- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Емм не го харесвам ама е лепка...
Имам ебаси странната и ужасна история.. Адски много се дразна, от 3 дена само ми е някво смотано..![]()
В понеделник отидох на кафе с едни приятелки и си бяхме седнали. После един, с който никога не сме се виждали на живо, само веднъж сме си писали по фейсбук (3-4 редчета) дойде при мен и някъв почва да ме прегръща и гали и иска да го целувам..(Не беше пиян, не беше друсан - БЕШЕ ЗАГОРЯЛ)
Аз ест. се дърпам и той през това време ми говори някви щуротии.
Най-накрая намерих начин да се отскубна и да си тръгна с моите приятелки от кафето и така..
На другия ден, т.е. вчера тоя същия пич не знайно как ме намира в скайп и ми пише и иска пълномощно, пише ми някви лични съобщения, на стената.. Оф, побърквам се, а ми е някъв противен - не е грозен, но не е мой тип и в момента си харесвам друго момче.
Моля ви казвайте как да се отърва от тая лепка, писна ми от някви такива загорели пичове, заради които после ме базикат 1 месец. |(
Не се прави на много засегната, защото знаем, че се радваш за това, че ти вдига самочувствието. Пишеш му повече да не те търси и да не се натриса при теб, след което спираш да отговаряш на по-нататъшните му съобщения. Едва ли си толкова тъпа, че да не знаеш как да подходиш, но трябва да се похвалиш, че и тема да пуснеш, нали?
Temet Nosce
벨야카
Как пък разбра че е загорял ?! Не взимай всичко толкова насериозно.
О, моля ти се, всеки би ми вдигнал самочувствието не и тоя.. Само като го видя и ми става лошо..Първоначално написано от umri
И все пак мерси за коментара, зная ги тия да му казвам да не ме търси и да не отговорям, ама според мен тъпото ми държание към него е достатъчно да разбере, че не е желан, но си продължава и още повече ме "тероризира".. Просто съм ядосана и от два дена насам ми е писнало.
И ако ще искам да се хваля, ще ми е достатъчно да го правя пред приятелите ми. Повярвай ми ако исках да се хваля нямаше да пускам тема в някакъв форум.
againstyou личеше си.. И не само аз го забелязах.
Решението =>Първоначално написано от nomatterwho
![]()
А за по сигурно:Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Отрежи му квитанциите по груб и недвусмислен начин. При някои това е единственият начин да разберат, че са досадни и нежелани.
Welcome to the Jungle...
Щом си толкова ядосана, значи предизвиква все пак някакви чувства в теб. Държиш се така все едно за първи път ти се случва такова нещо... Трябва да не ти правят впечатление такива и да ги режеш директно. Като гледам как си се филмирала накрая ще се окажеш влюбена в него... ше видиш.Първоначално написано от nomatterwho
Temet Nosce
벨야카
umri може да е прав до някъде,това твое "тъпо държание" явно не е достатъчно,че да разбере.Или му го кажи директно,или продължи така явно ти харесва да тича след теб...
ХахХА за това не се бях сетилПървоначално написано от SisiStrange
ама мойто е по компактно,това е в случай че почнат да и досаждат цели компании :P
![]()
![]()
дори в момента се опитваш да си вдгинеш самочувствието, като споделяш тук ... кат не те кефи. . блок, игнор и да пътува, но явно ти е приятно да се чувстваш търсена и затова не си го направила до сега!
Аз имах подобен случай, само че не беше непознат, а беше от моя клас... Таа.. и той беше супер нахален, нещастен загорял смотльо (ама моя беше наистина загорял..) и търпях-търпях няколко дни и накрая звъни ми той един ден (..а вече ми беше писнало от него) и той вика "Ти къде си?" аз казвам "Защо ти е да знаеш?" и той отговаря "ми и аз да дойда.." и аз му отговорих "а ти откъде си сигурен, че аз искам да идваш?" и му затворих телефона.. На следващия ден беше като ощипан
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Браво, добро затапване.Първоначално написано от umri
Повече от това надали може да се добави.
МОМЧЕ
!Първоначално написано от dunce
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
Ооох, до болка позната история, а сега сме заедно и мноооооого се обичамееПърво, УБЕДЕНА съм, че не се хвали с това.. за какво и е да се хвали, че някъв малоумник и досажда.
А и момичето само си каза, ако искаше да се хвали, щеше да го прави пред приятелите си, не тук
Иначе и аз съм малко съгласна с umri, че може и да се влюбиш, както стана с мен
Та, при мен беше подобно. Той ми досаждаше, аз не го исках изобщо, само го убиждах, дърпах се, правех му какви ли не намеци, но той не се отказа. Мислех го за женкар, и че той си мисли, че аз ще съм му поредната, но всъщност много съм сбъркала, историята му е страхотна. Изобщо не е от тези плейбойчета. Хубав е, но не е женкар, има си самочувствие но не си пада от тип 'свалячи'. Та постепенно се влюбих в него, сега сме заедно и сме много щастливи. Убедена съм, че при теб ще е нещо подобно, колкото и невъзможно да ти звучи
![]()
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Първоначално написано от LegaCalcio
Игнонирането във този случай е най-добрият вариант!
Не, най-добрият вариант е да му резне крилцата грубо.