- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С пусната коса на бала
До моя бал има една година, обаче от сега мога да кажа, че ще съм с пусната коса... просто някаква прическа, най-вероятно къдрици...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
С пусната коса е добре, особено ако имаш хубава дълга коса. Даже може да я преметнеш на една страна и да я закрепиш с някви фиби, примерно от тези обикновенните. Стой прекрасно.![]()
Еми и аз ще съм с пусната коса..
С едно щръкнало ухо съм иииииии просто няма как да си прибера косата.. така че давай смело.. с хубава прическа всичко е ОК![]()
Можеш да прибереш от страната на нещръкналото ухо. Пак би изглеждало добреПървоначално написано от mine
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
То даже повечето вече са със спуснати коси .. има нещо все по тях, но са пусната .. Проблем е само да не ти стане топло, но ти си знаеш : )
Да съм казала, че отказвам се?!
Абе според мен момичето иска да каже права пусната коса без преси и глупости.
Иначе нямаше да има нищо лошо в това и авторката нямаше да пита и да казва, че косата й е добре поддържана, супер много абитурентки си ходят с пуснати коси на букли, ретро преса и т.н.
И все пак чисто права коса не е добре, може да се сложи нежна диадема или пък да се хване едната част на косата с онези кръглите не шноли ми не мога да се сетя как им се вика.![]()