- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за малко помощ...
Ами случаят е с моя приятелка всъщност, но се надавам да помогнете...
И такаа.. Харесва си едно момче от околко 7 месеца. Тя е VI клас, а той е VII. Ще се мести в друго училище след края на тази година. Не го познава лично, но може да се каже, че знае всичко за него. Поразровихме се (в рамките на зкона, разбира се) и научихме доста. Не е много разговорлив... Има приятели от класа, но не много други доколкото знам. От Facebook разбрахме, че ,,Обича любовта". Въпросът е: Как да привлече вниманието му? Как да се запознаят?
Не мисля, че има друга такава тема.
Ако имате въпроси относно Него - питайте.
Света е нищо без любов.
Как да се запознаят? - Отива, представя се, познават се.
Как да му привлече вниманието? - Разбира кои са им общите теми/интереси и набляга на тях.
Не е толкова страшно колкото ви изглежда.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ +
И да допълня - обикновено хората се притесняват да отидат и да кажат едно здрасти ,защото може да бъдат отхвърлени.
Но в случая ,след като момчето е "затворено" (с такова впечатление оставам от описанието) най-лошото ,което може да стане е ,да се притесни от вниманието на приятелката ти.
Да отиде (НО САМА!) при него и да се запознаят ... колко му е.
Да, ама той няма ли да се стресне... Отива някаква при него и му се представя. И както споменах, не е разговорливПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Света е нищо без любов.
Е може и да се притесни малко и какво толкова?Първоначално написано от Sunshine88
Някой ден той ще трябва да го прави това ....
Понеже сте малки, ще ви дам статии, които са подходящи за начинаещи. Ето тази мисля, че е идеална за случая ;D:
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B8%D1%89%D0%B5
А тази статия е относно привличането на вниманието на момчето:
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...0%BD%D0%B8-%29
В този сайт има и други интересни теми, които вероятно ще ви помогнат, ако тези са ви харесали.
Успех и дано се получат нещата! : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Благодаря! Наистина помагатеДруги мнения или предложения (има рима
)
Света е нищо без любов.