- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- .,.Либрес
@pinkflower: Мерси за линкчетата.![]()
Кутийките от тази година определено ми харесват повече.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
На мен превръзките не ми харесват. Купих си ги веднъж само заради кутийката, че и от нея не останах доволна. Побира само 2 и се счупи много бързо. :д
Аз имам една такава (като долната):
и една от черните.Първоначално написано от foreverr
И съм си доволна.Вярно, че събират само по 2 превръзки, но аз си нося и двете на училище, когато му е времето, за всеки случай.
Имам ги от 1-2 години вече и са си здрави. Даже са ми доста удобни, по-добре е някой да ти види кутия в джоба, отколкото самата превръзка.
Нищо че заради тъпите реклами всеки знае какво нося в нея.
тия кутийки на либрес, събират само 2 превръзки напълно безполезни
Гъзарийка са тези кутийки както и да го погледнемСупер сладките са
А пък превръзките., с две думи - НЯМАМ ДУМИ
Пълен боклук са
![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
На мен превръзките ми харесват. Нямат сравнение с Always,но от Евърбел са много по-добри![]()
Аз си взех днес GREED.. много ми харесва кутийката . От превръзките Naturella събира цели 4, а от тези на Libresse - 1В предишните постове прочетох, че се събират по 2 ????
![]()
И аз си купих![]()
![]()
Превръзките ми харесват - по - добри са от Евърбел , а аз от Always и без това не съм доволна , така , че![]()
Аз събирам 2 , може и 3 да напъхам , ама и без тва не ми трябват повече като излизам![]()
Супер са! Днес си взех VANITY и съм супер доволна. Събира само по 2 превръзки, нооо и толкова ми стигат..![]()
Аз попринцип ползвам Натурела и от тях ми събира по 3 максимално 4,. Натурела са тънички и мекички..., много ми харесват
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Аз в EXCESS превръзка не мога да побера,малка ми идва.
От старата серия имам 3 кутийки,съжалявам за първата,че я нямам.
Скоро намирали ли сте ги някъде? В Ямбол ги търсих в Била, Пикадили, Кауфланд, Пени и в аптеките и никъде ги няма. Да не би промоцията да е свършила вече?![]()
Най-после намерих такива кутийки...Бяха в едно СВА.Аз щях да си взема онази с обувката(LUST) и онази с момичето с маската(VANITY),но не видях онази с обувката си купих с другата.Много ѝ се радвам.Като дойде онази с обувката ще си купя и нея.Иначе кутийката ми побира 10 ежедневни превръзки(Discreet,като ги сгъна на 2,иначе са големи) и 3 превръзки от другите,а мога да набутам и 4...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Имам 2 кутийки от тази серия и съм доволна,защото са компактни и същевременно сладки и никой не забелязва , когато ги вадиш от чантата![]()