.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Пак тея момчета :@

Преди около година се запознах с едно момче една моя фр ме запозна с него и компанията му и тогава излизахме заедно но бяхме само на здрасти и чао. Сега прекратих отношенията си с тази моя Уж приятелка и вече не го виждам.Но понеже толко много го харесвах и още го ... превете сметка ... от една година насам... и то на моята възраст...така..и рових се рових се в нета и мунамерих Facebook от там и Skype и го добавих и в двете. Той ме прие- и в двете. Писах му по скайп писахме си там някакви глупости забивах му се ма той сякаш изобщо не разбра... Писах му всеки ден в продължение на 4-5 дена. след това се отказах защото имах чувството че ставам досадна и че падам под нивото сикато му пиша постоянно.Но след това сега наскоро почнах да харесвам и друго момче от моето училище харесвам и двамата много. но тоя да го зарежем да се върнем на първия. Започнах да го сънувам постоянно .... не мога всеки път като се събудя и рзбера че всичко е било само сън плача и то без да знам ... майка ми ми казва.. .. :X какво да правя помогнете ми .. много го харесвам наистина искам да стане нещо между нас но при положение че сме се виждали само 3-4 пъти,,,,,,, ПОМОЩ

Град
    София
    Еми помоли го да излезете на среща.Аз никога не бих отказал да излезна на среща с момиче,ако ще да е най-грозното плашило на целия Балкански полустров.Тогава ще се види,дали енвентуално може да стане нещо между вас
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

проблемът е че съм мн срамежлива и немога да го поканя на среща.Наскоро си писахме пак и на другия ден като му писах той пак не отговори не знам вече... имам чувсвото че.... Ужас имам ужасно чувство нищо не ми се прави само вися пред компютъра като накаква.... луда... и чакам да ми пише или да ми отговори

Съчуствам ти, мила
    ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Greennight, ако беше женско, просто не те чувствам, както и не можеш да отказваш.

Авторката на колко години е? Следващият път да се опита да уцели раздела.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Съжалявам всичко тиин на куп... Това е обобщаващо за това я пуснах тук.

бъди директна. кажи му, че той е всичко за теб и много го желаеш и по цял ден мислиш за него и искаш да сте заедно и тн.
    ...

Град
    София
    ''Да го зарежем''..
    С кого ще го зарежете?
    Една дама,не може да си позволи да говори по този селски начин.

А относно темата...
    Ако не забелязваш първият не проявява интерес към теб,ако беше обратното,до сега да го е показал по някакъв начин.Не се занимавай повече с него.Не си заслужава.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Наистина - престраши се и го покани да излезете на кафе
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Съчуствам ти, мила

ПТ-еми да,излезте едва ли ще откаже щом сте имали некви"взаимоотношения"
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от Aleks5x1
    Момчетата обичат нещата да им се казват директно. Ако не се сеща, направо го питай иска ли да станете гаджета и да правите секс. При такава директна оферта те се замислят повече. Ако не можеш да го питаш ти, кажи на някоя позната или познат да му кажат, че го харесваш и искаш да правите секс и така ще имаш и обратно мнението му, което той може да каже на тях, а на теб може и да не иска директно да каже. Ако нямаш кой да ти свърши тази работа, мога и аз да го направя.

Ти луда ли си аз съм на 14 . Първо ...!!! И Второ АЗ да му предложа... Ти така ли правиш а и на мен не ми е до тва да ме из..е а искам връзка... някаква защото на мойта възраст не може да имаме серизони отношения просто искам да съм с него не заради .....................

Попринцип има всякакви хора.Той може би е от тези,които не се застояват в скайп,фейсбук и подобните.Но определено,ако е имал някаква симпатия да я е показал.Ако имаша възможност да разбереш интересите му и да успееш да го впечатлиш някак,определено ще бъде голям +
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    бъди директна. кажи му, че той е всичко за теб и много го желаеш и по цял ден мислиш за него и искаш да сте заедно и тн.
    Как да му го кажа като сме се виждали 2 пъти ....ще звуча толкова смешно и откачено че....

Цитирай Първоначално написано от Aleks5x1
    Дай аз ще му го кажа.

Никакъв шанс.... Не бих искала да съсипеш всичко още от сега.. не че вече не е съсипано но НЕ...

Цитирай Първоначално написано от monika9595959595
    14?

Какво толкова чудно има ?

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    ''Да го зарежем''..
    С кого ще го зарежете?

А относно темата...
    Ако не забелязваш първият не проявява интерес към теб,ако беше обратното,до сега да го е показал по някакъв начин.Не се занимавай повече с него.Не си заслужава.
    Тъпа си до мозъка на костите си !!!!!!!! <--- ЗА кръвожадната вампирка !!!
    Иначе съм съгласна със другите. Покани го навън, ако искаш нещо наистина много би трябвало да преодолееш страха си.
    Пп Вампиркеее , това че е казала "Да го зарежем" не означава, че говори по сеслки начин. Ти понеже си знатната херцогиня и си мн мн възпитана и т.н. И на всяка подобна тема пишеш-ми той няма интерес
    I hate cold-blooded people !!!

Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    ''Да го зарежем''..
    С кого ще го зарежете?

А относно темата...
    Тъпа си до мозъка на костите си !!!!!!!! <--- ЗА кръвожадната вампирка !!!
    Иначе съм съгласна със другите. Покани го навън, ако искаш нещо наистина много би трябвало да преодолееш страха си.
    Пп Вампиркеее , това че е казала "Да го зарежем" не означава, че говори по сеслки начин. Ти понеже си знатната херцогиня и си мн мн възпитана и т.н. И на всяка подобна тема пишеш-ми той няма интерес
    Благодаря ти ... А иначе за идеята аз да го поканя нямам против но проблема е че ме е срам и винаги ме е било срам ме е да попитам непознат за часа на улицата камоли пък да поканя момче на среща... И то такова което съм виждала два три пъти... вече се чудя как да му пиша и по скайп чувствам се досадна като му пиша постоянно и той не ми отговаря. Ще се побъркам ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си