.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Бонсай

Бонсай

Така де понеже това е искуство реших да публикувам една тема тук.Имам един въпрос можеби има хора ,които се занимават с това и се надявам някои да ми обясни как точно мога да си направя? Четах много форуми из нета , но в нито един не открих точно как се прави , затова пиша тук с надеждата да има някои , които може да ми обясни , покаже и да ми даде съвети Понеже съм нов не мога да пускам изображения още.

Re: Бонсай

Цитирай Първоначално написано от go0fy96
    Така де понеже това е искуство реших да публикувам една тема тук.Имам един въпрос можеби има хора ,които се занимават с това и се надявам някои да ми обясни как точно мога да си направя? Четах много форуми из нета , но в нито един не открих точно как се прави , затова пиша тук с надеждата да има някои , които може да ми обясни , покаже и да ми даде съвети Понеже съм нов не мога да пускам изображения още.
    za kakvo stava vypros ??

Re: Бонсай

Цитирай Първоначално написано от plamy97
    Цитирай Първоначално написано от go0fy96
    za kakvo stava vypros ??
    Ами нов съм и не мога да кача снимки та това за което питам е бонсаи или дърво джудже може да го намериш в интернет ще ти хареса търся хора разбиращи от това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си