- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- самоубийство ама не точно
Как да доведа себе ди до смърт,но да не изглежда като самоубийство,а все едно ми е дошло времето,дайте идеи.Ако си сложа отрова в храната ще разберат че е нарочно или пък встудентския стол само на мен ми се е паднала храната с отрова.Какво друго?Темата не е ебавка.Не пишете глупости,просто виждам че няма смисъм да се мъча..Не ме убеждавайте
Според мен просто търсиш внимание,и форума не е мястото да си го получиш....![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Определено. Вместо да се чудиш как да си провалиш живота вложи същата тази мисловна дейност в това как да си го подобриш.Първоначално написано от SlowDownBaby
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вземи се стегни малко. Ако за всяка пречка хората се юрваха да мрат, досега да сме се затрили като вид.
Нямаш ли мечти? Нямаш ли приятелки, с които да споделяш? Биха свършили работата на един психолог, да не говорим, че се предполага да им имаш доверие и че ще ти дадат съвет, ръководейки се от това кое е добро за теб и какво реално можеш да направиш.
Работиш ли? Ако не, намери си работа. Спри да се оплакваш- животът е такъв, какъвто си го направиш.
Нямаше ли да следваш медицина? Докъде докара биологията?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
с всякаква отрова ще те усетят...
ако искаш пробвай да отидеш някъде със самолет и докато летиш да си отвориш това на лаптопа (или направо на терминала ако те мързи)
http://www.thecleverest.com/countdown.swf
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Абе ако толкова настояваш, провбай да хапнеш соров картоф. От това може да се вдигне температура ... и ще ти обърнат повече внимани, ама чесно няма никак смисъл и ще е глупаво от твоя страна !!!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Не знам кой, освен някой пълен олигофрен всъщност ще ти каже начини. И после да ми тежиш на съвестта. No way
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Глътни си езика...
Не го прави...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Абе к'ви са тия лигавщини?![]()
ХаХ ама ти наистина имаш огромна нужда от приятели май?!Постоянно пускаш тъпи теми за самоубили се непознати,за самоубийства и к'вото там още имаше ...
Между другото,защо не искаш да се разбира,че си се самоубила?!Да не мислиш,че на родителите ти ще им е по-лесно да го понесът?!![]()
И като за последно - ти си малоумна![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Малоумна не, ами малоумна..
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Тая авторката е неква психично болна...
абе много сте оборотни всички нещо![]()
че има слаба психика и лесно се предава- така е, ама само тя си знае къв е случая
^ Всъщност всички,които сме й чели темите знаем,за к'во става дума ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всъщност има нужда от психиатър. :/Първоначално написано от 3oPuTy
Welcome to the Jungle...
Съжалявам,че бях толкова груб.Аз имам перфектен живот,за това не искам да се самоубивам.Но разбирам.На теб какво се случи?Счупи нокът?
Какво ти пука дали,ще разберат като ти вече ще си мъртва.Или искаш да го приложиш на някой друг.Късмет !!!
The time's for sobieski
Ако си достатъчно просто парче, самоубивай се. Не са ни нужни такива като теб.![]()
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
е може, може...аз не съм чел и не знам.Първоначално написано от 3oPuTy
моя грешка тогава![]()
И аз съм имала моменти в,които наистина ми се е искало да съм мъртва,но както виждаш съм още тук,живея,а живота ми се подрежда.Не прави грешки само заради моментно разочорование от живота.Никога не знаеш,какво ще ти поднесе той,ако в един момент се чувстваш най-нещастният на света в следващият може да си най-щастливият!
Според мен т'ва е пълна тъпотия !! Няма смисъл да го правиш.![]()
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Ам от София ли си? Ако не - кажи,че отиваш там на някакво си събитие, екскурзия (сачини си) и се скарай с (открадни нещо от) някаква мутра, гангстер (така им викате, мисля) и ще те убият. Иначе някакво сбиване предизвикай... Ти пък сериозно ли не можеш да нарпавиш нещо, за което ще те убият?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !