.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Повече от фен Аватара на Gllory

За какво най-често се карате

За какво се карате с приятеля/приятелката ви и колко често го правите

Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Общо взето темите се въртят около: "Защо не си измил/а чиниите?", "Няма аз да чистя това", "Още не си измил/а чиниите", "Къде е ххххххх - Там, не го ли виждаш? - Дай ми го. - Вземи си го, да не си бебе.", "Няма чиста чиния!", "Пак си пушил вътре, всичко смърди на цигари" и... май се изчерпаха

Ама и то нашето ако е караница... Три реплики, нацупена физиономия, последвана от "Голям/а си дрисла/ьо".

Средно веднъж месечно успявам да се разсърдя за нещо, повечето пъти и аз не знам за какво, което се изразява в двудневно цупене и прключва както е започнало - без ясна причина и/или обяснение. Той вече ми е свикнал и просто чака да ми мине без да го прави на проблем.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Никога не се караме.

При нас незнам защо,но на 2 дена се разбираме прекрасно и на 3 - тия ден почваме взаимно да се дразним.Следващия ден пак сме супер,по-следващия пак а на по-следващия пак се караме .. И така през 2 дена се редуват нешатът и аз незнам защо.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    От скоро сме заедно,единствената ни караница до сега е била как съм могъл да и звъня в един през нощта

иначе сме нямали сериозни караници,надявам се да нямаме и за вбъдеще

Не се караме често, но дори и да се скараме е за малки дреболии и бързо ни минава. Еее разбира се на мене по трудно ми минава, но това е, защото съм голям инат.
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Няма смисъл от спорове. Аз винаги съм прав.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Главно много си се ревнуваме един друг и ни става проблем..но започнахме да не си обръщаме толкова внимание на това...Все пак е нужно доверие
    I have a dream

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За битовизми- защо не е измил чиниите, защо не е забърсал пода, кога ще си избърше компютърната маса, кога ще почисти праха около буфера... Прибирам се по никое време умряла от глад и пребита от умора и се вбесявам, като видя, че домакинската работа чака на мен. Рядкост е да изхвърли боклука или да измие мивката в банята. За останалото опъвам аз.
    Сметките не ги плаща навреме и се начисляват лихви, а аз пък съм спокойна, че той има ангажимента и като стане 20-и някой ден от месеца, се сеща какво е обещал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Обикновено за малки дреболии, но понякога от тази малка дреболия избухва голям скандал, нито аз, нито той отстъпва и двамата сме прави и накрая и двамата сърдити. Обаче винаги се сдобряваме накрая
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на valll
    проблемите произлизат от неразбирателство. той не говори български а аз не владея особено добре неговия език и се получават проблеми от нищото, ама нали и двамата сме инати, понякога големи драми стават. когато всичко утихне разбираме, че само си тровим живота и всичко се оправя.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Възползваме се умело от всяка ситуация, в която може да излезне спор. Крайно различни характери сме и всеки винаги е на различно мнение, затова се караме постоянно, но пък и не можем един без друг.

С последния ми приятел най често се карахме,за това как не съм запомняла това което той ми е казал ( емм сори ама не съм Уиндоус 7)
    Карахме се също и за това как когато аз му се сърдя,той ми се сърди заради това.... Глупава и тъпа работа...Най тъпото беше,че когато наистина трябваше да се караме,аз му проштавах

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Как можах да пропусна вечния спор за това кой маршрут е по-пряк и от къде трябва да минем. Разиграва се всеки път като тръгнем за някъде.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Възползваме се умело от всяка ситуация, в която може да излезне спор. Крайно различни характери сме и всеки винаги е на различно мнение, затова се караме постоянно, но пък и не можем един без друг.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Караниците ни са за дребни неща. Като например какво ще ядем, какво ще правим през свободното си време, къде ще отидем на кафе, кой филм ще гледаме и т.н.
    Разбира се, имали сме и сериозни караници, едната от които ни раздели за 3 месеца. Като през тези 3 месеца не сме се виждали и дори не сме се търсили.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен
    Не сме се карали сериозно до сега и се надявам и занапред да си останат така нещата.Иначе се посдърпваме за дребни неща-пушил е в стаята,не си затваря врата на тоалетната когато пикае ,къде да излезем,кой филм ще гледаме.Бързо ни минава и на двамата.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами на 1-во място заради глупавата му ревност.. и двамата много се ревнуваме.. е той повече де.. спомена ли само име на някое момче и веднага се цупи.. Или пък кой ще измие чиниите,кой ще свърши това онова.. Или пък той "Ела с мен до еди къде си" Аз .. " Мързи ме".. Той " Аз как идвам насякъде теб се те мързи " или пък реплики от сорта на "Стига си стоял на тоя компютър" абе караме се често,повечето пъти аз съм сърдещата се той мазнещия се ;д .. Но си се обичкаме много

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Караниците ни са за дребни неща. Като например какво ще ядем, какво ще правим през свободното си време, къде ще отидем на кафе, кой филм ще гледаме и т.н.
    Не мога да си представя да се карам с който и да е за това, дори с приятел. Филми, храна, кафенето... голям праз.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Главната причина са нейните така да се каже "розови очилца", които упорито си носи навсякъде и гледа през тях света..

Нищо няма да се случи, никога, всички са добри и готини, навсякъде е безопасно, то тия работи стават супер рядко.. бля бля.

Може да съм малко "overprotective" , но тя понякога наистина не мисли какви ги върши и какво може да стане..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Караме се за това колко често ми звани по телефона. Иначе ... по време на разговорите, ако някой не разбере нещо другия и се сдърпваме малко.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

За малки , много малки неща .. не кой знае колко често , но го правим
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Не помня да сме имали караници. И все пак не е гаранция, че няма да се скараме за нещо някога.
    *сън*

Най-често за глупости, от сорта на:

Той: Би ли ми подала .. (някакъв предмет)
    Аз: Ми вземи си го бе, не е далече!
    Той: Ама.. ти си по-близо!
    Аз: Е да, ама ти си по-голям!
    Той: Еми точно, ти си по млада а аз си одъртях и вече нямам енергия

Или:

Аз: Моля тее дай ми ключовете!
    Той: А ще спреш ли да ми се сърдиш?
    Аз: Оф да добре само ми дай ключовете
    Той: Ооо повишаваш ми тон, ми няма ключове

И все дреболии.. като малки деца сме Но, разбира се, имали сме и сериозни караници.. които са точно 2 откакто сме заедно (почти година ) Като последната ни караница беше много лоша и замалко да се разделим ;( Но важното е, че всико отново е наред и тръпката още си я има
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Голям фен
    Често ми приема думите по свой собствен начин и ги преувеличава доста ... Натяква ми как съм се държала детински и как не съм разбирала от нещо ... главно караниците ни са за по 15-20 минути докато не му обясня като на малоумен какво съм искала да кажа или да направя ... Имали сме 2 сериозни караници ...
    Веднъж ми се направи на оборотен пред приятелите му ... Бяхме се събрали в тях и аз както стоя и ставам и клина ми беше изсухлен и панделката на бикините ми бяха излязли .. и ми се развика " К'ви са тия клинове гъза ти навънка" и само му казах " Ама довечера няма да се оплакваш от клина нали " и той млъкна ... А един път беше напълнил 2 мивки чинии аз 1ч. мия чинии вече ръцете ми гъбясаха и той ми вика " Тая не е измита хубаво " хванах я и в стената тогава са поблъскахме малко ама се оправихме отново .. ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си