.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на BladeDancer

Re: Самотата ме убива!

Цитирай Първоначално написано от ani445
    Здравейте!!Денят е страхотен,слънчев,хубав...а аз отново съм тъжна и самотна.Тази самота...не ме напуска!Винаги е плътно до мен.Стоя сама,защото няма с кого да изляза.Самосъжалявам се и потъвам все по-надолу.Защо имам чувството,че няма смисъл от моя живот...Ето една до болка позната картина.Стоя сама,пиша си в дневника,притисната от 4-те стени на моята стая и слушам поредната тъжна песен.Омръзна ми от този живот!Искам да изчезна и никой да не чуе повече за мен.Не е трябвало да се раждам!Само страдам.Как искам да крещя,да викам...Иде ми да вия от болка.Изгубена съм,а нищо не мога да направя!Живея живота на сила!Никъде не излизам,не се забавлявам както другите мои връстници.На 17 години съм,а се чувствам като на 60.Аз съм най-голямата самотница на Света!Ето днес пак съм сама,няма с кого да изляза.И с всеки изминал ден потъвам все по-дълбоко и по-дълбоко!Не знам какво е това дискотека или купон...Изпускам най-хубавите години от живота си-САМОСЪЖАЛЯВАЙКИ СЕ!Кажете ми какво да направя...Моля Ви!Дайте ми съвет.Не искам повече да живея така!...
    не си най-самотната...
    няма съвети. Няма оправия. Личен опит.
    ваУ рокс
    Grell

Боже...използвай добрия си външен вид и маската, която слагаш пред другите.
    В момента си пилееш времето на тоя свят и правиш впечатление на някакъв лигав дроб! Такава си по собствено желание.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Самотата е личен избор. Колегите тук изписаха доста практически съвети, възползвай се от някои от тях.

НЕ се самосъжалявай, струваш повече, отколкото предполагаш.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Добре, явно си видяла проблема, това е половината решение. Важното е сега да се вземеш в ръце и да пристъпиш към решението.
    Явно те мъчи това, че нямаш достатъчно приятели - добре, мънкайки и сама вкъщи това няма да се оправи от само себе си. Човек трябва да създава условия за нови приятелства. Излизай дори и сама - карай колело, иди в центъра, чети книга, ако видиш някоя интересна компания там - може да се запознаеш с тях; Или се запиши на някакъв курс или на някакъв спорт, танци - там ще срещнеш различни хора на твоята възраст, с които постепенно ще се сприятелите, а и ще имаш занимавка за вкъщи, да се упражняваш и няма да се чувстваш самотна.
    Купоните и дискотеките за мен не са върха на социума, но щом ти се ходи на дискотека - какво те спира. Трябва да навиеш някоя приятелка и да отидете. Дори да е за 2 часа, вълнението и приготовленията повдигат настроението.
    Не се забивай сама вкъщи да се самосъжаляваш на фона на някакви тъжни песни. Амбицирай се, усъвършенствай се, върви напред!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Спорт,някакво хоби. Седенето вкъщи е за луди,според мен де. Излез навън с колело например,някъде в парка с книга,знам ли,важното е да не си във вас.Чак пък нито една приятелка да нямаш не вярвам. Дори една,две да са можеш да се запознаеш с техни приятели,познати. Сещаш се запознанства с нови хора,после звънкаш ала бала аз съм приятелка на еди коя си и ткам. Седенето вкъщи ако не е еднато ЗАТЪПЯВАНЕ,а на тия години си е срам.

И аз бях в същото положение преди 2-3 години. Също пишех по форуми и общо взето всички ми казваха едно и също. Викни някои момичета от училище или от квартала, които ти допадат, на кафе или увас с времето все ще се намери някой който да ти допадне по характер

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Хмммм ... и аз днес нямаше с кого да излезна,като имам само 1 фр,с когото ходим да играем тенис,но пък всеки ден излизам и тренирам сам.
    Извод:намери си хоби !

Голям фен
    Oбщувай с повече хора.Завръзвай нови запознанства и найстина се очисти от тези мисли, че си сама, най-самотната и.т.н.Така само още повече се затормозяваш и привличаш негативната енергия към себе си.Погледни живота от хубавата му страна.
    Хора много , Човеци малко !

Град
    някъде, където няма земетресения
    Да, и аз съм самотен...какво значение има че имам някакви си успехи в училите, като едно прекрасно момиче ми се изплъзна между пръстите...или предполагам тя сама ме е отряза...

Re: Самотата ме убива!

Цитирай Първоначално написано от ani445
    Здравейте!!Денят е страхотен,слънчев,хубав...а аз отново съм тъжна и самотна.Тази самота...не ме напуска!Винаги е плътно до мен.Стоя сама,защото няма с кого да изляза.Самосъжалявам се и потъвам все по-надолу.Защо имам чувството,че няма смисъл от моя живот...Ето една до болка позната картина.Стоя сама,пиша си в дневника,притисната от 4-те стени на моята стая и слушам поредната тъжна песен.Омръзна ми от този живот!Искам да изчезна и никой да не чуе повече за мен.Не е трябвало да се раждам!Само страдам.Как искам да крещя,да викам...Иде ми да вия от болка.Изгубена съм,а нищо не мога да направя!Живея живота на сила!Никъде не излизам,не се забавлявам както другите мои връстници.На 17 години съм,а се чувствам като на 60.Аз съм най-голямата самотница на Света!Ето днес пак съм сама,няма с кого да изляза.И с всеки изминал ден потъвам все по-дълбоко и по-дълбоко!Не знам какво е това дискотека или купон...Изпускам най-хубавите години от живота си-САМОСЪЖАЛЯВАЙКИ СЕ!Кажете ми какво да направя...Моля Ви!Дайте ми съвет.Не искам повече да живея така!...
    Искала да изчезне Ти по този коментар дето си написала си личи , че вече си изчезнала С никой не си излизала хахха , ами най-малкото отиди в даскалото и бъди по-готина , не да се самосъжаляваш Кажи на някой да излезете ...

Оф, не че нещо, ама си жалка. Сама си го правиш. Има хора в къде по-лошо положение от твоето. Не знам какво да ти кажа. Излез, разходи се, ако си хубава все някой ще дойде и ще се запознае с теб. Ако не, отиваш ти и се запознаваш, няма нищо срамно. Не се самосъжалявай, запълни си времето с нещо по-интересно. Даже излез сама, ама ся' някой ще изтърси, че т'ва е за загубени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си