.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 207
    На ръст 170 см аз лично никога не бих целял повече от 75кг чист. Всичко нагоре е непрактично за мен. И пак, дълбок релеф на този ръст и килограми е много трудно да се постигне.

Вирус, ти хубаво казваш 5 години, ама нали знаеш, че пътят никога не е само нагоре : ) (не живеем в идеален свят).
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Мега фен
    Сложи ги и нагоре ! И това е доста относително кога ти се виждат плочките...При някои хора се виждат на 15-16%,аз съм на 9+ % и леко само си личат..При другите горе-долу същото като мене,само дето са 15-16%,разбира се нямат ръка гърди и крака като моите..Но при всеки си е различно..

Нека да направи 1.70 - 80 кг чисто , ако не може релеф,релефен обем да направи с плочки,като моите,дето леко си личат примерно..

Banned Мега фен
    Имам един приятел 1,80 висок 61 кг Нищо не тренира корема ама има перфектни плочки,, баси, а на мен ми иэчезват най-вероятно защото не се храня , ама почвамлл

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Имам един приятел 1,80 висок 61 кг Нищо не тренира корема ама има перфектни плочки,, баси, а на мен ми иэчезват най-вероятно защото не се храня , ама почвамлл
    Твоят приятел има никъм процент мазнини и е това дето казваме "сдъвкан и изплют боб" , демек няма нищо

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Твоят приятел има никъм процент мазнини и е това дето казваме "сдъвкан и изплют боб" , демек няма нищо
    Ами тука защо слушам че трябвало да сe трупа маса и после ставало добър релеф? Нали колкото по-малко мазнини имаш - толкова по се виждат плочките, ама не е точно тъй...

Мега фен
    Имах превдид НИКЪС процент мазнини.

Да обаче той няма маса,няма нищо Не е релефен Само едни плочки има..Това е..Плочки=Нищо ...

Banned Мега фен
    Да няма маса Обаче всики гледат плочките и си мислят,че който има плочки е по-здрав, което не е истина.
    А тава за релефа..
    Аз си мислих, че който има повече редове плочки - той е по релефен..
    А то всъщност какво е ?

Трупане на маса = мускулна маса. Никой не иска да качва мазнини, когато качва мускул. Но е почти неизбежно.

Не може да си хилав и с хубав релеф, защото няма добре оформен мускул. Формата на мускула идва с масата, ниският процент мазнини просто я разкрива.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Трупане на маса = мускулна маса. Никой не иска да качва мазнини, когато качва мускул. Но е почти неизбежно.

Не може да си хилав и с хубав релеф, защото няма добре оформен мускул. Формата на мускула идва с масата, ниският процент мазнини просто я разкрива.
    1,80 61 kg с плочки беэ да тренира,,,
    Как става тая работа ?

Просто е много слаб и няма мазно. А на 170 см и 50 кг преди години имах 6-pack ама се сещаш как съм изглеждал нали...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Myrth

Myrth разбира нещата. Четете неговите постинги и се учете

Не разбирам какво толкова ви кефят тея плочки, особено при слабите, които други мускули нямат... На хилаво тяло плочките стоят смешно. Не се лъжете по "фешънския" тип фитнесджии
    Audio ergo sum

Мега фен
    Ако нямаш ръце,гърди,гръб,крака плочките са се едно нищо не си направил! Освен ако не си бил някакъв дебелак и сега да си така.. Но се тая , пак по-добре ще е да има масата и плочките са "АКО"

Повече от фен
    вирус-че провери си пак процента мазнини ...
    виждам снимката ти ,но и без да я виждам е дебелите книги пише че спадането на мазнините под 10 % е опасно за здравето
    нормалните мазнини при активно спортуващи е около 15 %..
    единствено билдърите се дерат за състезание ,и то в състезателен период..никой в основен не поддържа под 10 %...
    а плочки на 180/60 кила,много ясно че ще има..ама не знам дали са плочки,или му прозира гръбнака..
    лошото е че напоследък това се приема за модерно-гърчав с плочки и прическа все едно аз съм го стригал
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Мега фен
    Последният път имах 9.8% мазнини,спаднал е на 9.2% , но пък последните 4 месеца качих с 2.5-3 см в ръката,губя мазнини и качвам мускулна маса едновременно,супер

Как си изчислявате процента мазнини?
    Audio ergo sum

Мега фен
    Във фитнес залата или пък ако идеш на лекар..Всичко е на лице..И мм и % мазнини , течности , дневни калории за поддържане и тн тн...

Трябва да не си ял 4 часа и 1 час да не си пил вода!

Повече от фен
    Последният път имах 9.8% мазнини,спаднал е на 9.2% , но пък последните 4 месеца качих с 2.5-3 см в ръката,губя мазнини и качвам мускулна маса едновременно,супер
    явно си феномен

Мега фен
    Феномен,ама плочките не личат напълно,само 4 личат и то малко..

Въпреки,че имам 9.2% , други хора на 13-14% имат същите ...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Ами тука защо слушам че трябвало да сe трупа маса и после ставало добър релеф? Нали колкото по-малко мазнини имаш - толкова по се виждат плочките, ама не е точно тъй...
    под МАСА се има предвид мускулна маса, а не сапун ...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен
    Феномен,ама плочките не личат напълно,само 4 личат и то малко..

Въпреки,че имам 9.2% , други хора на 13-14% имат същите ...
    затова ти казвам че нещо в определянето на процента мазнини не е както трябва ,лъвче..на 9.2 трябва да си одран..
    за твоята физика ,тази която виждам на снимката нормалния процент е някъде около 15 в основен период,тоест без да си търсил умишлено одиране за фотосесия примерно
    при менмазнините са повечко да речем 18-19 на 100 кила...но това е мой избор,ако изчистя много крампирам на ринга ,което не е удачно
    и пак ти казвам под 10 реално мазнини е опасно за здравето

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Моята преса е г/д като на Вируса, може да се каже, че сме на едно ниво
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    пхахаха

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ей 20 кг лег не ми пиши в темата
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

navar, поне по това, което съм засичал в места като t-nation, си правя извода, че 10% е класика за спортуващ мъж, 8 се води доста релефен, надолу вече одран, а физиологично опасно под 5-6%.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си