.
Затворена тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 207
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Въпросите на awerw 2 !

Та заключиха ми предишната тема и сега ще питам тука
    170 съм 65 кг и се чудех дали да отслабна малко тва лято, релефче ала бала ;д или да качвам и през лятото и така да си качвам още 1-2 год докато не достигна желаните кг и чак тогава да правя релефа ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Няма смисъл да сваляш.Добре си.Аз съм 1.80-70 кила и мисля,че трябва да кача поне още кило-две,за да изглеждам як
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен
    Те ще ти заключат и тая тема,бъди рахат! Качвай,качвай! Стани 100 кила и после сваляй.

Banned Мега фен
    Omg

Направи релеф с тези килограми.
    Audio ergo sum

Ако не си релефен на този ръст и килограми, значи имаш още доста да качваш.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз си мисля, че друг човек не може да ти отговори на този въпрос. Ти знаеш какви са ти целите, гони си тях.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous546178
    Guest
    Аз съм 85 кила и мисля да качва още поне 20кг. ММ (това ми е крайната цел за след 5-6 години) и чак тогава ще почна да чистя и да правя релеф.

Повече от фен
    ееееех,този релеф на 105 кила както го смяташ ,не знам какъв релеф ще търсиш...а ако целта е да станеш 90 кг изчистен-просто ги прави заедно нещата има начун да качваш чиста мускулна маса,която да е релефна...
    а ако търсиш тотално орелефяване ( като на състезание по културизъм) имай предвид че това е състезателна форма която не може да бъде подържана дълго време
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Мега фен Аватара на Chacho
    И изисква много поддръжка. А на 105кг да си предимно мускулна маса означава да станеш доста голям. Ако не взимаш нещо по-сериозно от добавки може да се поозориш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ахамм .. малко ме мързи това лято пак да тичам тъй, че май ще си качвам докато стигна това което искам. А сега се замислих, въглехидрата след трен може ли да бъде примерно 1-2 вафли или трябва да е нещо като плод или мед по-натурално ?
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

anonymous546178
    Guest
    След тренировка сладко не е хубаво да се яде... изяж една пържола, по-добре ще влезе.

Моите цели не са тотално орефляване, плочки и така нататък... Мисля да стигна 105-110 кг, и да сваля до 100 (главно от корема, че си имам едно бирено коремче). Целта ми е да стана по-голям и по-силен. Чак толкова сериозни добавки не мисля да взимам, всмисъл не постоянно.. да речем 2пъти годишно мога да взимам... ще продължавам с яко нагъване

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Трябва да се хапне малко а да ти кажа аз като бях по-пълничък така ;д първо отслабнах и тогава почнах да качвам и добре беше Като отслабнеш и ти идва стимул да тренираш, поне на мен де, защото като малък винаги бях малко по-пълничък от нормалното и ми беше доста приятно да се видя за пръв път слаб ;д
    sapphire5

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    След тренировка сладко не е хубаво да се яде... изяж една пържола, по-добре ще влезе.

Моите цели не са тотално орефляване, плочки и така нататък... Мисля да стигна 105-110 кг, и да сваля до 100 (главно от корема, че си имам едно бирено коремче). Целта ми е да стана по-голям и по-силен. Чак толкова сериозни добавки не мисля да взимам, всмисъл не постоянно.. да речем 2пъти годишно мога да взимам... ще продължавам с яко нагъване
    Имаха в предвид не добавки , а ЗОБ!

И защо да не яде след трен сладко?Кой идиот ти го каза тва?

anonymous546178
    Guest
    Ами не знам, аз така съм си формулирал нещата, сладко ям само сутрин

Супер фен Аватара на slicky
    Сладкото бързо бъглехидратче и се след тренировка може,ама в умерени количества.Първо след трен трябват бързи въглехид.,а не протеини.

anonymous546178
    Guest
    Аз мислих, че се взима бавен въглехидрат час преди тренировката и протеин непосредствено след тренировката... кога е най-доброто време за протеин, ако това не е вярно

Повече от фен
    100 кила чист си е тежка задача за постигане ,особено ако не искаш стероиди
    личен опит аз съм 98 кила в момента ,та ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Аз мислих, че се взима бавен въглехидрат час преди тренировката и протеин непосредствено след тренировката... кога е най-доброто време за протеин, ако това не е вярно
    След трен например днес изядох 3 банана!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от navar
    100 кила чист си е тежка задача за постигане ,особено ако не искаш стероиди
    личен опит аз съм 98 кила в момента ,та ...
    Има начин и зависи и доста от височина..Ако си 190-195 спокойно може да направиш 100 кг чисто,и 180 да си пак можеш и 170 дори да си доста трудно,но с доста добър хранителен режим няколко добавки,и добри тренировки ще се постигне и това! Изчисляваш да качваш около 8-10 кг / година и да речем след около 5 години (и според хранителният режим) ще го постигнеш

Повече от фен
    въпросът е как ще го поддържаш.ай на 190 см иди дойди..
    но 100 кг релефен си е доста тежка задача.освен ако под релефен разбираме различни неща...

anonymous546178
    Guest

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от navar
    въпросът е как ще го поддържаш.ай на 190 см иди дойди..
    но 100 кг релефен си е доста тежка задача.освен ако под релефен разбираме различни неща...
    Еми виж сега зависи..В залата имаме доста добри..Високи.Примерно единият е 2.06 и е 140 кила другият е 1.95 и е 103 кг... Общо казано и по-нисък да си ще стигнеш и после пак ще поддържаш,ще изчислиш протеини въглехидрати мазнини,всичко както си му е реда и тн и тн ... Има начин :P

Повече от фен
    да ве може..но каква е цената ?? ако не си състзател по бодибилдинг( а и тогава в основен период си замазан)
    не виждам смисъл от релефни 100 кила ,ако си 1.80..това означава вечно да си на минимални подкожни мазнини ,което стресира организма..
    има си едно нещо наречено ИТМ,там нещата са ясни...
    напоследък ,поради наложилата се мода на плочките на корема всичко се е юрнало да орелефява,да ама ако може и големи ръце да има...
    да,но това нещо едно че не става без химикали ,друго че не е особено здравословно виж ако си 70 кила нещата са различни

Град
    София
    100 килограма релефен?Много трудна задача освен,ако не вземеш цялата менделеева таблица,или не си 2.20
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си