- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Ужасно ми е неловко, че пиша тази тема, ама просто не знам как да постъпя. И така: Харесвам едно момче от моя клас... Един негов френд го е питал дали ме харесва и той е казал, че не съм зле, но че харесва една моя приятелка. Какво да правя
? Да му кажа или какво? Хелппп!!!
Остави го той сам да прецени![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
тогава има шансна кви години си??
вървя си по улицата с ръката в джоба, другата държи бяло виктори и ми ебава дроба..
е колкото мен.. покани го да излезете някъде, говорете си и т.н. се нещо ще стане![]()
вървя си по улицата с ръката в джоба, другата държи бяло виктори и ми ебава дроба..
До колкото си спомням имаше подобна тема,но все пак като първа стъпка се поопзнайте и чак тогава бъди готова да го поканиш да излезете.
За твое добро е. Не слушай приятелките си, ако примерно ти казват "Оо, бори се за любовта си, бла-бла..."Първоначално написано от ivcheto0o
Ако слушах приятелите си отдавна да съм се отказала, ама наистина яко съм хлътналаПървоначално написано от TheNewReligion
...
отивай да плачеш!
Не се занимавай с момчета от класа. Според мен е трудно да се поддържа такава връзка. А и щом си е харесал друга ... не е добра идея да му казваш. Ще си развалите отношенията. А и щом тя ти е приятелка ... може и тя да го харесва. Така че по-добри изчакай чувстава да отшумят.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Нищо не прави, явно чувствата ви не са споделени.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Моля ви тези, които няма да кажат нещо разумно да си мълчатПървоначално написано от Nakadah
!!!
Освен това горе изрично съм казала, че тя не го харесва!Първоначално написано от F4ence