- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw 2 !
На ръст 170 см аз лично никога не бих целял повече от 75кг чист. Всичко нагоре е непрактично за мен. И пак, дълбок релеф на този ръст и килограми е много трудно да се постигне.
Вирус, ти хубаво казваш 5 години, ама нали знаеш, че пътят никога не е само нагоре : ) (не живеем в идеален свят).
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
Сложи ги и нагоре ! И това е доста относително кога ти се виждат плочките...При някои хора се виждат на 15-16%,аз съм на 9+ % и леко само си личат..При другите горе-долу същото като мене,само дето са 15-16%,разбира се нямат ръка гърди и крака като моите..Но при всеки си е различно..
Нека да направи 1.70 - 80 кг чисто , ако не може релеф,релефен обем да направи с плочки,като моите,дето леко си личат примерно..
Имам един приятел 1,80 висок 61 кг Нищо не тренира корема ама има перфектни плочки,, баси, а на мен ми иэчезват най-вероятно защото не се храня , ама почвамлл
Твоят приятел има никъм процент мазнини и е това дето казваме "сдъвкан и изплют боб" , демек няма нищоПървоначално написано от loveca777
![]()
Ами тука защо слушам че трябвало да сe трупа маса и после ставало добър релеф? Нали колкото по-малко мазнини имаш - толкова по се виждат плочките, ама не е точно тъй...Първоначално написано от DownloadVirus
Имах превдид НИКЪС процент мазнини.
Да обаче той няма маса,няма нищоНе е релефен
Само едни плочки има..Това е..Плочки=Нищо ...
Да няма масаОбаче всики гледат плочките и си мислят,че който има плочки е по-здрав, което не е истина.
А тава за релефа..
Аз си мислих, че който има повече редове плочки - той е по релефен..
А то всъщност какво е ?
Трупане на маса = мускулна маса. Никой не иска да качва мазнини, когато качва мускул. Но е почти неизбежно.
Не може да си хилав и с хубав релеф, защото няма добре оформен мускул. Формата на мускула идва с масата, ниският процент мазнини просто я разкрива.
1,80 61 kg с плочки беэ да тренира,,,Първоначално написано от Myrth
Как става тая работа?
Просто е много слаб и няма мазно. А на 170 см и 50 кг преди години имах 6-pack ама се сещаш как съм изглеждал нали...
Myrth разбира нещата. Четете неговите постинги и се учетеПървоначално написано от Myrth
![]()
Не разбирам какво толкова ви кефят тея плочки, особено при слабите, които други мускули нямат... На хилаво тяло плочките стоят смешно. Не се лъжете по "фешънския" тип фитнесджии![]()
Audio ergo sum
Ако нямаш ръце,гърди,гръб,крака плочките са се едно нищо не си направил! Освен ако не си бил някакъв дебелак и сега да си така..Но се тая , пак по-добре ще е да има масата и плочките са "АКО"
вирус-чепровери си пак процента мазнини ...
виждам снимката ти ,но и без да я виждам е дебелите книги пише че спадането на мазнините под 10 % е опасно за здравето
нормалните мазнини при активно спортуващи е около 15 %..
единствено билдърите се дерат за състезание ,и то в състезателен период..никой в основен не поддържа под 10 %...
а плочки на 180/60 кила,много ясно че ще има..ама не знам дали са плочки,или му прозира гръбнака..
лошото е че напоследък това се приема за модерно-гърчав с плочкии прическа все едно аз съм го стригал
![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Последният път имах 9.8% мазнини,спаднал е на 9.2% , но пък последните 4 месеца качих с 2.5-3 см в ръката,губя мазнини и качвам мускулна маса едновременно,супер![]()
Как си изчислявате процента мазнини?
Audio ergo sum
Във фитнес залата или пък ако идеш на лекар..Всичко е на лице..И мм и % мазнини , течности , дневни калории за поддържане и тн тн...
Трябва да не си ял 4 часа и 1 час да не си пил вода!
явно си феноменПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Феномен,ама плочките не личат напълно,само 4 личат и то малко..
Въпреки,че имам 9.2% , други хора на 13-14% имат същите ...
под МАСА се има предвид мускулна маса, а не сапун ...Първоначално написано от loveca777
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
затова ти казвам че нещо в определянето на процента мазнини не е както трябва ,лъвче..на 9.2 трябва да си одран..Първоначално написано от DownloadVirus
за твоята физика ,тази която виждам на снимката нормалния процент е някъде около 15в основен период,тоест без да си търсил умишлено одиране за фотосесия примерно
при менмазнините са повечко да речем 18-19 на 100 кила...но това е мой избор,ако изчистя много крампирам на ринга ,което не е удачно
и пак ти казвам под 10 реално мазнини е опасно за здравето![]()
Моята преса е г/д като на Вируса, може да се каже, че сме на едно ниво![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
пхахаха
ей 20 кг лег не ми пиши в темата![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
navar, поне по това, което съм засичал в места като t-nation, си правя извода, че 10% е класика за спортуващ мъж, 8 се води доста релефен, надолу вече одран, а физиологично опасно под 5-6%.