- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса - съвети и мнение
Първо искам да уточня, че съм момче и съм 100% хетеро xD Та писнало ми е от къса коса, а като си пусна дълга, макар и сравнително права, ми се завива адски много и приличам на Justin Bieber...което адски много ме дразни. Реших се да си пусна по-дълга коса отново, но все си мисля, че ще имам нужда от преса. Искам да се получи нещо като това ( http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6455419_n.jpg ) , но си нямам и на представа какво ще ми трябва. Лакове, кремове против изгаряне, спрейове, вакси,....нямам си и на понятие от тези неща. А относно самата преса - до колкото знам най-добре е да се вземе керамична, но като гледам все се въртят около 80-100 лева, а финансовото положение в момента не е много цветущо. Ако някой бъде така любезен да ме посъветва нещо или да препоръча някакъв продукт ще му бъда изключително благодарен!
и btw - един off-topic въпрос... Какво ви е мнението за момчетата(не емота!), които си изправят косата с преса? Аз лично не виждам нищо ненормално в това, но всички в семейството ми са на мнение, че само педалите си правили 'модерни прически'... Изобщо не дават дори да се повдига тази тема вкъщи... Недоумявам....
Trust, will, courage - the three things one must have!