- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw 2 !
Значи аз съм си напълно нормален![]()
![]()
Слаб си знаем ххахахПървоначално написано от awerw
а аз щот не чета на места като Т-нейшън,вярвам на това което съм учил в НСА,и това което виждам в резултатите от ГМП на състезаетелите си...пък и това че не чета Т-нейшън не значи че не чета другадеПървоначално написано от Myrth
та в общи линии при мъже в основен период мазнините са около 15 ,при жените около 27![]()
за състезателния не говорим![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Много скачаш навар..
навар скача,щото можеквото и да значи това "скачаш" ..
последните данни за спортуващ мъж е 6-13 за да сме точни,и тъй като обикновено се взима средна стойност10 е добре ...за жените не коментираме засега
а като се има предвид спортуващ,определящ е видът спорт-защото и маратонецът и тласкача на голле са спортуващиа и все пак се говори за основен и предсъстезателен период..та в основен може да си 18 ,в предсъстезателен 6
та темата е дълга,и опредлено не е еднозначна...
само да се има предвид че мазнините като цяло освен че замазват плочките ,си имат и положителна функция![]()
Кво толкова ги смятате тея проценти :# чак ви се чудя...
Искам да кажа,че си дал прекалено висок процент...Кулстуристите имат 5-6% в съзтезателна форма,иначе когато са офф не ги знам..Първоначално написано от navar
Кътлър на последния Олимпия беше 3 % по споменПървоначално написано от DownloadVirus
да на олимпия може да е 3,в основен 15 ..
нали сме наясно че не може да си нон стоп в състезтелен период![]()
Искам да кажа,казваш 15-17% е нормалното..При 15-17% корема е като на бременна жена,при 9-10% както съм и сега и поддържам ми се виждат леко плочките 4 по-точно,ама не е нещо кой знае кво..Ако падна >5 най-вероятно ще имам 6 pack , ако падна >3 ще имам 8pack и тва еПървоначално написано от navar
![]()
7-8% са перфектно.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Аз в момента съм 20% мазнини и имам 4![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Гърбът пръв или последен в тренировка да го правя ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Пръв,винаги големите мускулни групи ги правиш първи..
ахам мссега започнах да правя малко корекции по програмата и въпросите ще зачестят
![]()
sapphire5![]()
при теб може и последен,ако го правиш както правиш силово възлизане и набирания![]()
ае ся набиранията не знаеш как ги правя![]()
sapphire5![]()
покажи де![]()
Ее аз не тренирам само на лост та да мога 15-20 набирания чисто.
sapphire5![]()
покажи ми 5 чисто![]()
Ся 5 ще ги направя, ама ше зема да се залюлея малко и веднага ще кажеш, че не е чисто![]()
sapphire5![]()
Дай, даай ;dПървоначално написано от awerw
гледам да не ям мазни неща , а да приемам колкото мога белтъци и протеин![]()
sapphire5![]()
Зависи,ако направиш 5 повторения чисти с широк хват - ТИ ..Първоначално написано от awerw
Ама едва ли знаеш какво е широк хват
![]()
Знам знам, включил съм ги в програмата си![]()
А да питам 3 цели яйца след трен малко протеин ли са ?
Коремните наистина ли са толкова вредни и толкова безполезни колкото ги описват в бб-тийм ?
sapphire5![]()