Цитирай Първоначално написано от nomatterwho
Цитирай Първоначално написано от darking
и btw - един off-topic въпрос... Какво ви е мнението за момчетата(не емота!), които си изправят косата с преса? Аз лично не виждам нищо ненормално в това, но всички в семейството ми са на мнение, че само педалите си правили 'модерни прически'... Изобщо не дават дори да се повдига тази тема вкъщи... Недоумявам....
Ами аз ВЪОБЩЕ не харесвам момчета с изправени коси.
Като видя момче с прическата, която си дал честно ми се драйфа и не мисля, че бих си хванала момче с такава коса. Та той ще използва повече лак за коса и преса от мен. Не знам, отблъскващо е за мен и мисля, че много трудно ще си хванеш гадже, ако това целиш, защото много момичета не се привличат от такива прически. Аз директно отписвам такива момчета.
Дълга коса - може, но изправена с преса - не. Личи им и много гадно стои, тъй като как да кажа - не е пригладена и изглежда изтънена, което не ми харесва на мъжка коса.
Брат ми се беше зарибил да си изправя косата с пресата ми и го правеше, след като изляза от нас, и почнах сутринта да си крия пресата и той се отказа.

Мислех че съм единствената която НЕ харесва момчета с изправени и оправени коси.. ;дд
И аз докато видя такова момче директно го отписвам и направо го наричам "селяк"
Предпочитам момчета с КЪСА МЪЖКА ПРИЧЕСКА !!

Иначе ти си знаеш