- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-голямото наказание което никой не е изпитвал
Как ще се почувствате ако всеки божи ден виждате любовта на живота си ако виждате момчето за което толкова много мечтаете момчето за което толкова сте страдали и плакали в прегръдките на друга ? Ще понесете ли гледки на прегръдки и целувки пред очите ви? ше имате ли сили за нещо ако чувате как сиказват обичам те ? .. ще имя ли смисъл вашият живот ? С каккво чувство ще си легнете вечерта когато знаете че и другият ден ще видите как той я докосва нежно и вие сте излишния ? .. едва ли има по-голямо наказание от това да виждаш любимият си човек да бъде близо до теб но да знаеш че никога няма да го имаш и че той е щастлив с друга .... никой от вас няма да може да се постави намое място опитвам се да бъда силно но немога . и знам че никой не може да ме разбере защото никой не е търпял повече от мен
Питай инквизицията дали има по-голямо наказание.
Спри да преиграваш и се стегни малко.
Ти се изкара света мъченица, бе момиче. И за к'во са тия драми? Колко още има да се влюбваш, колко още има да страдаш и да се радваш в тоя живот. Ти си се вкарала във филма още от сега.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ехеее,я се стЕгни малко![]()
![]()
Пий една студена вода и тва.Да случвало ми се е -и какво мога да направя?Да си тегля ножа ли-не ,мерси.Цял живот имам ,тоест предполага сеи всеки ден те среща с нови хора-от теб зависи дали ще направиш нещо,за да останат тези хора в живота ти ,или просто ще си тръгнат така като са и дошли
![]()
Лесно ви е да упреквате и да съдите хората, когато не сте на тяхно място.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Явно момичето е по-емоционална и дооста хлътнала...все едно не сте били и вие така...хайде,моля ви се! :P
Относно темата...това чувство ще мине,когато срещнеш точния човек!Не се вглъбявай само в това....Millions of people out there!![]()
I have a dream
Точно защото е често срещано в пубертета, е глупаво тя да се изкарва "най-наказаната". Сякаш никой никога преди нея не е преживявал несподелена любов, та света свършил. Хайде, моля ти се... Излишни драми на филмирано дете.Първоначално написано от saruhi
По-добре да се осъзнае навреме, преди да направи някоя глупост![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е били сме много ясно,но какво да я насърчаваме да продължава да тъне в самосъжаление и сополи ли ? ЕМ неЩе го преглътне-ебаси сякаш е умрел некой
Някои хора умират от глад, нямат дрехи и подслон ти си тръгнала да се оплакваш заради някакъв пикльо...Get a grip on yourself ....
--------------------------------------------------------
била съм. и кво праим?Първоначално написано от dimi93
много по-гадно е да си обичал някого, да сте били заедно и всичко да е било много щастливо и причината, поради която сте се разделили да е смъртта на този човек! всеки път, когато чуя за нещо такова, а такива истории ИМА, вътрешно се потрисам колко може да е зла съдбата.. и даже не знам какво да кажа за успокоение при такова голямо нещастие.
така че хайде без излишно преувеличаване. дистанцирай се от тези хора, за да не ги наблюдаваш и толкова.
човек никога не е тъй щастлив или нещастен, както си въобразява - ларошфуко
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^Супер вярно. *виртуално стискане на ръка*
Изобщо... написано е супер мелодраматично. Момчето, което обичах и с кого бях 2 години, ми обясняваше как искал ЕДИНСТВЕНО И САМО сегашната си (бяха се скарали) и как тя била единствената и прочее. И лошото беше, че аз си го изпросих, защото исках да помогна. Е, отдавна вече бях с моя, обаче пак ме жегна дълбоко.
И не съм умряла, както виждаш.
каква драма на 13...не си единствената,защо смятате че всички проблем се случва само на вас...харесвам адски много едно момиче от много време,която ми е много добра приятелка,казва ми почти всичко,за гаджетата си,кой харесва и т.н. ... Е да се самоубивам ли,съвземи се,малка си да ги приемаш нещата толкова навътре.Първоначално написано от bonbonenoizkushenie
>>DjBelev<<
Хаха,щото все едно не сме били ..Първоначално написано от dimi93
И защо трябва да гледаш това всеки ден ? И ако наистина той е голямата ти любов едва ли щеше да е с друга,просто продължи напред потърси си друг.И както вече ти казаха има далеч по-трудни за преживяване неща.
Знаете ли, наскоро попаднах на едно клипче. Ставаше дума за едно момиченце, което е родено със Harlequin ichthyosis syndrome. Това е вродено заболяване, при което децата се раждат практически с кожа, която е насечена и не стига да покрие цялото тяло та затова тялото прилича на мозайка. Това, разбира се е много грубо и неточно обяснение, но ми се струва безсмислено да седна да обяснявам за фосфолипиди и грешки в първичната структура на белтъци точно в тоя форум.
Та, въпросното момиченце беше на 14 (един вид феномен, повечето бебета с тази генна мутация умират в зародиш или малко след това) и беше обезобразено. Кожата и имаше страховит вид. Нямаше никакво окосмение (освен малко на темето - но пак много морбидно изглеждащо) и беше принудена да се топи във вода на всеки няколко часа, иначе кожата и ще се втвърди и ще заприлича в общи линии на люспи на влечуго. Това лишено от всякакъв шанс същество със заложено още в гените си доживотно проклятие, имаше най-здравия оптимистичен дух, който съм виждала в моят 18-годишен живот. Смееше се, разказваше вицове, веселеше хората около нея, свиреше на инструмент, пишеше, имаше изобщо хоби до хоби и пълен социален живот + приятели. Как човек с такъв товар и истинска свръхчовешка болка и мъка може да се смее и да гледа на света с копнеж, да се занимава със себе си и да не изпада в драми, а тука някакви пикли на по 13-14, зарязани от гаджетата си реват и обясняват как никой не можел да им стъпи в положението? Жал ми е за вас. Наистина.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
направи и ти като въпросния младеж![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Гадно. Бих направила всичко възможно да се чупя, за да не ги виждам заедно, но опредлено ще мине доста време, докато ми мине.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
докато не спреш да се самосъжаляваш няма да ти мине... кажи си,че колкото и да страдаш нищо няма да се промени.. трябва да си намериш друг..това е отговорът на всичко (;
Едно момче не е целия ти живот![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Нямаше да ми е особено приятно, но щях да го преживея и то без да се тръшкам и самосъжалявам. Все пак бих искала той да е щастлив, пък макар и без мен.
Късал съм с момиче а.к.а. първата ми любов и съм бил в една класна стая с нея, докато е била с друг и т.н.
Аре са, кофти е, доста зле е, особено ако ти е първа връзка, ама се преживява. Но ако държиш да си набиваш в главата колко гадно е...няма как да помогнем малко да избушиш от него.