- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я докараш до оргазъм за 60 секунди
Вижте какво намерих из нета , вие какво мислите ?
Известното схващане, че жената има нужда от дълга любовна игра, силна и продължителна емоционална привързаност към партньора и редица други фактори, за да получи оргазъм, се оказва само мит, смятат британски учени.
Техните проучвания показват, че в действителност жените могат да „свършат" също толкова бързо, колкото и мъжете - само за 60 секунди.
За съжаление, трудовете на учените не са доведени до край и не става ясно коя е онази магическа техника, който може да спести чутовни усилия в леглото. Отговорът според тях се крие в обикновени неща като секс в джакузито (да, Митьо Пищова явно знае какво прави) или някоя нова поза, която ужасно Я възбужда.
Това, викат учените хора, са не просто добри помощници срещу целулита и наднорменото тегло, но и силни оргазмични афродизиаци. Каквото и да значи това...
Хората за 60 секунди изчезват ,ние една жена не можем да оправим
☆ Addicted to Addictions
^ Глупости
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
абе пич, тва да не е от филма "Да изчезнеш за 60 сек" само, че подобрената версия "Да я накараш да свърши за 60 сек"![]()
По темата: малко НЕРЕАЛНО ми звучи, не забравяйте, че това са учени, аа не някой обикновен софианец (примерно) ;дд
Как ше е нерално бе.
Случвало се е, дори скоро. Доста често дори до втората минута я откарваме има-няма.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На британски учени да не вярваш.![]()
Принципно се е случвало, обаче такива неща не са особено подвластни на статистики...мисля.
А.к.а. да си го наврат тея инглиш институтье :Д
аватараПървоначално написано от darkyy
![]()
![]()
![]()
No need to ask
He's a smooth operator
неуки хора .. възможно е, катк омъжможе да свърши за 60 сек, така и жена ... даже има едно много добро клипче, където един пич с ръка .. побърка една мадама, цялата се разтрепери ..
това отива в подписа миПървоначално написано от BgHtH
![]()
пт: Би трябвало да може. :д
*сън*
Това са пълни глупости .. ти правиш секс а не състезание ...![]()
Първоначално написано от MakeMeLaugh
хахахаххахаПървоначално написано от BgHtH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То че е възможно възможно е ама за къде ще ще бързаме?![]()
>>DjBelev<<
А защо всички го свързвате с бързането? Защо никой не предположи, че момичето може да изпитва толкова голямо удоволствие, че да свърши просто за секунди?![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Абе пичове, приятелката ми е свършвала и за 30 сек.![]()
Ако момичато е дастатъчно възбудено и загоряло чудеса стават.![]()
Аз мога и за по - малко, но засега само със себе си. С партньорите ми винаги е било бавно и трудоемко, ако въобще стане.![]()
Вярно еПървоначално написано от cobalt8994
... ама то стана така, защото се бях възбудила наистина мноооого ...
lOve iS in The aIr
Ебаси работатапърво за 60 секунди, сега за 30... айде чакаме нов рекордъор
Моята само като ме види и се празни
Слезте малко на земята бе хора..., зависи от момичето- тука всички големи ебачи излезнахте... Та има жени който просто не могат да свършат и това не е измислица а реалност, има жени който още при любовната игра свършват... Вие да не сте роботи новите тиин-ове...
Първоначално написано от miminko
Тия британски учени дали са виждали гола жена![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011