- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки
Щом така хубаво обяснява значи бая е смукала.Първоначално написано от straus
![]()
сериозно ли, в смисъл няма проблем да питамеПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
щото като обсъждам с приятелки, те не питат техните си мъже, тук във форума също съм чела, че е супер тъпо да питаш тва харесва ли ти, онова харесва ли ти и аз не смея да гъкна
![]()
Опасна е Сашка, аз като и чета мненията и само си викам "веднъж да ми падне"![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ето на теория,на практика от тебе зависи.Извървете „целия” път
Започнете оралния секс като покриете зъбите си с устните и поемете колкото се може по-голяма част от пениса с едно прекрасно движение. Не казвам, че трябва да правите „дълбоко гърло”. Просто нека той вида как пенисът му изчезва бързо.
Повечето жени започват с близане на главичката и чак след това го поемат малко по малко навътре. Той няма да очаква цялостно поглъщане веднага (което обяснява защо тази техника върши добра работа).
„Нагоре-надолу” за послушни момичета
Дръжте с едната ръка основата на пениса, нека се образува слюнка в устата ви (езикът ви трябва да го държи хлъзгав). Обхванете пениса и с другата ръка, и започнете да я плъзгате нагоре и надолу по него, като го затваряте, когато достигнете главичката. Първо работете само с ръката, а след това добавете и устата като нейно допълнение.
Създайте лек вакуум (но не смучете), след което продължавайте да се движите нагоре-надолу с ръката следваща устата. Ако не сте координиран човек, дръжте ръката си неподвижна в основата на пениса, и просто движете устата си нагоре и надолу.
Добавете сексапил
Направете всяка една орална техника по-възбуждаща, като прибавите номера „завърти и усучи”. Комбинацията от стегнати пръсти и мек език е фантастична и лесна за изпълнение: като използвате ръката за мастурбирането, я завъртайте леко, когато достига върха на пениса. В същото време усуквайте езика си около ръба на главичката. Това е просто, но изключително ефективно движение. Опитайте още нещо: с малко по-стегнат език правете леки трепвания върху френулума.
Интересно ми е било, мерил съм го. Убийте ме!
Gwendoline, като риби ли да си мълчим? Естествено, че се пита. Не като разпит разбира се... Може и след. Така поне ще знаете кой какво го кефи.
То пък най-забавното е да разпитваш човечец за интимни неща.![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Е, няма да питаш човека такива неща, докато обядвате навън... (по-нататък, като се напаснете в леглото, може, но няма да е точно с образователна цел). Питай го по време на самата дейност или след това. Недей да мълчиш като риба. Играй си с ръце, погледни го палаво и го попитай тихо дали му харесва. Доста голяма част от усещането играе гласът ти. Ще видиш, че можеш да го възбудиш по всяко време с две думички, казани с подходящия тон...
пробвай след като му го лапнеш да засмучеш дълбоко така че да се получи един лек вакуум,ще лудне!
~девойче съм~
Не е нужно да разпитва. Само да следи за реакциите му и някой друг стон.Първоначално написано от Kinghood
Да не говорим, че когато сте възхитени, сами си казвате. Не чакате въпрос.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Айде един поздрав за всички авантюристично настроени каки![]()
Како, како, как мъжете зяпаш,
гледаш како, как да ги прилапаш.![]()
Тебе како всеки ти се нада
щото како ти си кака млада.
Хайде, како знаеш ги чалъмите.
Знаеш, како как цъвфтят налъмите.
Знаеш, како де зимуват раците.
Хайде, како отпусни мераците.
Може само кака да поиска
и от камък мляко да изтиска.![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
то кат' не ти е вродено, няма да се научиш, така че .. заложи на ANimal Planet,поне ще ти е смешно как се мандърсат раците!
Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
![]()
Благодаря на всички за мненията . Определено ще са ми от полза ;дд![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Ибаси темата,ибаси змията...А тия от МОН искали да въвеждат час по сексуално образование,щото сме били неграмотни![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
хахахаха :![]()
Аз съм ЗА въвеждането на такива часове за 6, 7, 8, че и 9 клас. Изумявам се каква основа им липсва на някои хора. За съжаление, тези часове ще са ужасно скучни и ако има контролни или нещо от сорта, пак ще се преписва. Едва ли ще питат момичетата дали знаят как се прави хубава свирка.![]()
Еми кво да кажем...Аз не мога да съм много компетентен,щото досега само 1 ми е праила и тогава бях пиян,на всичкото отгоре оная беше сравнително неопитна и некадърна,нищо че беше 2 години по-голяма от мен
Прави ми само около 1-2 минути и не знаеше никви тайни похвати,само надуваше кавала
С 2 думи-не беше кой знае кво...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Не знам за специален учебен час, ама при нас правиха всяка година (избират един ден и примерно заменят 3 учебни часа) нещо като кръжок. Идваха сексолози и ни говориха, задаваха ни въпроси, деляха ни на групи, караха ни да рисуваме примерно къде мислим, че има ерогенни зони и такива неща. После момчетата задаваха въпроси на момичетата и обратно (на който квото му е интересно).
От тва доста се учи, можете да предложите на учителите или на директора такава идея, мисля, че ще е полезно за навлизащите в пубертета.
Едит: Сори, че малко се отклонявам от темата, ама видях, че е станало на въпрос и се сетих.
Ехее, че при вас е доста добре.
Ние за последно имахме такъв номер в 6 клас. Лично аз не научих нищо ново, а за повечето от останалите беше крайно неудобно и подозрително приличащо на обикновен учебен час.
Greennight, изпуснал си, заемай се с наваксването на пропуска![]()
Пък аз се заемам с упражнения![]()
Е аз още съм само на 15 год.Има накъде още да наваксвам![]()
Иначе само ние ли никога сме нямали час,в който да идват сексолози?Имахме само в 6 клас там обяснение за половата система и за размножаването,но то не беше нищо особено.Само ни казваха там,че ако сперматозоидите попаднат в яйцеклетката се опложда и тва беше...![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Въх, аз защо съм разбрала, че си на 19![]()
Barathrum, ти беше вече наистина на 19, райт?
И аз съм за практика, ама само ще гледам пък :P
Спирам да спамя.
От всеки кавал, свирка не става!![]()
Как само се сещам за гениални неща ..
![]()
мдаПървоначално написано от Loooooser
беше невероятно . Мерси на всички за съветите
![]()
![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Лапай го леко щот' е известен, мани го неговия моя е НЕСТЛЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
Revenge is like the sweetest joy next to getting pussy?!