- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблематичност(Ъ?)
Не съм писал отдавна тук. Та въпроса ми е :
Защо по дяволите преди 2 дни с жена ми най-после правихме секс (тя е девствена) и за 50-60 мин аз не можах да свърша?
Пих алкохол ( 2 малки джонита, 300 грама домашно червено вино и 2 туборга ) хвана ме, но не до такава степен, че да не знам кво се случва около мен. Същия ден не съм свършвал .. на кво може да се дължи тва? Не е стрес, нито объркване, нито превъзбуда.. не знам, не мога да си го обесня. Някой ако може да даде адекватно предположение или нещо да казва
- А да, и ми се пикаеше (малко)
BTW - и двамата сме на 16![]()
Само да светна - трябва ми мъничко (доста) повече за да има вреда, казвам го от личен опит !
Напрежението и алкохолът си казват работата. Не е нужно да си мъртво пиян, за да ти се отрази това, алкохолът си забавя еякулацията, а мисля че ти си пил достатъчно.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Благодаря за предположенията, няма нужда от повече спам![]()
ММ кофти раотаднес към час и двадесет минути правихме секс (3 пъти на почивки) и нищо .. и орална ми прилага на няколко пъти обаче не .. явно ще хода при чичко гинеколочко
![]()
Ти нямаш вагина, надявам се.Първоначално написано от Alekssandyr
Уролог се нарича ;Д
добре де и чичко уролочко може да се казвамоя грешка
![]()
![]()
![]()
Не ходи при чичо гинеколокчо,че ще ти излезне вагинаПървоначално написано от Alekssandyr
ПП: гръци- гинека=жена , логос=дума , гинеколог=думата на женатаили нещо подобно
![]()
Абе аз си мисла, че сичко си е на психична основа, ама ареше видиме другия път
![]()
Е аз нали питам бе .. кво ми се праиш, да съм казал, че съм да бест във всяко отношение? Аз ако се имам за такъв няма да питамИ спрете да си търсите повод да спамите и да се заяждате, лешове..
Аре стига сте спамили, разбра се, че компетентните хора са малко .. лека вечер![]()
+1 съгласна !Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Факторите са няколко. Едното е притеснение, което го има, дори и подсъзнателно. И да отричаш... притеснен си. Другото е, че е била девствена и още не знае къде се намира. Не се фокусираш достатъчно, ами несъзнателно мислиш за глупости.
Просто като усетиш, че ти идва недей забавяй, а забързай и се фокусирай. И на мен ми се е случвало и то не веднъж или два пъти. Нищо ти няма. Урологът ще ти каже същото.
Да ръчкаш девствена един час... тва си е еб'ало майката... ЛакатушИ я всеки ден и все нявга ще й направиш близнаци в кондом.
Temet Nosce
벨야카
Да, има нещо такова ( за подсъзнателното притеснение ) не се чуствам притеснен, но явно го има ;д и да май найстина не се фокусирам достатъчноБлагодаря за смисления отговор
![]()