- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотата ме убива!
не си най-самотната...Първоначално написано от ani445
няма съвети. Няма оправия. Личен опит.
ваУ рокс
Grell
Боже...използвай добрия си външен вид и маската, която слагаш пред другите.
В момента си пилееш времето на тоя свят и правиш впечатление на някакъв лигав дроб! Такава си по собствено желание.
Самотата е личен избор. Колегите тук изписаха доста практически съвети, възползвай се от някои от тях.
НЕ се самосъжалявай, струваш повече, отколкото предполагаш.![]()
Welcome to the Jungle...
Добре, явно си видяла проблема, това е половината решение. Важното е сега да се вземеш в ръце и да пристъпиш към решението.
Явно те мъчи това, че нямаш достатъчно приятели - добре, мънкайки и сама вкъщи това няма да се оправи от само себе си. Човек трябва да създава условия за нови приятелства. Излизай дори и сама - карай колело, иди в центъра, чети книга, ако видиш някоя интересна компания там - може да се запознаеш с тях; Или се запиши на някакъв курс или на някакъв спорт, танци - там ще срещнеш различни хора на твоята възраст, с които постепенно ще се сприятелите, а и ще имаш занимавка за вкъщи, да се упражняваш и няма да се чувстваш самотна.
Купоните и дискотеките за мен не са върха на социума, но щом ти се ходи на дискотека - какво те спира. Трябва да навиеш някоя приятелка и да отидете. Дори да е за 2 часа, вълнението и приготовленията повдигат настроението.
Не се забивай сама вкъщи да се самосъжаляваш на фона на някакви тъжни песни. Амбицирай се, усъвършенствай се, върви напред!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Спорт,някакво хоби. Седенето вкъщи е за луди,според мен де. Излез навън с колело например,някъде в парка с книга,знам ли,важното е да не си във вас.Чак пък нито една приятелка да нямаш не вярвам. Дори една,две да са можеш да се запознаеш с техни приятели,познати. Сещаш се запознанства с нови хора,после звънкаш ала бала аз съм приятелка на еди коя си и ткам. Седенето вкъщи ако не е еднато ЗАТЪПЯВАНЕ,а на тия години си е срам.
И аз бях в същото положение преди 2-3 години. Също пишех по форуми и общо взето всички ми казваха едно и също. Викни някои момичета от училище или от квартала, които ти допадат, на кафе или увас с времето все ще се намери някой който да ти допадне по характер![]()
Хмммм ... и аз днес нямаше с кого да излезна,като имам само 1 фр,с когото ходим да играем тенис,но пък всеки ден излизам и тренирам сам.
Извод:намери си хоби !![]()
Oбщувай с повече хора.Завръзвай нови запознанства и найстина се очисти от тези мисли, че си сама, най-самотната и.т.н.Така само още повече се затормозяваш и привличаш негативната енергия към себе си.Погледни живота от хубавата му страна.
Хора много , Човеци малко !
Да, и аз съм самотен...какво значение има че имам някакви си успехи в училите, като едно прекрасно момиче ми се изплъзна между пръстите...или предполагам тя сама ме е отряза...![]()
Искала да изчезнеПървоначално написано от ani445
![]()
![]()
Ти по този коментар дето си написала си личи , че вече си изчезнала
С никой не си излизала хахха , ами най-малкото отиди в даскалото и бъди по-готина , не да се самосъжаляваш
Кажи на някой да излезете ...
Оф, не че нещо, ама си жалка. Сама си го правиш. Има хора в къде по-лошо положение от твоето. Не знам какво да ти кажа. Излез, разходи се, ако си хубава все някой ще дойде и ще се запознае с теб. Ако не, отиваш ти и се запознаваш, няма нищо срамно. Не се самосъжалявай, запълни си времето с нещо по-интересно. Даже излез сама, ама ся' някой ще изтърси, че т'ва е за загубени.
![]()