.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво да направя

Какво да направя сега имам приятелка ходим от доста време но вече нямам чувства :С :С :С не мога да я нараня и да и го кажа защото се още я чувствам като нещо повече от приятел. :х ако някой може да даде съвет ще съм му много благодарен.

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    По- добре и го кажи ... няма смисал да я размотаваш. Ще и бъде трудно, но ако седнеш и и обесниш ще и бъде по-лесно да го приеме. А след някой друга седмица,месец може да решите да си останете приятели,след като на нея и мине. Абе ... кажи и,и не се мъчи да мислиш как да я накараш тя да вземе това решение, защото понякога пребягвате към това. Успех !
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Изясни се дали я чувстваш като приятелка или като нещо повече от приятелка.Да не стане така да я разкараш и после "ама аз я обичам"
    Наистина най-добре е да и обясниш как седят нещата,кое те е накарало чувствата да утихнат, за да може ако нещата са поправими да ги оправите!!! НЕ Я ЗАЛЪГВАЙ!

Не си играй с чуствата и. Тя може наистина да те обича. По-добре и кажи, че нямаш чуства към нея. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Не чакай тя сама да се усети така ще е по-зле за нея.
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако наистина си наясно с чувствата си,кажи й го.. Няма смисъл да я разиграваш и да си играеш с нейните чувства.. Обясни й го,сигурна съм,че ще те разбере (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Първо се изясни със себе си, после с нея. Това, че чувствата са различни не значи, че ги няма. Ако си напълно обеден, че не изпитваш нищо към нея няма смисъл да продължавате тази връзка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ако наистина нямаш чувства към нея и си сигурен в това, го направи. но ако е само моментно и след като и го кажеш, след 1-2 седмици отидеш при нея и й кажеш, че е било грешка, недей. още по-гадно ще е да си играеш с нея.

Град
    София
    Първо:за една сериозна връзка се искат 2-ма човека.
    От тук на татък,трябва да и кажеш,най-малкото,зада не се измъчваш ти.
    Или си дайте малко почивка един от друг.

благодаря ви много за чудесните съвети от тук нататък ще се оправя сам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си