- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви са ви мечтите ???
Извинявайте , ако темата не е за тук , но видях 5 подобни и реших и аз тук да я постна . Какви са ви мечтите и изобщо вярвате ли в сбъдването им ??? Моята е да стана актриса . Незнам защо , но имам доста голямо увлечение към това . Ходя на актьорско майсторство , а преди това съм участвала в 5-6 реклами по телевизията и като цяло ми харесва обстановкатаСега сте вие наред и моля без да се обиждаме . Всеки има право да изрази мнението си
![]()
![]()
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
моята е да имам група на име : Blue Stars ... просто много ме кефи как звучи и много обичам музиката . От малка ходя по конкурси за пеене и всички ми казват че имам уникален глас и големи заложби . А групата да е задължително в Америка , известна и да има звезда на пътя на славата . ^"^ .... много мечти , но какво да се прави повечето хора умират със тях но аз се боря моята да се осъществи)
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Браво много готина мечтаПървоначално написано от amazzing
и аз исках първо да съм певица но нямам глас , но ето че си намерих дарбата
не се отказвай
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Не съм се замислял какво ще правя след първите 10 милиарда.
Искам да стана известен и хората да ме обичат.Не искам пари,или квото и да било.Нз що,просто съм такъв човек![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Моята мечта е да стана лекар.Искам да спасявам животи,да помагам на хората,да ги лекувам,да виждам живот в очите им.
Aз пък много искам да стана дизайнер. Постоянно си мисля дрехи,а сега се уча и да ги шия.Другата ми мечта е да стана зоополицай,но тя е....невъзможна.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
да оправя тая държава
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
да ми дадът заплатата
ОДИН!!!
Аз имам много заложби. Въпросът е, че не развивам доста голяма част от тях. Дори 1 от тях е, че съм доста добра актриса.![]()
Засега се развивам най-много в посока медицина. Но има още много годинки, за да мисля по въпроса.
В крайна сметка.. каквото ми е писано.
В личен план имам всичко, за което съм мечтала.
Мечтая ей сега като завърша след 20 дена за изкарам курсове за фризьорка и маникюристка, защото от малка ме влекат тези неща, пък и хората казват, че имам дарбата. Искам един ден и моя верига салони да си отворя в цялата страна и името ми да се знае като името на Стилист Капанов. Е това последното не се знае дали ще стане, но и без него мога да мина.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
много готини мечти имате браво . следвайте ги и успех![]()
Да си купя водно легло![]()
![]()
(скромно,скромно)
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
мечти много... ;д ще ги подредя според това кога се надявам да се сбъднат.. ;д такаа, като за начало се надявам всичко да се уреди и някъде до края на този или началото на другия месец да си заживея самостоятелно ;д след това искам да си завърша годината успешно, че да си взимам стипендийка и другата година ;д искам да си изкарам шофьорските курсове и да взема книжка (искам и някоя евтина хондица, че семейната кола не ме кефи ;д ).. надявам се лятото да преборя мързела и така да съчетая нещата, че да поуча малко за кандидатстудентски изпити (ако си намеря и някаква не много ангажираща работа ще е супер).. с това е свързана и другата ми мечта - да ме приемат с това, с което искам и после да се реализирам.. и като че ли това са ми най-важните. останалите са или прекалено далечни/неосъществими, или прекалено незначителни, или пък прекалено лични : )))
the sky is the limit.
Мечтата ми в момента е само една - да вляза в университета, за който мечтая. С това си лягам и с това се събуждам. И се надявам догодина на 15 декември да празнувам.![]()
За кариера:моден дизайн във висша мода.
За живота:да избягам някъде от всички и от всичко и да започна на чисто.
За любовта:просто да съм обичана(ако ли не, да му шибна един здрав ритник на оня олигофрен, дето ми разби сърцето)
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Искам да стана криминолог.Стискам си палци магистратурата ми един ден да е там.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
о0о0о твааа просто ме разбиПървоначално написано от StolenBliss
![]()
![]()
![]()
![]()
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Първоначално написано от Cybershot
![]()
![]()
![]()
Да съм свободен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
да обиколя света с влак/кола![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Да се чувствам винаги добре, напук на всичко (:
Авторке, ако не е тайна, би ли казала в кои реклами участваш, много ми е интересно ((:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Да стана актриса. Нищо друго не искам!![]()
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
да ме приемат с това, с което искам и после да се реализирам![]()
Моято мечта.... ам обаче аз си падам малко суеверна и ме е страх, че ако я кажа няма да сбъдне после. Но карай, така мечтата ми е:
1. Всичките ми близки хора да са здрави
2. Искам да ме приемат, където си поискам ( говоря за гимназия )
3. Много искам, когато порасна( когато съм вече пълнолетна и съм независима от родителите ми) да замина за Америка с най-добрите ми приятелки.
3тата мечта знам ^^, че е много детинска и най-вероятно няма да се сбъдне, но аз ще си мечтая и силно ще се надявам да се сбъдне.![]()
А мечтите на хората преди мен, които прочетох са много хубави и им пожелавам с цялото си сърце да сбъднат![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)