- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Street fitness
Здравете. Въпосът ми е добре ли е заедно с фитнеса да се практикува и стриит фитнес, защото в последните дни много се запалих по стриита, а не ми се занимава само с едното а искам и с двете.
рАЗбира се,, само да имаш време да почиваш достатъчно,,,![]()
Ами аз тренирам понеделник, вторник, четвъртък и петък. Как е по добре да тренирам на лоста същите дни или дните когато почивам.![]()
С двете не може! Ще претренираш. Или само фитнес в залата или твоята гимнастика навън. Средно положение няма!
Може , эащо да претренира, ако му остава време да почива?Първоначално написано от redbul2
![]()
Много момчета тук не са наясно що е то фитнес.И каква е разликата му с другите спортове.Можеш да риташ топката,да спираш и си почиваш когато ти харесва. Обаче,ако тренираш в залата за мускулна маса,а не само да се изфукаш трябва да го правиш на макс.Това значи,че след фитнеса ти нямаш сила за нищо друго.И ако си свеж и имаш още много сила,значи не си правил сериозна тренировка,а само си чесал пръстите по уредите.Просто фитнесът и другите спортове са несъвместими,ако е истински фитнес.
След фитнеса нямяш сила, но нали след ден, два ти идва силатаПървоначално написано от redbul2
![]()
Обаче при мин лично казах какво се получава,,,
След ден-два като ти дойде силата си отново на фитнеси отново нямаш сила. И за да направиш след ден-два истинска тренировка,а не менте трябва да презаредиш батериите,тоест пълна почивка.Тогава при следващата тренировка в залата силата ти е на макс и вдигаш още по-тежко. Иначе само излишно си даваш паричките само за едното фукане,че ходиш на фитнес.
![]()
Ее аз сега както не съм ходил на фитнес повече от седмиц , а само на лостовете - като отида отново на фитнес съм сигорен, че ще овелича кг от лег![]()
Може би ще увеличиш. Гаранция-Франция.Но сам пишеш,че повече от седмица си правил само едното,а не двете наведнъж. Фитнес+друг спорт е подходяща комбина може би за сваляне на излишно тегло и мазнини. Примерно 80-100 кила мазно. Евентуално за силова издръжливост фитнес+аеробни спортове.Но за качване на маса-абсурд. И това съм го чел в книга на известен културист.Сега не се сещам кой: Рендал Щросен,Стюарт Мак Роберт или може би Арнолд Шварценегер?Първоначално написано от loveca777
E да, щото после мусколите ми эабавят пъргавината си и ми става много трутно да правя след това силово, но сега като го осъвършенствам - ще видя.
Мурт как хОди и на двете?![]()
Myrth ходи на двете, защото не слуша простотиите на ''кварталните легенди'' за вдървяването от щангите и за това, че на лост не може да се прави маса. И печели от това.
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
Всичко зависи от хранителният режим,кви лостове,къв фитнес..Просто ако си на лостовете няма как да качиш повече кила..Ако си в зала и тренираш може да сложиш дъмбел в краката или някой колан около кръста с тежести и go go go ! :P
На лост можеш да промениш разпределението на тежестта, така че да се наложи да вложиш много повече сила - това е еквивалент на покачване на работната тежест.
Това, че теглото на трениращия е константа, в никакъв случай не пречи на покачването на маса.
Нали 2 години си ходил само на лостовете и после си включил и фитнеса![]()
А эа маса от лостовете - шапка ти свалям.
Наистина трябва да си напреднал доста, за маса.
А набиранията с тежести колко по се отличават от обикновенните?![]()
Колко повече да се отличават? OMG .. Използвайте малко това сиво вещество,не е само за красота..
ПП: Добавяш още килограми,защото със собственото ти тегло ти е прекалено лесно..
Почнах с фитнес. Много по-късно минах на лостове.
А впрочем, правилно изпълнените набирания не са никак лесни, т.е. достатъчна стимулация са за натрупване на много маса.
Тренирам основно със собствено тегло не от предразсъдаци спрямо фитнеса, просто ми е по-лесно да качвам така. Нищо не ми действа по-стимулиращо растеж (за горната част) от обемна тренировка набирания. И кофи, особено с тежест. Доста често ползвам допълнителна тежест, тъй като целта ми е и повече сила, но нищо, абсолютно нищо не ти пречи да качваш килограми и само с личното тегло.
Аз се набирам вече 20 пъти широк хват _ за гръб_ и ръцете ми само омаляват эаразлика от фитнеса. Не мисля, че е само, защото не ям много- иначе и от фитнеса нямаше да правя мускули.
И стига- эа един протеин няма да давам 40 лв щом има и друг начин![]()
В фитнеса може да си правиш набиране и кофички...Ако го кажеш на някой,който наистина разбира(че ти е по-лесно да качваш от лоста),ще ти се изсмее в лицето.Лоста в фитнеса е 10х по-хубав,защото има чупка и изолира ръцете => натоварваш само гърба и не се изоряваш.
The time's for sobieski
Има доста вариации на упражненията със собствено тегло и изнасянето на центъра на тежеста в дадена посока може да увеличи нужната сила за изпълнението на упражнието. От тази гледна точка, една добре съставена програма от уражнения без свободни тежести също може да ти донесе желаните резултати.
В много школи по земна гимнастика разчитат на упражнения със собствено тегло и изграждат обещаващи атлети.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не си го разбрал правилно. Просто му е пo-лесно, защото е много добър в стриит фитнеса.Първоначално написано от vankata5555555
И той може би най-много раэбира от всички във форума
Съгласен съм с Myrth. Факт е, че по-бавно се трупа, но се трупа. С режим и правилно изпълнение + тежести - ефекта е по-бърз. От набиранията ми се напомпва много здраво ръката... не знам защо при теб така се получава.
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
Ами неэнам,,,
Уж се набирам по всякакви начини...
А бе тренирайте си в зала! Набиранията може да са по-труднички за начинаещи и такива като мене , дето краката им са като дооооооооооста широк дъб и им е трудно да правят набирания (особенно широк хват,в никакъв случай) По принцип правя ли набирания,после се изморява прекалено много бицепса и не мога на лоста после с тежестите да правя същите килограми..Аз ще мога да правя набирания,когато почна да дигам колкото Coleman ..