.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Нормално ли е?

Здравейте. Много ме е срам, ама ще напиша. Момиче в 6 клас съм. Имам следния проблем. От миналата година изпитвам чувства към (моля ви не се смейте) моята учителка. Не знам защо така, започна се от 5 клас. Изпитвам странни чувства към нея. Как да кажа - обичам я. До колкото знам тя е на около 40 и няма деца. Беше ми учителка в 5 клас, сега вече не е. Ама като я видя по коридора имам чувството, че ще припадна. В 5 клас направо само за нея мислех. Тя ме вдъхновява да пиша поеми и тем подобни. Винаги съм искала да и призная какво изпитвам, ама не мога. Ще ме затворят в лудницата сигурно. Бях една от най-силните й ученички. Постоянно си представям как я прегръщам и целувам (само това, да не си помислите нещо друго). Веднъж се опитах да издиря къде живее, та взех карта и телефонен указател. Майка ми като ме пита какво правя, аз не знаех какво да кажа и казах - търся адреса на един приятел. И от там започнаха проблемите. Почна да ми говори, че съм малка за момчета, да ходя у тях и така. Просто не мога да й кажа за кой става въпрос. Всички от класа ми знаят, че много я харесвам, ама никой не подозира, че я обичам. Моля ви кажете - НОРМАЛНО ЛИ Е? Това значи ли, че съм лесбийка?

Не, не е нормално !!
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен е нормално момичета на твоята възраст да са объркани, да търсят и тепурва да откриват своята сексуалност. Но не бива да преувеличаваш чувствата си и да да самонавиваш в неща, които не са така.
    По принцип също е нормално човек да се чувства привлечен към авторитетни личности. Например, когато момичетата се кефят на някой актьор, защото играе някаква героична роля.
    При всички положения обаче трябва да си избиеш мислите от главата, че си влюбена в своята учителка, а да я възприемаш като авторитет, като учител и да насочиш вниманието си поне към хора на твоята възраст.
    С времето ще осъзнаеш вече сексуалността си.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София

това е някакъв майтап, не може да е истина
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Повече от фен Аватара на valll
    ти сексуално влечение ли имаш към учителката си или чувства като към жена, която може да ти бъде майка? защото подчертаваш, че няма деца, това ме навежда на мисълта, че може просто да я харесваш и искаш за близка, но не по лизбийски начин.

Цитирай Първоначално написано от valll
    ти сексуално влечение ли имаш към учителката си или чувства като към жена, която може да ти бъде майка? защото подчертаваш, че няма деца, това ме навежда на мисълта, че може просто да я харесваш и искаш за близка, но не по лизбийски начин.
    Чувства, като към жена, която може да ми бъде майка. Но не съм много сигурна, понякога си представям че се прегръщаме или целуваме (само това, да не си помислиш друго)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    this
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на valll
    Цитирай Първоначално написано от G0odbye
    Чувства, като към жена, която може да ми бъде майка. Но не съм много сигурна, понякога си представям че се прегръщаме или целуваме (само това, да не си помислиш друго)
    нищо ти няма.просто си малка и си в тази възраст, в която си най-объркана и в главата ти изникват какво ли не мисли. и понеже незнаеш защо е така и какво се случва, си мислиш, че не си нормална. след време ще видиш, че всичко ще изчезне

Цитирай Първоначално написано от G0odbye
    нищо ти няма.просто си малка и си в тази възраст, в която си най-объркана и в главата ти изникват какво ли не мисли. и понеже незнаеш защо е така и какво се случва, си мислиш, че не си нормална. след време ще видиш, че всичко ще изчезне
    Благодаря много

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Хахаха,не не,направо не знам какво да кажа.Толкова ненормални хора да има. ;х А пък може и да е фейк ..

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Хахаха,не не,направо не знам какво да кажа.Толкова ненормални хора да има. ;х А пък може и да е фейк ..
    Не, не е фейк. Специално се регистрирах, за да постна тази тема.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ще ти мине.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове