- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 11 години разлика
Още като видяхте заглавието на темата си казахте : аман от педофили . Този случай е мааалко по-различен . Притесняват ме родителите ми. Вече казах на баща ми и го прие много добре , но все пак той е широко скроен човек . Майка ми ще вземе да получи инфаркт . Не знам как да подходя , много деликатна личност е и ще бъде потресена и безкрайно разочарована . Надявам се баща ми да и повлияе положително . Нямам намерение да се крия цял живот
. Има ли някои с подобен проблем ? Как реагираха вашите ? Как им го сервирахте и тн..? Тя е на 31 , а аз на 20 .
Твоя случай е малко рядък...излизал съм с по голямо момиче, но говорим за 1-2 години. Така, че няма да се преструвам, че разбирам.
Според мен не е толкова страшно. Ще го приеме сравнително нормално...може би. Може да е шокиращо, но ще го приеме. Дори да не одобрява напълно.
П.п: Смисъл да повдигаме темата относно перспективите на връзката ви?![]()
неПървоначално написано от GregoryHouse
Аз нищо шокиращо не виждам за вашите.На 20 години се предполага, че си достатъчно в час, за да си преценяваш сам нещата, особено в личен план.
Като казваш разочарована, от какво мислиш че ще се разочарова толкова?
Изхождайки от моя опит (където положението е малко по-кофти, но не мисля, че е нужно да обяснявам подробно сега), мога да те посъветвам само да не ги раздуваш сам нещата. Често в главата ти всичко изглежда по-трагично, отколкото е наистина и излишно се тревожиш.
И аз си представях някави върховни скандали и забрани, а накрая те разбраха без да им казвам и го приеха напълно нормално. Така че всичко си зависи от нагласата, с която ти самият тръгваш към съобщаването.
Защо просто не ги запознаеш. Не казай на майка ти на колко години е мацката, запознай ги. Ако я хареса, ще й по-лесно да приеме разликата между вас. Пък и не сте се заженили ( още ). Успех!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
еми запознай ги първо, ако изглежда младолика можеш и да не казваш точно сега на майка ти, ще и замажеш очите, достатъчно е, че баща ти знае ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
И аз малко се шокирах като прочетох, но .. Запознай ги пък може да се получи нещо) Мисля, че си достатъчно зрял, за да прецениш ..
Да съм казала, че отказвам се?!
Иска да имам такова образование , такава работа и едва ли не да следвам стъпките в живота си , според нейните стандарти . До тук сам пълен провал с образованието и работата. С нея нямам 'приятелските' отношения които имам с баща ми . Просто никога не ме е предразполагала да споделям и тн.. Много е критична и дори не се опитва да разбере защо пиша с другия край на молива . За нея има само 1 гледна точка и това е . Като види ,че не може да ме убеди в противното обикновенно казва : прави каквото щеш и вкарва мега разочарованата физиономия .
Ko-o-о-лко познатоооо! Един съвет : обикновено " прави каквото щеш" + физиономията значи, че иска да направиш това, което ти е казала, но при мен това спря да минава към 17-тата ми годишнина и спря да го прилагаПървоначално написано от ImprezaWRX
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
завиждам тиПървоначално написано от Josefinne
разбирам и теб и родителите ти. нормално е да им е малко трудно да го приемат, защото годините не са малко, а и в такива скучаи не е рядкост жените да са с по-млади заради секса и т.н., т.е. страхуват се, 1е може само да си поиграе с теб и чувствата ти и до там. просто трябва да ги запознаеш, наистина смятм, че колкото и да ги убеждаваш трябва сами да се убедят, каква е тази жена. ако я харесат, ще си проличи. в противен случай просто сам прецени, ако това е жената за теб не се отказвай. но знай, че в доста голяма част от разделите пръст (да не кажа цяла ръка) имат родителите.
Здраво стъпил на земята , никoй не може да ми повлияе на вече взетото решение . Знае ,че се виждам с някои , но веднъж не ме пита коя ? какво ? как ? . Ако тя ме подпита нещо бих се престрашил да и кажа , ама като не пита..А относно 'момичето' - най-качествения човек който познавам .Първоначално написано от valll
Може да се каже . И на тях от време на време им се случва да плащат сметки и да пазаруват .Първоначално написано от NambyPamby