.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Повече от фен

Какви са ви мечтите ???

Извинявайте , ако темата не е за тук , но видях 5 подобни и реших и аз тук да я постна . Какви са ви мечтите и изобщо вярвате ли в сбъдването им ??? Моята е да стана актриса . Незнам защо , но имам доста голямо увлечение към това . Ходя на актьорско майсторство , а преди това съм участвала в 5-6 реклами по телевизията и като цяло ми харесва обстановката Сега сте вие наред и моля без да се обиждаме . Всеки има право да изрази мнението си
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

моята е да имам група на име : Blue Stars ... просто много ме кефи как звучи и много обичам музиката . От малка ходя по конкурси за пеене и всички ми казват че имам уникален глас и големи заложби . А групата да е задължително в Америка , известна и да има звезда на пътя на славата . ^"^ .... много мечти , но какво да се прави повечето хора умират със тях но аз се боря моята да се осъществи )
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от amazzing
    моята е да имам група на име : Blue Stars ... просто много ме кефи как звучи и много обичам музиката . От малка ходя по конкурси за пеене и всички ми казват че имам уникален глас и големи заложби . А групата да е задължително в Америка , известна и да има звезда на пътя на славата . ^"^ .... много мечти , но какво да се прави повечето хора умират със тях но аз се боря моята да се осъществи )
    Браво много готина мечта и аз исках първо да съм певица но нямам глас , но ето че си намерих дарбата не се отказвай
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Супер фен
    Не съм се замислял какво ще правя след първите 10 милиарда.

Град
    София
    Искам да стана известен и хората да ме обичат.Не искам пари,или квото и да било.Нз що,просто съм такъв човек
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

За сега най-голямата ми мечта е да завърша успешно училището и да уча това което искам и там където искам !

Моята мечта е да стана лекар.Искам да спасявам животи,да помагам на хората,да ги лекувам,да виждам живот в очите им.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Aз пък много искам да стана дизайнер. Постоянно си мисля дрехи,а сега се уча и да ги шия.Другата ми мечта е да стана зоополицай,но тя е....невъзможна.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    да оправя тая държава
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    да ми дадът заплатата
    ОДИН!!!

Аз имам много заложби. Въпросът е, че не развивам доста голяма част от тях. Дори 1 от тях е, че съм доста добра актриса.
    Засега се развивам най-много в посока медицина. Но има още много годинки, за да мисля по въпроса.
    В крайна сметка.. каквото ми е писано.

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    В личен план имам всичко, за което съм мечтала.
    Мечтая ей сега като завърша след 20 дена за изкарам курсове за фризьорка и маникюристка, защото от малка ме влекат тези неща, пък и хората казват, че имам дарбата. Искам един ден и моя верига салони да си отворя в цялата страна и името ми да се знае като името на Стилист Капанов. Е това последното не се знае дали ще стане, но и без него мога да мина.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен
    много готини мечти имате браво . следвайте ги и успех

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Да си купя водно легло (скромно,скромно)
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    мечти много... ;д ще ги подредя според това кога се надявам да се сбъднат.. ;д такаа, като за начало се надявам всичко да се уреди и някъде до края на този или началото на другия месец да си заживея самостоятелно ;д след това искам да си завърша годината успешно, че да си взимам стипендийка и другата година ;д искам да си изкарам шофьорските курсове и да взема книжка (искам и някоя евтина хондица, че семейната кола не ме кефи ;д ).. надявам се лятото да преборя мързела и така да съчетая нещата, че да поуча малко за кандидатстудентски изпити (ако си намеря и някаква не много ангажираща работа ще е супер).. с това е свързана и другата ми мечта - да ме приемат с това, с което искам и после да се реализирам.. и като че ли това са ми най-важните. останалите са или прекалено далечни/неосъществими, или прекалено незначителни, или пък прекалено лични : )))
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Мечтата ми в момента е само една - да вляза в университета, за който мечтая. С това си лягам и с това се събуждам. И се надявам догодина на 15 декември да празнувам.

Град
    Where streets have no name
    За кариера:моден дизайн във висша мода.
    За живота:да избягам някъде от всички и от всичко и да започна на чисто.
    За любовта:просто да съм обичана(ако ли не, да му шибна един здрав ритник на оня олигофрен, дето ми разби сърцето)
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Искам да стана криминолог. Стискам си палци магистратурата ми един ден да е там.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Да си купя водно легло (скромно,скромно)
    о0о0о твааа просто ме разби
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Не съм се замислял какво ще правя след първите 10 милиарда.

Да съм свободен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

да обиколя света с влак/кола
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Повече от фен
    Да се чувствам винаги добре, напук на всичко (:
    Авторке, ако не е тайна, би ли казала в кои реклами участваш, много ми е интересно ((:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Да стана актриса. Нищо друго не искам!
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Голям фен Аватара на babyy123
    да ме приемат с това, с което искам и после да се реализирам

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Моято мечта.... ам обаче аз си падам малко суеверна и ме е страх, че ако я кажа няма да сбъдне после. Но карай, така мечтата ми е:
    1. Всичките ми близки хора да са здрави
    2. Искам да ме приемат, където си поискам ( говоря за гимназия )
    3. Много искам, когато порасна ( когато съм вече пълнолетна и съм независима от родителите ми) да замина за Америка с най-добрите ми приятелки.
    3тата мечта знам ^^, че е много детинска и най-вероятно няма да се сбъдне, но аз ще си мечтая и силно ще се надявам да се сбъдне.
    А мечтите на хората преди мен, които прочетох са много хубави и им пожелавам с цялото си сърце да сбъднат
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си