Здравейте Нов съм в този сайт , но забелязах , че помагате доста и реших да се регистрирам.Освен това тук мога да упражнявам своят правопис.Ето я и моята история.
Аз съм момче от София на 15 години.Все още не съм се обвързвал сериозно (до колкото може да се каже ''сериозно'' на 15 ).От доста време си ''падам'' по едно момиче на моята възраст , но тя не е от моят квартал.
Не отдавна си пишехме , но незнайно защо спряхме ?!Ежедневно си мисля за нея , но тя е толкова зъвършенна , че просто . . . пфф незнам хора , просто знам че никога няма да я имам . От една страна е хубаво , че неможем да се срещнем сега , защото съм в пубертета и . . . знаете как е пъпки , несъвършенства
Това Лято много ми се иска да я поканя на басейн или нещо подобно , но това по-натам.Пишем си за хобита , интереси , приятели и такива приятелски неща.
Доста съм срамежлив , затова не ми върви много в любовта , но все пак в skype си позволявам да и кажа , че е сладка или красива .
Тя не ме е виждала , незнам дали има приятел , но предполагам ''критериите'' и за момче са като на всички днешни момичета : ганстер , побойник и т.н. ) Но незнам . . . тя е различна , красива е (и то истински) мила е , умна е .Надявам се скоро да излезна от пубертета и да ми дойде малко самочувствието за да я поканя да се видим в парка (просто като приятели).Дайте някое съветче За какво да пишем и такива неща ehhh... ТЯ Е ТОЛКОВА ПРЕКРАСНА .