- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw 2 !
ха ти си бил много смешен бе. Своята програма неможеш да оправиш ама в на чуждите хора се месиш и им казваш да правят сплитове на лостове ... бягай да четеш
Аз така щях да направя ако бях на негово място.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Щом не се чустваш достатъчно натоварен, значи не правиш нещо като хората... как хора, които тренират от години се чустват натоварени на всяка тренировка, а ти не ?
По време на тренировката ми е зор, ама след нея все едно не съм правил нищо, а очаквам да съм малко скапан поне ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Значи нищо не правишПървоначално написано от awerw
Няма как правя си упражненията както трябва гледам да са чисти повторенията само, че ги правя малко бързичко може биВече тренировките ми станаха по кратки за около 40-45 мин. , а преди бяха около час. Може да ми е станала лека тежестта.
sapphire5![]()
Еми те тежестите, обикновенно, се сменят със всяка серия.. сеш ли се
аз тренирам с една и съща 3х10
sapphire5![]()
Еми тук ти идва и проблема.. само се потиш, нищо не правиш.. трябва да се сменя тежестта/повторенията при всяка серия..
Ее ти ше ме изкараш, че 2год. съм тренирал грешноПридържам се към 3х10 и има резултат
![]()
sapphire5![]()
Абе той иска да ти каже да сменяш килограмите а не серийте и повторенията.
The time's for sobieski
Да, но с кг. ще се сменят и повторенията![]()
sapphire5![]()
Не предполагах, че си толкова... бос да го кажемИ кво, 2 години си тренирал 3х10 с еднакви килограми за всяка серия?
Audio ergo sum
ДАКажи модераторе колко ти е ръката да видим дали е имало смисъл да тренирам и дали съм се доближил то теб
![]()
sapphire5![]()
Бах тез ръце, направо са те подлудилиИма си тема, в която съм сложил снимка на това, което съм постигнал. Не изпитвам нужда да се състезавам постоянно с мерки или колко вдигам - над тези неща съм вече.
Audio ergo sum
То ако нямаш стимул не е интересно, гледам релефничък си, гледаш ми профила във вбокс моа те проам на канадска![]()
![]()
sapphire5![]()
Твоето е грозно съревнование. А пък и в края на краищата тренираш за себе си, а не за другите.
Audio ergo sum
Ее да ама се налага с други да мериш сила ;д
sapphire5![]()
Не, ама ти си голямо чудо бе.Първоначално написано от awerw
То глупостта ти нямя край..
Не разбра ли най -на края,че канадската борба не е признак за сила!
Колко пъти и в колко теми се говореше за тoва!
Ама .....
И второ. Hе вярвам 2 години да си ходил на фитнес.
Напротив - ти си напълно начинаеща дечорлига, а преди 2 години още си викал майка си да ти сменя напишканите чаршафи![]()
2 години без да смениш килограмите и повторенията ?
Дано не си правиш ебавка...
Ако не прогресираш с килата няма да прогресираш и с масата!Не ми се хвали с ръце или поне като парадираш тях си казвай и подкожните мазнини бе да ти таковам женския родител!
Мисля, че awerw искаше да каже, че и 3-те серии вдига едни и същи килограми, а не за 2 години да не е вдигнал килограмите на упражненията.
Пример:
Първи месец - 3х10 с 45кг
Втори месец - 3х10 с 55кг
И с времето тялото привиква по-бързо да се възстановява от упражненията, макар и да се натоварваш на макс.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ами според мен нямаше тва предвид..а що е от толкова значение колко см е ръката ?? и дали има плочки ..
не е ли по добър критерий колко вдигаш от лег? ско лко правиш тяга или клек??
или само см имат значение..и прословутата канадска...
дали големия к@р значи че собственика му е добър любовник???
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
navar е много прав.
П.П.: Тази тема дразни с голямото количество тъпизми ...
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Е да то за канадската винаги някой прай шмекерлъци и не могат да го бият, а и ловецо иска ти се да съм начинаещА казах, че серите ги правя с еднакви кг не че съм вдигал 2 год едни и същи
Навар на тебе все не може да ти се угоди един път кажеш, че килата били важни друг път друго
То от килата си идва и ръката
![]()
sapphire5![]()