.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Тема: .,.Либрес

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    @pinkflower: Мерси за линкчетата.

Кутийките от тази година определено ми харесват повече.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

На мен превръзките не ми харесват. Купих си ги веднъж само заради кутийката, че и от нея не останах доволна. Побира само 2 и се счупи много бързо. :д

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз имам една такава (като долната):
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    http://prikachi.com/files/939994m.jpg
    и една от черните.

И съм си доволна. Вярно, че събират само по 2 превръзки, но аз си нося и двете на училище, когато му е времето, за всеки случай.
    Имам ги от 1-2 години вече и са си здрави. Даже са ми доста удобни, по-добре е някой да ти види кутия в джоба, отколкото самата превръзка.
    Нищо че заради тъпите реклами всеки знае какво нося в нея.

тия кутийки на либрес, събират само 2 превръзки напълно безполезни

Гъзарийка са тези кутийки както и да го погледнем Супер сладките са А пък превръзките., с две думи - НЯМАМ ДУМИ Пълен боклук са
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    На мен превръзките ми харесват. Нямат сравнение с Always,но от Евърбел са много по-добри

Аз си взех днес GREED.. много ми харесва кутийката . От превръзките Naturella събира цели 4, а от тези на Libresse - 1 В предишните постове прочетох, че се събират по 2 ????

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    И аз си купих
    Превръзките ми харесват - по - добри са от Евърбел , а аз от Always и без това не съм доволна , така , че

Аз събирам 2 , може и 3 да напъхам , ама и без тва не ми трябват повече като излизам

Супер са! Днес си взех VANITY и съм супер доволна. Събира само по 2 превръзки, нооо и толкова ми стигат..

Аз попринцип ползвам Натурела и от тях ми събира по 3 максимално 4,. Натурела са тънички и мекички..., много ми харесват
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Супер фен Аватара на Shia
    Аз в EXCESS превръзка не мога да побера,малка ми идва.
    От старата серия имам 3 кутийки,съжалявам за първата,че я нямам.

Град
    Ямбол
    Скоро намирали ли сте ги някъде? В Ямбол ги търсих в Била, Пикадили, Кауфланд, Пени и в аптеките и никъде ги няма. Да не би промоцията да е свършила вече?

Най-после намерих такива кутийки...Бяха в едно СВА.Аз щях да си взема онази с обувката(LUST) и онази с момичето с маската(VANITY),но не видях онази с обувката си купих с другата.Много ѝ се радвам.Като дойде онази с обувката ще си купя и нея.Иначе кутийката ми побира 10 ежедневни превръзки(Discreet,като ги сгъна на 2,иначе са големи) и 3 превръзки от другите,а мога да набутам и 4...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Голям фен Аватара на daru6a1
    Имам 2 кутийки от тази серия и съм доволна,защото са компактни и същевременно сладки и никой не забелязва , когато ги вадиш от чантата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си