Цитирай Първоначално написано от kameliyar
1. Така е, не си заслужава да се обръща мнение на днескашната паплач, но не си ли съгласен, че тази изолация влияе много зле на тяхното самочувствие и на мнението им за заобикалящите ги хора?
2. Определено е по-различно като идва от половинката - чувствата, които изпитваш са много по-силни и мнението като чели е по-значимо
4. А можеш ли да се похвалиш, че имаш такива хора за приятели?
5. Тук вече не съм съгласна. Според мен не е само физическа.
6. Имаш решение за всеки проблем ли? Понякога не се ли нуждаеш от съвет, който по-скоро би искал да чуеш от непознат. Предполагам си чувал, че понякога е по-лесно да споделиш на някого, когото не познаваш, отколкото на някой близък ;р

1. То си зависи от човека. Ако си имаш собствена компания и добри приятели какво ти пука дали в училище си център на вниманието или не. Винаги има аутсайдери, но такива хора с ниско самочувствие просто трябва да поработят върху себе си. Живеем в жестоко общество, в което просто не трябва да се оставяш да те тъпчат.
4. О, да. Имам много добри и верни приятели, на които мога да разчитам.
6. Решение за всеки проблем далеч нямам, но в сферата на любовните взаимоотношения нямам нужда от помощта на Teenproblem.
И да, понякога имам нужда да бъда изслушан, но това е просто, защото споделената мъка е половин мъка : )