- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- .,.Либрес
Така., По телевизията има някаква реклама на дамски превръзки либрес седем гряха или нещо подобноПо случайност никога не мога да гледам тази реклама от началото
Та., някой може ли да ми каже какво представляват тези превръзки
![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
"Седем гряха" е името на колекцията кутийки които вървят в комплект с превръзките.Влез в сайта на Либрес и ги разгледай.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Малееее, имам от миналата колекция тази тигровата, но сега определено ще си взема или ENVY, или LUST или EXCESS, или VANITY, страхотни са...
edit: А има ли ги във вериги като CBA и Penny?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ в СВА и Т-маркет ги има![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Имам LUST..
радва ме, има ги и в Метро![]()
Е в аптеките няма ли ги ?
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
А какъв е сайта на либрес?Първоначално написано от SunT
![]()
малко по-нагоре го пуснаха. точно преди моя 1ви пост![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Не са лоши, но определено няма да си купя, защото побират само по 2 превръзки и евентуално, ако ся някоя супер сръчна може и 3![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
хахах аз в силните си дни винаги набутвам по 3Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
За какво са ви повече? Ако сте навън по-дълго от евентуално 6-7 часа си взимайте направо целия пакет, в някоя чанта, аз пък ползвам само ежедневни и се побират и 4 и 5 ако напънеш![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Утре ще изляза да си потърся кутийкаЗабавни са,.
Дано да ги има в ЦБА
Утре ще споделя.,
![]()
Аз си взех и от тази колекция,LUST,и много й се радвам![]()
доста хора носят.аз не съм от тях,нося само тампони.превръзки нося единствено,когато съм си вкъщи и когато спя.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
![]()
никъде ги няма..
![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Кой носел превръзки в днешно времеЩо за въпрос ?! 80% от момичетата/жените ползват превръзки,тампоните поне на мен са ми ужасно гадни ........
Ъм по темата,мен пък ме е яд,че always нощните не се побират в кутииките,пък аз ползвам само такивапрекалено са големи...язък за сладките кутиики...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Aз имам Excess и Laziness.Много са сладки.![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Все се готвя да си ги взема - има на Libress в аптеката до нас. Сто процента ще има и кутийките - нали вървят заедно. Но проблема ми е, че имам много превръзки и на Либрес, Ауейс (пф трудно се пише на български) и още. Иначе съм си харесала кутийки - сладки са и много ефектни, пък и все си търся кутийки за превръзки.
![]()
Има ги в пикадилиПървоначално написано от VikitoRia
![]()
Пфуу да му се не види.. искам ги всичките.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥