.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

след секс...

Отскоро правя секс и винаги след тва много ми пари като пишкам.Това нормално ли е или трябва да се посъветвам с доктор . На вас как ви беше момичета,след първите няколко пъти

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Може да е от протриване.

С презерватив ли го правихте?Може да е вид алергия към дадената марка презервативи.Имам една приятлека която има подобна към спортекс.Пробвайте с друга марка.

И на трето място,което е неприятно може да е някаква инфекция...

Ако не са горните две предложения,отиди се консултирай с гинеколог,току-виж си лепнала някоя болест.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Може да е от протриване.

С презерватив ли го правихте?Може да е вид алергия към дадената марка презервативи.Имам една приятлека която има подобна към спортекс.Пробвайте с друга марка.

И на трето място,което е неприятно може да е някаква инфекция...

Ако не са горните две предложения,отиди се консултирай с гинеколог,току-виж си лепнала някоя болест.
    Най-добре иди на лекар, тук неможем да ти дадем чак толкова коректен отговор
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Ходи на гинеколог той най-добре ще знае

Инфекция най-вероятно, цистит. Отиди на лекар.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^ много бързо раздаваш диагнози, по - спокойно...
    И на мен ми се е случвало да ми пари, защото съм се претрира, т.е. от много секс.
    А иначе ако не си правила секс проблем имаш ли?
    Ако нямаш - ползвайте лубриканти, явно не се овлажняваш много или си давайте малко почивка.

Казах "най-вероятно", а не със сигурност.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    върви на лекар
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    ^ много бързо раздаваш диагнози, по - спокойно...
    И на мен ми се е случвало да ми пари, защото съм се претрира, т.е. от много секс.
    А иначе ако не си правила секс проблем имаш ли?
    Ако нямаш - ползвайте лубриканти, явно не се овлажняваш много или си давайте малко почивка.

Ми не няма никакъв проблем ако не съм правила секс , а относно овлажняването- и там няма проблем (даже е обилно )

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Инфекция най-вероятно, цистит. Отиди на лекар.
    И аз първо си помислих за цистит, но тя нали казва, че само след секс и става така. Като имаш цистит ти пари като пишкаш и без да си правил секс, докато не си вземеш мерки (обикновено изписват ципринол или някое друго лекарство с ципрофлоксацин). Според мен е друго, но всеки организъм си е индивидуален и няма да се очудя просто нейния да е лека форма на цистит например. Или друга инфекция.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От само себе си ли преминава? Сигурна ли си,ч че ти пари там, където пишкаш, а не ти пари примерно, защото си си разранила вулвата?

Айде да се спрете с раздаване на диагнози и споменаване на медикаменти. Лазите ми по нервите сериозно!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Случвало ми се е ако съм по-суха да се протрия и после да ми пари, но това е да час максимум. Ако при теб е по-продължително ходи на лекар да те види.
    Трагедията е пълна...

Супер фен
    Град
    София
    Не е инфекция, какви ги дрънкате и вие, още по-малко е цистит.. На мен също ми се е случвало - след секс или мастурбация. Спокойно, не е чак толкова голям проблем, на мен лично ми се случваше често в началото. Моят съвет е просто да понамалите оборотите и по-скоро да не го правите много често.
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Да на мен първия път като правих секс ми пареше така няколко дни само

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    От само себе си ли преминава? Сигурна ли си,ч че ти пари там, където пишкаш, а не ти пари примерно, защото си си разранила вулвата?

Айде да се спрете с раздаване на диагнози и споменаване на медикаменти. Лазите ми по нервите сериозно!
    От само себе си минава ,да .Обаче продължава така 1-2 дена и почвам да се притеснявам.щото секи път така става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си