.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Емм не го харесвам ама е лепка...

Имам ебаси странната и ужасна история.. Адски много се дразна, от 3 дена само ми е някво смотано..
    В понеделник отидох на кафе с едни приятелки и си бяхме седнали. После един, с който никога не сме се виждали на живо, само веднъж сме си писали по фейсбук (3-4 редчета) дойде при мен и някъв почва да ме прегръща и гали и иска да го целувам.. (Не беше пиян, не беше друсан - БЕШЕ ЗАГОРЯЛ)
    Аз ест. се дърпам и той през това време ми говори някви щуротии.
    Най-накрая намерих начин да се отскубна и да си тръгна с моите приятелки от кафето и така..
    На другия ден, т.е. вчера тоя същия пич не знайно как ме намира в скайп и ми пише и иска пълномощно, пише ми някви лични съобщения, на стената.. Оф, побърквам се, а ми е някъв противен - не е грозен, но не е мой тип и в момента си харесвам друго момче.
    Моля ви казвайте как да се отърва от тая лепка, писна ми от някви такива загорели пичове, заради които после ме базикат 1 месец. |(

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Не се прави на много засегната, защото знаем, че се радваш за това, че ти вдига самочувствието. Пишеш му повече да не те търси и да не се натриса при теб, след което спираш да отговаряш на по-нататъшните му съобщения. Едва ли си толкова тъпа, че да не знаеш как да подходиш, но трябва да се похвалиш, че и тема да пуснеш, нали?
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Как пък разбра че е загорял ?! Не взимай всичко толкова насериозно.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Не се прави на много засегната, защото знаем, че се радваш за това, че ти вдига самочувствието. Пишеш му повече да не те търси и да не се натриса при теб, след което спираш да отговаряш на по-нататъшните му съобщения. Едва ли си толкова тъпа, че да не знаеш как да подходиш, но трябва да се похвалиш, че и тема да пуснеш, нали?
    О, моля ти се, всеки би ми вдигнал самочувствието не и тоя.. Само като го видя и ми става лошо..
    И все пак мерси за коментара, зная ги тия да му казвам да не ме търси и да не отговорям, ама според мен тъпото ми държание към него е достатъчно да разбере, че не е желан, но си продължава и още повече ме "тероризира".. Просто съм ядосана и от два дена насам ми е писнало.
    И ако ще искам да се хваля, ще ми е достатъчно да го правя пред приятелите ми. Повярвай ми ако исках да се хваля нямаше да пускам тема в някакъв форум.
    againstyou личеше си.. И не само аз го забелязах.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Емм не го харесвам ама е лепка...

Цитирай Първоначално написано от nomatterwho
    Моля ви казвайте как да се отърва от тая лепка
    Решението =>

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

Re: Емм не го харесвам ама е лепка...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Моля ви казвайте как да се отърва от тая лепка
    Решението =>
    А за по сигурно:

Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Отрежи му квитанциите по груб и недвусмислен начин. При някои това е единственият начин да разберат, че са досадни и нежелани.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    О, моля ти се, всеки би ми вдигнал самочувствието не и тоя.. Само като го видя и ми става лошо..
    И все пак мерси за коментара, зная ги тия да му казвам да не ме търси и да не отговорям, ама според мен тъпото ми държание към него е достатъчно да разбере, че не е желан, но си продължава и още повече ме "тероризира".. Просто съм ядосана и от два дена насам ми е писнало.
    И ако ще искам да се хваля, ще ми е достатъчно да го правя пред приятелите ми. Повярвай ми ако исках да се хваля нямаше да пускам тема в някакъв форум.
    againstyou личеше си.. И не само аз го забелязах.
    Щом си толкова ядосана, значи предизвиква все пак някакви чувства в теб. Държиш се така все едно за първи път ти се случва такова нещо... Трябва да не ти правят впечатление такива и да ги режеш директно. Като гледам как си се филмирала накрая ще се окажеш влюбена в него... ше видиш.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    umri може да е прав до някъде,това твое "тъпо държание" явно не е достатъчно,че да разбере.Или му го кажи директно,или продължи така явно ти харесва да тича след теб...

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    А за по сигурно:

ХахХА за това не се бях сетил ама мойто е по компактно,това е в случай че почнат да и досаждат цели компании :P

дори в момента се опитваш да си вдгинеш самочувствието, като споделяш тук ... кат не те кефи. . блок, игнор и да пътува, но явно ти е приятно да се чувстваш търсена и затова не си го направила до сега!

Супер фен
    Град
    София
    Аз имах подобен случай, само че не беше непознат, а беше от моя клас... Таа.. и той беше супер нахален, нещастен загорял смотльо (ама моя беше наистина загорял.. ) и търпях-търпях няколко дни и накрая звъни ми той един ден (..а вече ми беше писнало от него) и той вика "Ти къде си?" аз казвам "Защо ти е да знаеш?" и той отговаря "ми и аз да дойда.." и аз му отговорих "а ти откъде си сигурен, че аз искам да идваш?" и му затворих телефона.. На следващия ден беше като ощипан
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Повече от фен
    Браво, добро затапване.

Повече от това надали може да се добави.
    МОМЧЕ

Цитирай Първоначално написано от dunce
    Браво, добро затапване.

Повече от това надали може да се добави.
    !

Подкрепи и мен ръката,
    та кога въстане робът,
    в редовете на борбата
    да си найда и аз гробът..!

Ооох, до болка позната история, а сега сме заедно и мноооооого се обичамее Първо, УБЕДЕНА съм, че не се хвали с това.. за какво и е да се хвали, че някъв малоумник и досажда. А и момичето само си каза, ако искаше да се хвали, щеше да го прави пред приятелите си, не тук Иначе и аз съм малко съгласна с umri, че може и да се влюбиш, както стана с мен Та, при мен беше подобно. Той ми досаждаше, аз не го исках изобщо, само го убиждах, дърпах се, правех му какви ли не намеци, но той не се отказа. Мислех го за женкар, и че той си мисли, че аз ще съм му поредната, но всъщност много съм сбъркала, историята му е страхотна. Изобщо не е от тези плейбойчета. Хубав е, но не е женкар, има си самочувствие но не си пада от тип 'свалячи'. Та постепенно се влюбих в него, сега сме заедно и сме много щастливи. Убедена съм, че при теб ще е нещо подобно, колкото и невъзможно да ти звучи
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Цитирай Първоначално написано от LegaCalcio
    дори в момента се опитваш да си вдгинеш самочувствието, като споделяш тук ... кат не те кефи. . блок, игнор и да пътува, но явно ти е приятно да се чувстваш търсена и затова не си го направила до сега!

Игнонирането във този случай е най-добрият вариант!

anonymous708973
    Guest
    Не, най-добрият вариант е да му резне крилцата грубо.

Ако сериозно искаш да се отървеш, а не просто да ни се похвалиш му кажи да те остави на мира иначе ще се оплачеш в полиция/мутри или там каквото е вървежно и подходящо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си