1.Aми аз лично се кефя на момичета, които не се обличат по модата или разголено.Според мен това показва, че имат лично мнение и обичат да го изразяват.И да наистина са отхвърляни от другите, защото не се вписват в интригантските отношения на прителките си, а и всеки би предпочел момиче с къса пола пред момиче с дънки (или почти всеки).
2. Да си обвързан с някого е нещо, което все още не съм опитала, но мисля, че ще се отрази не само на чувствата , но и на начина ми на живот. Може би ще ми помогне да се променя положително..
3. За мен сериозната връзка е сплав от приятелство и любов.
4. Предпочитам да не се събирам в компания по различни причини, но все пак ще ми е приятно да контактувам с хора дори и да нямаме общи интереси.
5. Все още от никакво.
6. Никога не съм се обръщала към този сайт за проблем, защото не съм имала толкова сериозен проблем, които да изисква съвет от някои друг човек, непознат.
7. Не мисля, че тук мога да намеря половинката си. Не може да прецениш какъв е един човек зад монитора, а зада ти стане приятел е нужно не само да говорите, живият разговор е нещо неизменно.