.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Супер фен Аватара на Transform

Прецакване на ''дълго голяямо приятелство''

С най-добрата ми приятелка се скарахме,кажи речи човека с който сме заедно от бебета се скарахме за едва ли не глупости.Работата е там че тя както казва самата''обича най-много себе си'',попрнцип много пъти ми е доказвала че ме обича и уважава,но е такъв човек,който си налага мнението и винаги мисли че е права.Аз и казах някой от тези неща след като се сдърпахме(е добре де,малко и се и дразнех ей,така просто).Тя започна да ми казва че,ако не някой от другите и приятели и говори така,изобщо няма да го слуша и т.н.).Така де,искам да се сдобрим обаче незнам как,някакви идеи?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тя най-вероятно е от типа хора, които ако нещо не ги устройва просто си тръгват

извод:тя не ти е истинска приятелка
    съвет:пази се от нея и спри да и угаждаш, сега не и се извинявай, не и пиши, звъни и т.н. Тя след известно време ще дойде да ти се моли.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Изчакайте малко да забравите за спора.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Склонен съм да се съглася и с двата отговора преди мен .. тя не е истинска и наистина времето лекува всичко ... Но както казах в една друга тема то това ви е вродено да се карате,завиждате и дразните за глупости... започни да движиш с момчета и ще усетиш колко голяма е разликата между "приятелство" и приятелство ;]
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    аз съм на мнението на bloodyF, но ако искаш да се сдобряваш с нея се срещни с нея и ѝ обясни,че си избухнала,че си казала глупости и че всички правят грешки...дори и тя
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си