- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Креатин ?
Можеш да го показваш.Ама докато не видим на клипче тоя да вдига 85 кила,много е съмнително,че менти нещо.Първоначално написано от awerw
![]()
Сигурен съм,че 85 кила няма да ги дигне.Нали ръката ми е почти абсолютно същата,а на сичкото отгоре съм 5 кила отгоре...Ако не си го видял как ги дига не вярвай много.Я вдигнал 55 и казал 85,я нещо другоБаща ми тренира с 90 кила и прави около 12 повторения,а е близо 100 кила човек и ще ми кажеш,че тоя с ръка като мойта вдига само 5 кила по-малко ?
Никога няма да го повярвам...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ами така казваНе съм бил до него като ги в вдигал ;д Но сигурно ги вдига
той си е мн як, а колко ти е ръката ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Казвам ти.Има нещо съмнително в тия 85 кила и то 3 пътиВиж,ако ми беше казал,че ги е дигнал 1 път след 2на доза креатин и 5 редбула,можеше и да ти повярвам
Иначе ръката ми е 31 см чист мускул,нямам никва мазнина по бицепса и ръката.Не знам на тоя пич колко му е,но като му гледам предмишницата няма да има мн повече сила от мен...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Неговата е 36 ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Няма значение колко см ти е ръката и колко кг си..
А като гледам това момче,има основа,но кво показва?Плочки има и баба... Да направи някоя поза на професионален билдър и тогава пак говоримНай-вероятно е в пълна заблуда(както той така и awewr..)
Значи сега го питах и той потвърдиама както и да е
![]()
sapphire5![]()
Каза, че другата седмица ще има клип с 90![]()
sapphire5![]()
Ок чакаме,клипа с 90те кила,които вдига 14 годишенСамо тежестите да не са пластмасови...
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ее ся в тежестите ще се съмнявате![]()
sapphire5![]()
Може и някви лакирани гуми да сложи,приличащи на дискове.Първоначално написано от awerw
О да да..Нека да ги вдигни пред мене..
Във фитнеса няма лакирани гумиае като напраят клипа ще видите
![]()
sapphire5![]()