- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ерогенни зони при жените
Та въпроса ми е главно към момичетата и момчетата с опит така да се каже. Къде жените се възбуждат при допир, целувка,езиче,освен вагината![]()
![]()
Отстрани на кръста,шията,клитора(duh!) Но се басирам, че все ще се намери някое момченце,което ще се направи на Колумб и ще открие още нови местенца
![]()
~девойче съм~
Зад ухото като пуснеш езиче...Ефекта е поразителен.Също така по самата ушна мида,по врата ,вътрешната страна на бедрата и тн...
Ушацитееее![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Т'ва с ушите е глупост на 100% .. поне при момичетата с които съм бил до сега, де..
Иначе.. цялото вратле (задната му част също), гърдичките, едно езиче по цялата дължина на гръбначния стълб, долната част на гръбчето (над дупето), вътрешната предна част на бедрата (колко по-близо отиваш до .. , толкова добре), понякога бузките на дупето..
Горе-долу това са, при повечето момичета има различни места.. но ако прекаляваш с повтарянето на местата всеки път като я възбуждаш, след време те губят силата и ефекта си..
Разнообразие му е майката.![]()
особено ако са като на МарчетоПървоначално написано от Greennight
![]()
Вратлето най-вече, и гърба (гръбначния стълб )с кръста... А и другото е ясно ... направо на мястото между краката ...![]()
![]()
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
корема,врата,ушите,бедрата, стъпалата (понякога) и гърба
по дупарата .... там има най-много ерогенни зони :P
жените са различни, някои им харесва едно, други друго .. пробвай и ще усетиш, гледай да не попаднеш на някоя мълчалива лена, че няя оправия тогава![]()
Мдам, мдамПървоначално написано от Eclipsercho
Лично при мен (ще стане роман, предупредени сте :Д) целият ми гръб е една огрооомна ерогенна зона. Като започнеш със силен масаж на долната част на врата, раменете и плешките... едновременно е супер отпускащо и супер възбуждащо... Прокарването на пръсти, натискайки от двете страни на тялото ми (между гърба и коремчето), лек допир ниско над дупето, но силно стискане на самото дупе... Полудявам, като ме държи силно за талията - напомня ми колко е силен, което пък ми действа възбуждащо на психическо ниво...
За сметка на това пък зърната ми изобщо не са ерогенна зона. Харесва ми да прокарва пръсти отстрани на гърдите, по самия контур.
Както виждате, на някои места е хубаво да е силно, на други съвсееем леко - като перце.
![]()
Шията, ушите и гърдите ми са най-ерогенните зориОбщо взето много зависи и от самото докосване, понякога имам чувството, че цялото ми тяло е ерогенна зона
:P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Все едно аз съм го писала ! +1000000000000 (y)Първоначално написано от PinkPan7her
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Понеже имаше период, в който не се бяхме целували по здравословни причини, преоткрих целувките по устата. Хубава, нежна дълбока френска целувка. Обожавам...Всичко друго бледнее.
И все пак - зад ухото, по врата (но отзад, че отпред е отврат) и гърба, по краката и естествено по ерогенните места. Но това без целувки с език по устата е НИЩО!
Как се целува вагина?![]()
Мен лимно ме възбужда да ме целува/гали по дупето, врата, утните, и вагината.. то друго не остана![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Настръхвам, когато прокарва пръстче съвсеееееем леко над ръба на дънките или бикините... Ниско долу на корема и адски леко, едвам докосвайки ме.![]()
охПървоначално написано от PinkPan7her
или отсрани на коремчето.. мм
![]()
при всекиго е малко различно де, иначе при мен вратлето и коремчето най-вече, както май стана ясно![]()
No need to ask
He's a smooth operator
офф..тая никога не пропуска възможност да сподели как и харесвало да я дънят или как обичала да и мокрят котарака.....Първоначално написано от PinkPan7her
по темата,едно универсално правило хора.. ерогенни зони при всяка жена са местата където се чувства най-нежна.
Can It All Be So Simple ?
Искаш ли да спреш? Говоря по темата, не виждам какъв проблем имаш с това.Първоначално написано от xinfamous
Да, това с ушите и при мен не важи.. НооООоо описанието ти .. хм, да търся го това момче, дето го знае всичко товаПървоначално написано от Eclipsercho
)
![]()
![]()
ушенцатаа :P
навсякъде, стига да се прави както трябва![]()
охххх навсякъде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо !♥.♥
Ного е гадно да си обичаш някое местенце за целуване и да ти кажат:
"Имам гъдел като дишаш/разхождаш езика си/едва докосваш с устни кожата ми"
П.П Би било тъпо да си изредя частите от тялото.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Познато..Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Welcome to the Jungle...