.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Има ли начин да предизвикам менструация?

Такаа.. въпросът ми може да ви се стори малко глупав,но ... Има ли начин да накарам цикълът да ми дойде по-рано ? ..Знам,че можеш да го забавиш като използваш Витамин С,но ми казаха ,че е страшно вредно и уврежда много бъбреците .. Та .. въобще някакви такива идеи,защото се организира лагер от училище и по изчисления трябва да дойде точно в началото .. и ако стане наистина така ще се получи доста тегаво ..
    Мерси предварително

Грешен раздел.
    Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka
    Death is easy,peaceful. Life is harder !!

Infect me with your love and fill me with your poison.

Повече от фен
    вариш лъспи от лук и пиеш
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Пуснато на: Нед Апр 17, 2011 11:19 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

вариш лъспи от лук и пиеш

как така люспи от лук , това най външното дето се хвъркля ли

Цикъл

Чувала съм за 2 пакетчета ванилия, разбъркани в чаша кока-кола, пиеш и на другия ден ти идва..Става и със 1 лъжичка канела. Преглъщаш я, но без вода, което може да е малко неприятно..Също знам за йод и уиски. Последното действа, но до колкото знам е много вредно..всъщност всяко предизвикване на цикъла май е експеримент със здравето.
    No more hopophobia ! Love is love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си