.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Не си заслужава. Той не е единствен.
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не мисля, че има нещо, за което да си заслужава да умреш.
    Споделям мнението.
    Ако говорят лошо за теб и е вярно - поправи се, ако е лъжа - смей се!

Епиктет

Не, разбира се. Животът е даден, за да го изживееш до край. Смъртта трябва да е естествена. За мен самоубийството е ГРЯХ. Наистина несподелената любов е гадна, самото чувство може би те разяжда и убива отвътре. Но човек трябва да е много слаб, за да извърши самоубийство. Така само доказва слабостта си и несподобността да се справи с проблем. Всеки проблем ИМА решение. А самоубийството със сигурност не е решение. Пък и това, че някой/я не те иска, не означава, че ти след време няма да можеш да обичаш друг/а. ''Да обичаш е като да пееш песен. Но всяка песен има край. Това причина ли е да не се наслаждаваме на музиката?'' - One Tree Hill
    По същия начин е и с любовта. Почти всяка връзка намира своя край, но това не означава да не се наслаждаваме на любовта. Той/тя не е единствен/а! Колко още можем да срещнем.. Да не говорим колко глупаво е тинейджъри да се самоубиват заради несподелената си любов или заради това, че любимият човек те е зарязал.. По разбираемо е някой по-възрастен човек да го направи (нямам в предвид, че е редно).
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Голям фен
    ХАХАХА за момче бих умряла само и единствено от смях

По темата ; Супер глупаво е да се самоубиваш само защото с някой не се е получило.Не е единствен/а.Да вярно, когато скъсате е гадно и си на вълна "ще си режем вените" , но това не е единствения начин.Все пак времето лекува !
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Щом е изгубена - определено Не!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пробвай се.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Не !

Не определено не си заслужава ... колкото до чувството сигурно наистина е убийствено и най-вероятно е много трудно да се преодолее , но пък така разбираш наистина важните неща в живота и колкото и да ти е трудно трябва да преодолееш всичко дори и заради човека , който си загубил ... след време ще срешнеш отново някого

Някога ми се е искало, но добре, че не съм го направил.. всичко минава с времето рано или късно и в момента можеше да съм на оня свят, заради някой за когото сега се сещам от дъжд на вятър, така ,че търпение му е майката..

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не мисля, че има нещо, за което да си заслужава да умреш.

Когато човек е афектиран му минават такива мисли през акъла, на мен също ми се е случвало, дори много пъти, но не мисля, че си заслужава.. Веднъж живеем и хубав или лош животът ни е даден даром и е глупаво да се лишаваме от него.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    ами НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ноо понякога нещата се вартят и стават грешко от които хората мрад заради някакви момичета

кратко и ясно- НЕ.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не, не си заслужава да умреш насилствено за каквото и да било. Винаги съм се чудела на тези, които заради несподелена или изгубена любов решават да сложат край на живота си. Защо? Има толкова други хора, с които ще се срещат занапред. Голямата и истинска любов е някъде там и ги чака. А и с едно такова действие какво постигат същност? Мислят си че по този начин ще се отърват от проблемите, но въобще не е така. Самоубийството за мен е освен неприемлива и много егоистична постъпка, защото по този начин оставяш на близките си и на хората, на които държиш само болка и страдание... Така или иначе, рано или късно, всеки умира - такъв е кръговрата на природата, но защо трябва да се избързва и да се стига до подобни необмислени действия
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Не..съгласна съм с предходното изказване.
    Inside my heart is breaking,
    My make-up may be flaking,
    But my smile, still, stays on!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си