- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кристали против изгаряне на косъма
Здравейте.
Понеже си изправям косата от почти година ии използвах доста видове кристали за коса,всичките бяха без никакав ефект.
Може ли някой да ми препоръча някакви хубави и ефектни кристали за коса.
Нямам ограничения за цената,но е желателно да са под 20 лева
Благодаря предварително.![]()
![]()
![]()
Аз ползвам на BioPharma и съм много доволна от тях. Не са изиобщо скъпи 10 лв. и е 30 ml
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ам предполагам в аптеката ще ги има или в по големите супермаркети като Пикадили .. ?
тия кристали само преди преса ли се ползват?
аз искам преди да се суша със сешоара да слагам ама..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
BioPharma![]()
Е,индивидуално..но може да пробваш.
има ги в парфюмерииПървоначално написано от Scr3amerka
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
ми аз и преди и след сушене ги ползвамПървоначално написано от ElinoOor
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Ами слагат се на влажна коса и не трябва да се прекалява с тях, защото ефекта ще е мазна коса.Първоначално написано от ElinoOor
Scr3amerka в аптеката не вярвам да се продават, не знам може и да има. Аз лично си ги взимам от козметичен магазин, няма как да няма кристали за коса във всеки козметичен магазин![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
btw кристалите на Сери са хувави...
казаха ми още едни: pure gloss polisher на "una"-производител rolland-Италия
Аз ползвам спрея на DOVE Therapy и съм доволна . Ако искаш го пробвай![]()
BioPharma използвам и съм доволна,миришат много хубаво![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
И аз използвам на BioPharma и съм доволна..
От седмица почнах и да използвам на Gliss Спрей за коса Oil Nutritive
ако искаш си земи и ти да го пробваш :]]~ за сега на мен ми се отразява добре на косата , а и мирише страхотно :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Велика марка! Ако си намериш такива ги взимай без да мислиш.Първоначално написано от bubinkaa
Аз ползвам едни италиански, купувам си ги от фризьорката:
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз използвам този продукт и съм много доволна бях го сменила за един гел на Лонда, но косата ми много бързо изгоря от пресата...
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Гела на Лонда го имам и аз и не съм доволна въобще.Първоначално написано от g1rl4eto_
колко струва на loreal ?Първоначално написано от Scr3amerka
![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Към 8-9 лв. е![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Благодаря на всички за прекрасните отговори.Днес си купих тоз на лореал.![]()
Имам една приятелка, дето вместо кристали използва кремове за лицеНякой има ли други шантави идеи?
[/list]