- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw 2 !
Та заключиха ми предишната тема и сега ще питам тука![]()
170 съм 65 кг и се чудех дали да отслабна малко тва лято, релефче ала бала ;д или да качвам и през лятото и така да си качвам още 1-2 год докато не достигна желаните кг и чак тогава да правя релефа ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Няма смисъл да сваляш.Добре си.Аз съм 1.80-70 кила и мисля,че трябва да кача поне още кило-две,за да изглеждам як![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Те ще ти заключат и тая тема,бъди рахат!Качвай,качвай! Стани 100 кила и после сваляй.
Omg
Направи релеф с тези килограми.
Audio ergo sum
Ако не си релефен на този ръст и килограми, значи имаш още доста да качваш.
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
Аз си мисля, че друг човек не може да ти отговори на този въпрос. Ти знаеш какви са ти целите, гони си тях.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз съм 85 кила и мисля да качва още поне 20кг. ММ (това ми е крайната цел за след 5-6 години) и чак тогава ще почна да чистя и да правя релеф.
ееееех,този релефна 105 кила както го смяташ ,не знам какъв релеф ще търсиш...а ако целта е да станеш 90 кг изчистен-просто ги прави заедно нещата
има начун да качваш чиста мускулна маса,която да е релефна...
а ако търсиш тотално орелефяване ( като на състезание по културизъм) имай предвид че това е състезателна форма която не може да бъде подържана дълго време![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
И изисква много поддръжка. А на 105кг да си предимно мускулна маса означава да станеш доста голям. Ако не взимаш нещо по-сериозно от добавки може да се поозориш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ахамм .. малко ме мързи това лято пак да тичам тъй, че май ще си качвам докато стигна това което искам. А сега се замислих, въглехидрата след трен може ли да бъде примерно 1-2 вафли или трябва да е нещо като плод или мед по-натурално ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
След тренировка сладко не е хубаво да се яде... изяж една пържола, по-добре ще влезе.
Моите цели не са тотално орефляване, плочки и така нататък... Мисля да стигна 105-110 кг, и да сваля до 100 (главно от корема, че си имам едно бирено коремче). Целта ми е да стана по-голям и по-силен. Чак толкова сериозни добавки не мисля да взимам, всмисъл не постоянно.. да речем 2пъти годишно мога да взимам... ще продължавам с яко нагъване![]()
Трябва да се хапне малкоа да ти кажа аз като бях по-пълничък така ;д първо отслабнах и тогава почнах да качвам и добре беше
Като отслабнеш и ти идва стимул да тренираш, поне на мен де, защото като малък винаги бях малко по-пълничък от нормалното и ми беше доста приятно да се видя за пръв път слаб ;д
sapphire5![]()
Имаха в предвид не добавки , а ЗОБ!Първоначално написано от muscle
И защо да не яде след трен сладко?Кой идиот ти го каза тва?
Ами не знам, аз така съм си формулирал нещата, сладко ям само сутрин![]()
Сладкото бързо бъглехидратче и се след тренировка може,ама в умерени количества.Първо след трен трябват бързи въглехид.,а не протеини.
Аз мислих, че се взима бавен въглехидрат час преди тренировката и протеин непосредствено след тренировката... кога е най-доброто време за протеин, ако това не е вярно
100 кила чист си е тежка задача за постигане ,особено ако не искаш стероиди![]()
личен опит аз съм 98 кила в момента ,та ...
След трен например днес изядох 3 банана!Първоначално написано от muscle
Има начин и зависи и доста от височина..Ако си 190-195 спокойно може да направиш 100 кг чисто,и 180 да си пак можеш и 170 дори да си доста трудно,но с доста добър хранителен режим няколко добавки,и добри тренировки ще се постигне и това! Изчисляваш да качваш около 8-10 кг / година и да речем след около 5 години (и според хранителният режим) ще го постигнешПървоначално написано от navar
![]()
въпросът е как ще го поддържаш.ай на 190 см иди дойди..
но 100 кг релефен си е доста тежка задача.освен ако под релефен разбираме различни неща...
Еми виж сега зависи..В залата имаме доста добри..Високи.Примерно единият е 2.06 и е 140 кила другият е 1.95 и е 103 кг... Общо казано и по-нисък да си ще стигнеш и после пак ще поддържаш,ще изчислиш протеини въглехидрати мазнини,всичко както си му е реда и тн и тн ... Има начин :PПървоначално написано от navar
да ве може..но каква е цената ?? ако не си състзател по бодибилдинг( а и тогава в основен период си замазан)
не виждам смисъл от релефни 100 кила ,ако си 1.80..това означава вечно да си на минимални подкожни мазнини ,което стресира организма..
има си едно нещо наречено ИТМ,там нещата са ясни...
напоследък ,поради наложилата се мода на плочките на корема всичко се е юрнало да орелефява,да ама ако може и големи ръце да има...
да,но това нещо едно че не става без химикали ,друго че не е особено здравословновиж ако си 70 кила нещата са различни
![]()
100 килограма релефен?Много трудна задача освен,ако не вземеш цялата менделеева таблица,или не си 2.20
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3