1. Не го правя. Но има момичета, които като ги видя и знам, че са такива. Не може да си на 16 и грам да не се интересуваш от външния си вид. В главата е като кошница (не защото е къдрава), носи някви огромни мега грозни кръгли очила (нищо против очилата, даже и аз искам да нося), пуловер и дънки, които грам не се съчетават, и мъжки обувки със супер дебела подметка. Ето такива момичета наричам загубенячки, защото представа си нямат за обществото.
2. Искам да съм, защото имам нужда да знам, че съм на първо място за някого (макар че това усещане напоследък ми се губи) и някой да е на първо място за мен.
3. Сериозна връзка е, когато партньорът ти е едновременно най-добрият ти приятел и любовник (баси думата :Д).
4. Не се движа в компания. Излизам с няколко различни човека по различно време. Имаме допирни точки, интересно ми е да разговарям с тях и знам, че има някого, на когото да кажа каквото и да е, знаейки, че независимо дали ще чуя критика или съгласие, мнението му ще е честно и истинско. Предпочитам да общувам с момчета.
5. Адски важна част е.
6. Не се обръщам. Не мисля, че шепа непознати ще вникнат в проблема ми. А ако аз имам проблем, значи е сериозен. Обикновено решавам сама. И е правилно.
7. Защо не всъщност? Общуването през монитора ти дава интересната възможност да прецениш човека (естествено, ако имаш добра интуиция), да го опознаеш и т.н. без неловки паузи. Естествено, ако ти направи добро впечатление, винаги може да се видите. Правила съм го и не съжалявам
1. Стила на обличане не трябва да те кара да страниш от тях?.. От този тип, който ти описа познавам няколко момичета... и го правят не, защото си нямат представа каква е модата, а просто си имат техен поглед към нещата и не ги е срам да го изразяват.. Има момичета, които се обличат така и заради финансови проблеми.. Общо взето има много причини някое момиче да не е по последна мода.
3. Абсолютно съгласна.
4. А защо излизаш поотделно с тях?
5. Адски важна част? Защо? Кое по-точно?