- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заслужава ли си да умреш заеди изгубена любов
Не си заслужава. Той не е единствен.![]()
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
Споделям мнението.Първоначално написано от BlueFace
Ако говорят лошо за теб и е вярно - поправи се, ако е лъжа - смей се!
Епиктет
Не, разбира се. Животът е даден, за да го изживееш до край. Смъртта трябва да е естествена. За мен самоубийството е ГРЯХ. Наистина несподелената любов е гадна, самото чувство може би те разяжда и убива отвътре. Но човек трябва да е много слаб, за да извърши самоубийство. Така само доказва слабостта си и несподобността да се справи с проблем. Всеки проблем ИМА решение. А самоубийството със сигурност не е решение. Пък и това, че някой/я не те иска, не означава, че ти след време няма да можеш да обичаш друг/а. ''Да обичаш е като да пееш песен. Но всяка песен има край. Това причина ли е да не се наслаждаваме на музиката?'' - One Tree Hill![]()
По същия начин е и с любовта. Почти всяка връзка намира своя край, но това не означава да не се наслаждаваме на любовта. Той/тя не е единствен/а! Колко още можем да срещнем.. Да не говорим колко глупаво е тинейджъри да се самоубиват заради несподелената си любов или заради това, че любимият човек те е зарязал..По разбираемо е някой по-възрастен човек да го направи (нямам в предвид, че е редно).
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
ХАХАХА за момче бих умряла само и единствено от смях![]()
По темата ; Супер глупаво е да се самоубиваш само защото с някой не се е получило.Не е единствен/а.Да вярно, когато скъсате е гадно и си на вълна "ще си режем вените" , но това не е единствения начин.Все пак времето лекува !
Хора много , Човеци малко !
Щом е изгубена - определено Не!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Пробвай се.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не определено не си заслужава... колкото до чувството сигурно наистина е убийствено и най-вероятно е много трудно да се преодолее , но пък така разбираш наистина важните неща в живота и колкото и да ти е трудно трябва да преодолееш всичко дори и заради човека , който си загубил ... след време ще срешнеш отново някого
Някога ми се е искало, но добре, че не съм го направил.. всичко минава с времето рано или късно и в момента можеше да съм на оня свят, заради някой за когото сега се сещам от дъжд на вятър, така ,че търпение му е майката..![]()
Когато човек е афектиран му минават такива мисли през акъла, на мен също ми се е случвало, дори много пъти, но не мисля, че си заслужава.. Веднъж живеем и хубав или лош животът ни е даден даром и е глупаво да се лишаваме от него.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ами НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ноо понякога нещата се вартят и стават грешко от които хората мрад заради някакви момичета![]()
кратко и ясно- НЕ.
Не, не си заслужава да умреш насилствено за каквото и да било. Винаги съм се чудела на тези, които заради несподелена или изгубена любов решават да сложат край на живота си. Защо? Има толкова други хора, с които ще се срещат занапред. Голямата и истинска любов е някъде там и ги чака. А и с едно такова действие какво постигат същност? Мислят си че по този начин ще се отърват от проблемите, но въобще не е така. Самоубийството за мен е освен неприемлива и много егоистична постъпка, защото по този начин оставяш на близките си и на хората, на които държиш само болка и страдание... Така или иначе, рано или късно, всеки умира - такъв е кръговрата на природата, но защо трябва да се избързва и да се стига до подобни необмислени действия![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не..съгласна съм с предходното изказване.
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!