- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw 2 !
Не глупи.
Канадската борба е практика, а не начин за мерене на сила.
Има и много хора, които нямят големи ръце,ама си вдигат от тежко колкото си искаш.
А до въпроса дали си начинаещ - разбира се , програматa ти го доказва...
хеххя пусни твоята да видим какво ще докаже
ти ако изобщо имаш де
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Aз не правя:
,,Лицеви опори 3х10
Кофички за гърди 3х3
Набирания с широк надхват 3х3
Набирания с подхват 3х7 ''
![]()
Сигорен съм,че от лег едвам вдигаш 20 кг лост
А кажи какво правиш ? Нищо ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ами не ,от килата идва ръката,ама само ако говорим за Митьо Пищова,сигурно той ти е идеал,150 кила със сигурно 50 ръка...?
аз примерно канадска не играя,никога не съм играл,и не мога да играя,което най вероятно значи че всеки който си има понятие от канадска,и теши 65 кила ще ме сгъне ...
но правя серии съответно 120 лег, клякам със 160 ,и дърпам тяга със 180..играя по 20 рунда чувал или спаринг,бягам по 10 км и други такива маловажни за теб неща ...
при лично тегло около 100 кила ,като се има предвид че тренировките ми са силови а не билдърски -тоест нямам за цел да раста на обем,нито да качвам килограми ...
което предполага че не правя 6-8 повторения ..схващаш и кво говоря.или ще продължиш да ми развиваш теории за сантиметри и канадска борба...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Тук почти никой не оценява тренировки за сила вместо за размери. Няма смисъл да се обясняваш.Първоначално написано от navar
ArrowsOfDeath, виждам, че си във раздела. По-добре бий пак lock-a и това е, споровете тук са отчайващо безмислени.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ И как се чувстваш след всичките години тренировки, navar? Наскоро се зачудих дали на 30-40г. ще се чувствам по-добре заради тренировките и поддържането на тялото ми или ще е обратното заради натоварването, което съм оказвал на тялото си.
Скоро ще я заключа и тая тема, че до нищо хубаво не води.
Audio ergo sum
Мисля, че това е достатъчно показателно за ефекта от тренировките след години:
http://www.youtube.com/watch?v=iUvjXQHt6QQ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абее аз тренирам за тяло и тук там да показвам какво мога, няма никой да спре който и да е от нас и да го пита колко вдига ала бала. Хората си гледат тялото пък как си го направил ти си знаеш.
sapphire5![]()
Сигурен съм, че имаш тяло на бог![]()
А аз съм сигурен, че по цял ден чупиш тухли и дъски с глава![]()
sapphire5![]()
navar е прав! Квото си направиш през пубертета-остава за цял живот!
Ква беше логическата връзка тука ?Първоначално написано от awerw
Не я търси, при него логика не съществува.
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Аз ходя на фитнес малко и от време на време и, въпреки това съм пак много по-напреднал от теб.Първоначално написано от awerw
А иначе лицевите опори вече съм ги подчти изключил,защото ми омръзнаха , или преди тренировка си правя по 30 лицеви и няколко набирания широк хват за раэгрявка - и тогава почвам да тренирам..
Ее моите логики са сложни за васЛовецо я качи клип как загряваш с 30 набирания широк надхват
![]()
![]()
![]()
или ги правиш на 5 серии
![]()
sapphire5![]()
30 лицеви опори и няколко ( 3 , 4 ) набирания за разгрявка
Ти добре ли си 30 набирания бе.
Темата я обърнахте на злонамерен чат. Един се обяснява, другите го провокират и нищо смислено не се казва.
awerw, нали си направил тема за въпроси. Ако имаш - питай, какво обсъждаш кой - какво правел.
loveca777, коментарите ти по нищо не отстъпват по смисъл на тези на автора. Хем не тренираш почти, хем я си чел, я недочел, но въпреки всичко даваш акъл и мериш пишки. аwerw поне от време на време казва по нещо вярно.
Към всички останали, какво се връзвате на глупостите? Като пита нещо, дайте му безпристрастно отговор и това е. Достатъчно разумни сте (съдейки по коментарите ви в другите теми), за да се усетите сами, защо е безмислено да се обяснявате в интернет форум и да наливате акъл на някого (особено през монитора).
Първоначално написано от loveca777
![]()
Chacho правилно каза, отговаряйте на въпросите, а не както пишеше на едно място, че в българския форум ти обясняват колко си тъп![]()
sapphire5![]()
Я не дрънчи глупости като не знаеш!Първоначално написано от Chacho
хаха Не съм бил тренирал.. Все едно се познаваме .
Мисли малко преди да ми казваш какво съм правил и какво не....
awerw не казва нищо правилно, а само пита и говори простотий, на които се връзваш Например за канадската борба пфф
Човеко разбери под моето ниво си![]()
sapphire5![]()
Щом си вярвашама вече ме расмя
Такива като теб мога само да съжалявам![]()
sapphire5![]()
Ако знам, че някой ще я заключи тая тема, лично ще я оспамя ..![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Не ми спами в темата ! Вече на никой не позволявам, само въпроси и отговори ще има, а ако някой пише извън въпросите ми ще пиша на някой модератор да им трие мненията![]()
sapphire5![]()