- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw 2 !
Тук немоа зацепаПоследно мляко ли е по-добре или яйца ;д ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Еми зависи кво искаш да постигнеш.Аз протеина-яйцата ги ям преди трен.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ама питам за след трен мляко или яйца е по-добре. А освен млякото после ядеш ли нещо ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първо взимам въглехидрат..Първоначално написано от awerw
Аха значи млякото ти е протеина. И пак не разбирам защо не взимаш бърз протеин няма ли да е по-голям ефекта ?
sapphire5![]()
Здравей приятелю и аз съм 1.76 и съм си перфектен на 65-70 килограма просто така си си добре .. не ти трябва да качваш повече повярвай най-много да заякнеш ..![]()
Зависи,но ако изпия един литър мляко...Си е супер,иначе може да сложа и 1-2 яйца цели,не ми пука бърз ли е,бавен ли е..Ефекта какъв ще е ? Не знам,сравни мен с тебе и си отговори сам на себе сиПървоначално написано от awerw
![]()
Ее първо ти си по-голям на години и мускулите ми още не са развити толкова. Чудя се да пробвам ли с млякоСя вече пия по 600мл преди лягане ;дд RaWw аз си имам цел на теб като ти е по-добре на 70 стой си толкова
![]()
sapphire5![]()
Бил съм по-голям то теб,то като искаш оправдания винаги можеш да си намериш..Първоначално написано от awerw
Пробвай с млякото,няма да умреш.. И пак зависи,какво искаш маса или релеф?
кой каквото ще да казва тялото след тренировка има нужда бързо от аминокиселини-т.е яйца! Освен ако не се приема допълнително/уей/аминокиселини по-добре е да се приема яйца!
Ех ся на моята възраст по-як от теб на дали ще намериш както и аз няма да намеря някой 13 годишен цепеняк ;д Сега качвам маса![]()
sapphire5![]()
Пак оправдания,всичко е относително,просто нямаш достатъчно опит и за това и не можеш да изразиш компетентно мнение.Първоначално написано от awerw
ПП: Щом искаш маса пийкай мляко![]()
Ще помисля още ;д мс за отговорите, айде за сега затварям темата![]()
sapphire5![]()
Добре,господин модераторПървоначално написано от awerw
![]()
Не съм те питал нищо обикновен user![]()
sapphire5![]()
Днес за пръв път се престраших да тренирам кракаМинах клека сичко беше ок и на нападите и отпадите се дупих кво прайх 2 серии изкарах до отказ и то не чисто
таа преди няколко дена се консултирах с бб-тийм за програмата ми, но нещо не я одобряват ;д сменях дни упражнения ала бала и пак я пуснах и пак ми казаха, че не става, но в същото време не казват и как да я оправя
сега ще я пусна тук и ако може някой да се опита да намери нещо грешно в нея.
1ден: Гърди
Повдигане на дъмбели от лег 3х10
Флайс 3х10
Лицеви опори 3х10
Кофички за гърди 3х3
Рамо
Раменни преси 3х10
Разтваряне в страни 3х10
Хибридни Арнолд преси 3х10
Трапец
Повдигане на рамене с дъмбел 3х10
Повдигане на ръцете напред 3х10
2ден: почивка
3ден: Гръб
Гребане 3х10
Широко гребане 3х10
Набирания с широк надхват 3х3
Крака
Напади 3х2
Клекове 3х10
Отпади 3х2
Трицепс
Кик-бек 3х10
Трицепсово разгъване зад глава 3х10
Трицепсово разгъване от лег 3х10
4ден: почивка
5ден : Бицепс
Концентрично сгъване 3х10
Чуково сгъване 3х10
Бицепсово сгъване 3х10
Набирания с подхват 3х7
Корем
Коремни преси с гира зад врата 4х25
6ден: почивка
7ден: Гръб
Гребане 3х10
Широко гребане 3х10
Набирания с широк надхват 3х3
Трицепс
Кик-бек 3х10
Трицепсово разгъване зад глава 3х10
Трицепсово разгъване от лег 3х10
Корем
Коремни преси с гира зад врата 4х25
sapphire5![]()
yхаа Арнолд
Каква мощ ;d
![]()
Даа в ден тренирам по 3 групи ;д ае има ли грешка някъде ;д
sapphire5![]()
Супер неграмотната програма..
Ае намери ми поне 5 грешки да видим колко е неграмотна![]()
sapphire5![]()
абсолютно подкрепям зипфейл. 3-ти ден пълен леш как не припадаш ?
7-ден 2 пъти гръб в седмица - не се въстановява гърба ...
мъчил си нещо като сплит да правиш ама не се получава ...
тея крака и гръб на 1 не са добра идея, много тежки са и най много да се скапеш тотално. и гърди и трапец на едно, нещо... предлагам да го метнеш при гърба трапеца(понеже си е там)
пък и корема един път в седмицата, мисля, че е достатъчно
ууу...
грешки да искаш ..
виж ве,кажи какво искаш да направиш освен да трупаш мнения тук..аз лично ще ти спретна една програма,да спреш с излиянията..но искам просто и ясно да ми напишеш каква е целта на заниманията ти ?
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
3ти ден е малко натоварен и на кик-бека едвам правя правилното сериите и краката ме морят, ама аз така съм свикналИ гърба няма ли да се възстанови до неделя ? Четох, че крака и гръб не са добра комбинация, но кво да прая никъде не намирам инфо и няма кой да ми разясни дали е вярно
Корем е малко 1 път в седмица според мен. Сега се стремя към маса и преди го казвах. И така значи да махна гръб и корем 1 път, но от кои дни и защо да махам като аз и без това не се чувствам достатъчно натоварен
![]()
sapphire5![]()