- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след секс...
Отскоро правя секс и винаги след тва много ми пари като пишкам.Това нормално ли е или трябва да се посъветвам с доктор . На вас как ви беше момичета,след първите няколко пъти![]()
![]()
Може да е от протриване.
С презерватив ли го правихте?Може да е вид алергия към дадената марка презервативи.Имам една приятлека която има подобна към спортекс.Пробвайте с друга марка.
И на трето място,което е неприятно може да е някаква инфекция...
Ако не са горните две предложения,отиди се консултирай с гинеколог,току-виж си лепнала някоя болест.
Най-добре иди на лекар, тук неможем да ти дадем чак толкова коректен отговорПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ходи на гинеколог той най-добре ще знае![]()
Инфекция най-вероятно, цистит. Отиди на лекар.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
^ много бързо раздаваш диагнози, по - спокойно...
И на мен ми се е случвало да ми пари, защото съм се претрира, т.е. от много секс.
А иначе ако не си правила секс проблем имаш ли?
Ако нямаш - ползвайте лубриканти, явно не се овлажняваш много или си давайте малко почивка.![]()
Казах "най-вероятно", а не със сигурност.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
върви на лекар
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от mimsssssss
Ми не няма никакъв проблем ако не съм правила секс , а относно овлажняването- и там няма проблем (даже е обилно)
И аз първо си помислих за цистит, но тя нали казва, че само след секс и става така. Като имаш цистит ти пари като пишкаш и без да си правил секс, докато не си вземеш мерки (обикновено изписват ципринол или някое друго лекарство с ципрофлоксацин). Според мен е друго, но всеки организъм си е индивидуален и няма да се очудя просто нейния да е лека форма на цистит например. Или друга инфекция.Първоначално написано от LovelyGirl
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
От само себе си ли преминава? Сигурна ли си,ч че ти пари там, където пишкаш, а не ти пари примерно, защото си си разранила вулвата?
Айде да се спрете с раздаване на диагнози и споменаване на медикаменти. Лазите ми по нервите сериозно!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Случвало ми се е ако съм по-суха да се протрия и после да ми пари, но това е да час максимум. Ако при теб е по-продължително ходи на лекар да те види.
Трагедията е пълна...
Не е инфекция, какви ги дрънкате и вие, още по-малко е цистит.. На мен също ми се е случвало - след секс или мастурбация. Спокойно, не е чак толкова голям проблем, на мен лично ми се случваше често в началото.Моят съвет е просто да понамалите оборотите и по-скоро да не го правите много често.
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Да на мен първия път като правих секс ми пареше така няколко дни само
От само себе си минава ,да .Обаче продължава така 1-2 дена и почвам да се притеснявам.щото секи път така ставаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()