.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем със скайп

Обръщам се за помощ към Вас.Имам проблем със скайп,,кликайки върху иконата на скайп компютарът ми се рестартирвам сам иначе ако не съм опитала да вляза в него си правя всичко останало без проблем .Деинсталирах си старата версия изтеглих си друга и пак така а й си преинсталирах Windowa-a преди 1 седмица някъде.Ако някой има идея защо се получава така моля да пише.Благодаря предварително

Някой друг да има достъп до компютъра ти освен теб?
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

НЕ няма не знам защо се получава така

Всичко може да е... температурата, кабелите, да се е напълнил с прах и к'во ли още не.. При рестарта изписва ли ти някакво съобщение, нещо става ли... Син екран ? При толкова оскъдна информация, може само да се гадае
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имаш ли някакви ядове с аудиото или с камерата ако имаш? Проблема е хардуерен.

За кабелите не знам едва ли е от тях няма прах чистих си компю
    търа на скоро(преди да си го преинсталирам т.е 1-2 седмици)Window-са си зарежда нормално ,макар че на няколко пъти само зареждаше и не искаше да се включи компютъра.Камера пък нямам от аудиото не знам дали е

Щом казваш, че не е от прах и др. хардуер, то единствено се сещам, че драйверите на аудио-то са ти се омацали. Решение: Преинсталация, пълен формат и внимателно качвай драйвери.. не просто к'вито ти паднат. Проблема ще се отстрани след преинстала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си