Евала
    6. Нямаш нужда, защото не вярваш, че тук има някой, който може да ти даде стойностно мнение или просто не ти се занимава?

"споделената мъка е половин мъка" << това ни хареса
    1. Така е, за съжаление, но нормални и готини хора има под път и над път, така че винаги можеш да намериш някого, който споделя интересите ти и с който можеш да се сприятелиш.
    Както казах има ги и тези аусайдери, на които децата в училище избиват комплекси и потискат за забавление и в следствие на това те са необщителни и неуверени в себе си. Децата, неосъзнаващи последиците от действията си, могат да бъдат много жестоки понякога. Животът просто не е честен...

6. В този форум има много хора, които биха дали стойностно мнение, но когато имам нужда да бъда изслушан, се обръщам към приятелите си.

П.П. Съгласен съм с мнението, че едно сексапилно момиче няма нужда да се облича като кур*а ,с извинение, за да бъде забелязано.

1. Тук не попадам аз, но най-вероятно някакви предразсъдъци относно разкрепостеността на момичето. Доста от тийновете търсят предимно секс, но това предполагам ви е известно
    2. Всичко е по-хубаво с любимия човек до теб
    4. Ако под компания имате предвид хората с които прекарвам доста от времето си - гледам да ми е приятно с тях и да знам че са зад мен, както и аз зад тях (без нечисти помисли моля)
    5. Няма смисъл ако не е приятно и за двамата.
    6. За гледни точки различни от моята.
    7. Не. Предпочитам живия контакт

Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от imjsfd
    1. Тук не попадам аз, но най-вероятно някакви предразсъдъци относно разкрепостеността на момичето. Доста от тийновете търсят предимно секс, но това предполагам ви е известно
    2. Всичко е по-хубаво с любимия човек до теб
    4. Ако под компания имате предвид хората с които прекарвам доста от времето си - гледам да ми е приятно с тях и да знам че са зад мен, както и аз зад тях (без нечисти помисли моля)
    5. Няма смисъл ако не е приятно и за двамата.
    6. За гледни точки различни от моята.
    7. Не. Предпочитам живия контакт
    1. Да знаем, че тинейджърите търсят сексуалното повече, но ставаше дума за онези момичета, които предпочитат стилът им на обличане и държания да е такъв какъвто би трябвало да е за едно момиче на 16,17,18.
    4. Относно въпроса да точно това имаме предвид, но как се чувстваш в компания от много хора с различни проблеми.. това не те ли вкарва в една сфера на "приятели - нужда - съвет" т.е. обвързваш се с нея?
    5. А за теб какво е сексуалният живот - душевно или физическо желание. (Лично според мен не е само физическо, все пак не сме роботи!)
    7. И ние сме на същото мнение, но какво разбираш от живия контакт т.е. какво виждаш или забелязваш в човека?

anonymous708973
    Guest

1. Не го правя. Но има момичета, които като ги видя и знам, че са такива. Не може да си на 16 и грам да не се интересуваш от външния си вид. В главата е като кошница (не защото е къдрава), носи някви огромни мега грозни кръгли очила (нищо против очилата, даже и аз искам да нося), пуловер и дънки, които грам не се съчетават, и мъжки обувки със супер дебела подметка. Ето такива момичета наричам загубенячки, защото представа си нямат за обществото.
    2. Искам да съм, защото имам нужда да знам, че съм на първо място за някого (макар че това усещане напоследък ми се губи) и някой да е на първо място за мен.
    3. Сериозна връзка е, когато партньорът ти е едновременно най-добрият ти приятел и любовник (баси думата :Д).
    4. Не се движа в компания. Излизам с няколко различни човека по различно време. Имаме допирни точки, интересно ми е да разговарям с тях и знам, че има някого, на когото да кажа каквото и да е, знаейки, че независимо дали ще чуя критика или съгласие, мнението му ще е честно и истинско. Предпочитам да общувам с момчета.
    5. Адски важна част е.
    6. Не се обръщам. Не мисля, че шепа непознати ще вникнат в проблема ми. А ако аз имам проблем, значи е сериозен. Обикновено решавам сама. И е правилно.
    7. Защо не всъщност? Общуването през монитора ти дава интересната възможност да прецениш човека (естествено, ако имаш добра интуиция), да го опознаеш и т.н. без неловки паузи. Естествено, ако ти направи добро впечатление, винаги може да се видите. Правила съм го и не съжалявам

1. Не го правя. Но има момичета, които като ги видя и знам, че са такива. Не може да си на 16 и грам да не се интересуваш от външния си вид. В главата е като кошница (не защото е къдрава), носи някви огромни мега грозни кръгли очила (нищо против очилата, даже и аз искам да нося), пуловер и дънки, които грам не се съчетават, и мъжки обувки със супер дебела подметка. Ето такива момичета наричам загубенячки, защото представа си нямат за обществото.
    2. Искам да съм, защото имам нужда да знам, че съм на първо място за някого (макар че това усещане напоследък ми се губи) и някой да е на първо място за мен.
    3. Сериозна връзка е, когато партньорът ти е едновременно най-добрият ти приятел и любовник (баси думата :Д).
    4. Не се движа в компания. Излизам с няколко различни човека по различно време. Имаме допирни точки, интересно ми е да разговарям с тях и знам, че има някого, на когото да кажа каквото и да е, знаейки, че независимо дали ще чуя критика или съгласие, мнението му ще е честно и истинско. Предпочитам да общувам с момчета.
    5. Адски важна част е.
    6. Не се обръщам. Не мисля, че шепа непознати ще вникнат в проблема ми. А ако аз имам проблем, значи е сериозен. Обикновено решавам сама. И е правилно.
    7. Защо не всъщност? Общуването през монитора ти дава интересната възможност да прецениш човека (естествено, ако имаш добра интуиция), да го опознаеш и т.н. без неловки паузи. Естествено, ако ти направи добро впечатление, винаги може да се видите. Правила съм го и не съжалявам
    1. Стила на обличане не трябва да те кара да страниш от тях?.. От този тип, който ти описа познавам няколко момичета... и го правят не, защото си нямат представа каква е модата, а просто си имат техен поглед към нещата и не ги е срам да го изразяват.. Има момичета, които се обличат така и заради финансови проблеми.. Общо взето има много причини някое момиче да не е по последна мода.
    3. Абсолютно съгласна.
    4. А защо излизаш поотделно с тях?
    5. Адски важна част? Защо? Кое по-точно?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Отговорът на всички въпроси е :

след 5 години нещата се променят. Винаги.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на iiordanova

1. Аз лично за себе си мога да кажа, че не го правя. Не преценявам човека по това дали е по-разголен или не.
    2. И двете си имат плюсове и минуси. Искам да съм обвързана, защото искам да се чувствам обичана от някого, да споделя любовта си с някого. А искам да съм необвързана, защото обичам да съм свободна, да си правя каквото аз искам и изобщо много съм своенравна.
    3. Сериозна е тогава, когато осъзная, че не мога без човека до мен.
    4. По нищо не избирам компанията си. Защо трябва да избирам я избирам по нещо?
    5. Девствена съм и не мога да отговоря с точност. Може би е от голяма, не знам.
    6. Много рядко се обръщам към Тийнпроблем. Когато имам проблем си го решавам или сама, или с помощта на някой много близък приятел. Зависи и какъв ми е проблема, де.
    7. Защо не? Нищо не е изключено. Не знам какво ще се случи утре, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си