1. Така е, не си заслужава да се обръща мнение на днескашната паплач, но не си ли съгласен, че тази изолация влияе много зле на тяхното самочувствие и на мнението им за заобикалящите ги хора?
2. Определено е по-различно като идва от половинката - чувствата, които изпитваш са много по-силни и мнението като чели е по-значимо
4. А можеш ли да се похвалиш, че имаш такива хора за приятели?
5. Тук вече не съм съгласна. Според мен не е само физическа.
6. Имаш решение за всеки проблем ли? Понякога не се ли нуждаеш от съвет, който по-скоро би искал да чуеш от непознат. Предполагам си чувал, че понякога е по-лесно да споделиш на някого, когото не познаваш, отколкото на някой близък ;р

Относно моите отговори:
1. Не ги отписвам. Запознавам се с всякакви хора, независимо от стила им
2. Искам да съм обвързана, защото се чувствам по-сигурна в себе си и, както всеки, имам нужда да обичам и да се чувствам обичана.
3. Приятелство, разбирателство, сериозни и не толкова сериозни разговори, смях, искреност, отдаденост...
4. По "умствения багаж", по чувството за хумор, чувствата, които пораждат в мен, доколко мога да съм сигурна в тези хора и задължително трябва да са открити.
5. Не толкова голямо значение, но нуждата и желанието определено си ги има.
6. За сега мисля, че не съм се обръщала към какъвто и да е сайт за помощ. Не мисля, че има много хора, които все още обръщат внимание на сериозно зададени теми, изискващи малко повече размисъл.
7. По-скоро не.