.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

ерогенни зони при жените

Та въпроса ми е главно към момичетата и момчетата с опит така да се каже. Къде жените се възбуждат при допир, целувка,езиче,освен вагината

Отстрани на кръста,шията,клитора(duh! ) Но се басирам, че все ще се намери някое момченце,което ще се направи на Колумб и ще открие още нови местенца
    ~девойче съм~

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Зад ухото като пуснеш езиче...Ефекта е поразителен.Също така по самата ушна мида,по врата ,вътрешната страна на бедрата и тн...

Град
    София
    Ушацитееее
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Т'ва с ушите е глупост на 100% .. поне при момичетата с които съм бил до сега, де..

Иначе.. цялото вратле (задната му част също), гърдичките, едно езиче по цялата дължина на гръбначния стълб, долната част на гръбчето (над дупето), вътрешната предна част на бедрата (колко по-близо отиваш до .. , толкова добре), понякога бузките на дупето..

Горе-долу това са, при повечето момичета има различни места.. но ако прекаляваш с повтарянето на местата всеки път като я възбуждаш, след време те губят силата и ефекта си..

Разнообразие му е майката.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Ушацитееее
    особено ако са като на Марчето

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Вратлето най-вече, и гърба (гръбначния стълб )с кръста... А и другото е ясно ... направо на мястото между краката ...
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    корема,врата,ушите,бедрата, стъпалата (понякога) и гърба

по дупарата .... там има най-много ерогенни зони :P

жените са различни, някои им харесва едно, други друго .. пробвай и ще усетиш, гледай да не попаднеш на някоя мълчалива лена, че няя оправия тогава

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Иначе.. цялото вратле (задната му част също), гърдичките, едно езиче по цялата дължина на гръбначния стълб, долната част на гръбчето (над дупето), вътрешната предна част на бедрата (колко по-близо отиваш до .. , толкова добре), понякога бузките на дупето..
    Мдам, мдам
    Лично при мен (ще стане роман, предупредени сте :Д) целият ми гръб е една огрооомна ерогенна зона. Като започнеш със силен масаж на долната част на врата, раменете и плешките... едновременно е супер отпускащо и супер възбуждащо... Прокарването на пръсти, натискайки от двете страни на тялото ми (между гърба и коремчето), лек допир ниско над дупето, но силно стискане на самото дупе ... Полудявам, като ме държи силно за талията - напомня ми колко е силен, което пък ми действа възбуждащо на психическо ниво...

За сметка на това пък зърната ми изобщо не са ерогенна зона. Харесва ми да прокарва пръсти отстрани на гърдите, по самия контур.
    Както виждате, на някои места е хубаво да е силно, на други съвсееем леко - като перце.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Шията, ушите и гърдите ми са най-ерогенните зори Общо взето много зависи и от самото докосване, понякога имам чувството, че цялото ми тяло е ерогенна зона :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Мдам, мдам
    Лично при мен (ще стане роман, предупредени сте :Д) целият ми гръб е една огрооомна ерогенна зона. Като започнеш със силен масаж на долната част на врата, раменете и плешките... едновременно е супер отпускащо и супер възбуждащо... Прокарването на пръсти, натискайки от двете страни на тялото ми (между гърба и коремчето), лек допир ниско над дупето, но силно стискане на самото дупе ... Полудявам, като ме държи силно за талията - напомня ми колко е силен, което пък ми действа възбуждащо на психическо ниво...

За сметка на това пък зърната ми изобщо не са ерогенна зона. Харесва ми да прокарва пръсти отстрани на гърдите, по самия контур.
    Както виждате, на някои места е хубаво да е силно, на други съвсееем леко - като перце.

Все едно аз съм го писала ! +1000000000000 (y)
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Понеже имаше период, в който не се бяхме целували по здравословни причини, преоткрих целувките по устата. Хубава, нежна дълбока френска целувка. Обожавам...Всичко друго бледнее.
    И все пак - зад ухото, по врата (но отзад, че отпред е отврат) и гърба, по краката и естествено по ерогенните места. Но това без целувки с език по устата е НИЩО!

Как се целува вагина?

Супер фен
    Град
    София
    Мен лимно ме възбужда да ме целува/гали по дупето, врата, утните, и вагината.. то друго не остана
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

anonymous708973
    Guest
    Настръхвам, когато прокарва пръстче съвсеееееем леко над ръба на дънките или бикините... Ниско долу на корема и адски леко, едвам докосвайки ме.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Настръхвам, когато прокарва пръстче съвсеееееем леко над ръба на дънките или бикините... Ниско долу на корема и адски леко, едвам докосвайки ме.
    ох или отсрани на коремчето.. мм

при всекиго е малко различно де, иначе при мен вратлето и коремчето най-вече, както май стана ясно
    No need to ask
    He's a smooth operator

Голям фен Аватара на xinfamous

Мдам, мдам

офф..тая никога не пропуска възможност да сподели как и харесвало да я дънят или как обичала да и мокрят котарака.....

по темата,едно универсално правило хора.. ерогенни зони при всяка жена са местата където се чувства най-нежна.
    Can It All Be So Simple ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous

Мдам, мдам

офф..тая никога не пропуска възможност да сподели как и харесвало да я дънят или как обичала да и мокрят котарака.....

по темата,едно универсално правило хора.. ерогенни зони при всяка жена са местата където се чувства най-нежна.
    Искаш ли да спреш? Говоря по темата, не виждам какъв проблем имаш с това.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Т'ва с ушите е глупост на 100% .. поне при момичетата с които съм бил до сега, де..

Горе-долу това са, при повечето момичета има различни места.. но ако прекаляваш с повтарянето на местата всеки път като я възбуждаш, след време те губят силата и ефекта си..

Разнообразие му е майката.
    Да, това с ушите и при мен не важи.. НооООоо описанието ти .. хм, да търся го това момче, дето го знае всичко това )

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Да, това с ушите и при мен не важи.. НооООоо описанието ти .. хм, да търся го това момче, дето го знае всичко това )
    Момент да си изтупам праха от рамото.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

ушенцатаа :P

навсякъде, стига да се прави както трябва

Повече от фен
    охххх навсякъде
    Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
    докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо ! ♥.♥

Мега фен
    Град
    <3
    Ного е гадно да си обичаш някое местенце за целуване и да ти кажат:

"Имам гъдел като дишаш/разхождаш езика си/едва докосваш с устни кожата ми"

П.П Би било тъпо да си изредя частите от тялото.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ного е гадно да си обичаш някое местенце за целуване и да ти кажат:

"Имам гъдел като дишаш/разхождаш езика си/едва докосваш с устни кожата ми"
    Познато..
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си