- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw 2 !
3 цели яйца , едно яйце има 6-7 грама протеин 6x3 = 18 --> малко е , но плюс това ако ги ядеш цели пречи на усвояването на протеина...
Направи един клип как правиш широкият хват и го качи в youtube ..
Значи само белтъка ? Ако са сварени може и само белтъка да ям, но аз ги ям повечето пъти бъркани и жълтък никога не съм изхвърлял. Може да направя и клип как ям яйца ако искаш ...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мисля, че си в грешка. Жълтъкът особено много подобрява усвояването на белтъка. Забавя го, но всъщност, това е положително.Първоначално написано от DownloadVirus
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
Учен съм след трен,ако искаш бързо усвояване,не яж жълтъка,ама за кво ми е да ям яйца.. Ям малко мед , пия после 3 чаши мляко и после ако ! Ям 1 яйце (3 чаши мляко = 750 мл = 24-25 грама протеин)Първоначално написано от Myrth
Еми за да си набавиш протеина след тренировка само от белтъци излиза много скъпо,друго е,че не и много приятен.. Смисъл един белтък има 3 грама протеин горе-долу,ти ще трябва да издеш 8-10 белтъка..Първоначално написано от awerw
ако ??Първоначално написано от DownloadVirus
А протеина в млякото не е ли бавно усвоим.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бавно усвойм е !
Това "ако" - веднага си си помислил за " 'ако" сложи ударението на О-то![]()
И като е бавно усвоим защо пиеш мляко, а не ядеш 5 яйца да речем ?
sapphire5![]()
Защото така трябва да еПървоначално написано от awerw
Не може всички да сме билдъри като тебе
![]()
Ама то в прясното мляко и повече мазнини имаама ако е обезмаслено добре, а защо не ми обясниш защо пиеш мляко, а не ядеш яйца
?
sapphire5![]()
Яйца ям,ама не и след тренПървоначално написано от awerw
![]()
Ахам ахам, а за коремните преси знаеш ли нещо или да чакам някой друг да ми отговори ;д ?
sapphire5![]()
Какво да ти река за коремните преси? 1-2 пъти тренировка в седмицата да тренираш корем си е достатъчно..
Но вредни ли са ? Чета, че не натоварвали много корема и напрягали кръста и от 20 000 се получавало дискова херния.
sapphire5![]()
Кви са тея простотии ве? awerw яж си ги цели 4-5 яйца си е 28-35 гр протеин! В ББ-тийм съм се отказал да влизам там е пълно със звезди
Значи коремни да си правя ;д А струва ли си да се тренират крака 6 серии седмично или е малко ?
sapphire5![]()
everything counts така че малко немалко тренирай!
6 серии седмично ? tctcПървоначално написано от awerw
Ами по толкова мога да отделям иначе трябва да заместя някоя друга мускулна група.
sapphire5![]()
Еми не знам..Това означава какво? Че аз правя за една тренировка това дето ти правиш за месецПървоначално написано от awerw
![]()
Ее не вярвам да правиш по 24 серии за кракапък и ти тренираш в седмицата всичко по 1 път нали ?
sapphire5![]()
тва са 2 упражнения .
Е малко са, но аз правя и други и то се натрупва и става бая.
sapphire5![]()
28 серии за крака мойто момче,не 24Първоначално написано от awerw
![]()
Тренирам 1 път в седмицата много ясно,ти ако тренираш по 3-4 пъти,за тва не виджаш никакви резултати..
6x4=24 ;дд то за това на теб ръката ти е с малко над моята![]()
sapphire5![]()