Ами с 1 приятел искаме да направим 100 "неща" преди края на годината.Целта е обаче тия неща да са забавни,но и не лесни.В смисъл да не е нещо от сорта на-нарисувай си папагалче в тетрадката.Чакам идеи![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
1.Фани тва парче![]()
абе тва наистина е яко![]()
![]()
1. Скочи с бънджи.
2. Отиди на езда.
3. Сбий се с човек от твоя пол.
4. Напий се, изтрезней и пак се напий.
5. Открадни нещо, след това отиди да го върнеш.
6. Купете си билети за градският и се возете цял ден и разглеждайте града.
7. Отидете на стриптийз клуб и си поръчайте момиче за двама ви.
8. Правете секс в някой вход през деня.
9. Отидете в дом за деца и дарете нещо.
10. Отидете в центъра на града и вижте за един час, кой повече снимки с други хора ще събере. Тоест ти и някой непознат да се снимате.
Само да имате идеи, да ви работи въображението - неща за правене бол![]()
Хм, не е лошо като идея, но не знам как ще успеете да измислите 100 интересни неща, плюс това не ви остава и много време за изпълнението им.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Тва с бънджито съм го писал.Иначе това със сбиването не знам,няма с кой и защо.Това със стриптиз бара и секса във входа малко трудно,щото нямаме 18,а пък и едва ли ще има момиче екстремистка,която да намерим за толкова бързо времеПисал съм още-да изкача Черни връх пеш,да пусна писмо в бутилка,да надраскаме на бившото ми даскало със спрей псувня към бившия ми класен,да отида на централна гара и да се качим на първия видян влак-без билет
,да скочим с дрехите във фонтаните пред НДК
,да обарваме някоя мацка в градския транспорт
,да изпием по отделно 500 мл бира на екс(винаги когато се опитвам стигам до 350 и просто повече не мога
,но предполагам,че с тренировки ще отстраня проблема
),да целим хора с яйца и пликчета с вода от прозореца на някой блок и също да се опитаме да издържим 24 часа без сън.Това е,което съм написал,иначе с напиването не е лоша идеята(не че не се случва често
)
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Гледай да се не озовеш в РПУ-то след някое от приключенията.Първоначално написано от Greennight
![]()
![]()
Е възможно е,въпреки че тука няма чак толкова тежки провинения...Аз досега,ако всеки път са ме хващали е трябвало да съм осъден за дребно хулиганство,фалшифициране на документи и пренасяне на забранени веществаЗабавното е точно в адреналина
![]()
Гениалният ми мозък се сети за още-Да скрием дневника от класната и да сложим в на някой чантата миризливка![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Последните две са от репертоара на 5 клас![]()
Помня, че в книжарницата гледах една такава книга, само че беше за "100 неща, които трябва да направите до края на живота си" или нещо такова.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от diksi
добра идея между другото.Иначе знам,че някои са детински,ама е така като не се сещам нищо
Иначе се сетих още 1-да скочим в басейна на Дианабад от най-високото-15 метра.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
... Може едно от нещата, които да направите да бъде да поканите непозната на среща по възможно най - странния начин ..![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)